Solid House Blogi

Tiistai, marraskuu 24, 2020 - 14:11

Stailaajamme Karoliina Tammi askarteli ihania paperitähtiä instagram postaukseensa, ja siitä innostuneena pyysimmekin häntä jakamaan kauniiden ja herkkien paperitähtien valmistusohjeen kaikille lukijoillemme!

 

Maanantai, heinäkuu 13, 2020 - 15:04

Tämä kaunis merenrannalla sijaitseva jykevä puutalo on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka sijaitsee upeissa suomalaisissa merimaisemissa. Kalliot, männyt, merenranta, puusta valmistettu huvila sekä saunarakennus luovat perinteikkään Suomalaisen kodin tunnelman. Täällä voisi hyvin kuvitella asuvansa tai viettävän ihania kesäisiä päiviä ystävien ja tuttavien seurassa. Veneily, ulkoilu ja oleminen, ihanaa rentoutumista! 

Keskiviikko, maaliskuu 18, 2020 - 13:15

Arvokkuutta henkivä Kekkolan kartano sijaitsee Etelä-Savossa kauniin Iso-Vuolinko järven rannalla - edelleen upeana, tasan sata vuotta sen jälkeen, kun ensimmäinen kivi perustuksia varten lyötiin maahan.

 

 

Kartanoa on vuosien varrella kunnostettu, korjattu ja nykyaikaistettu aktiivisesti ja pieteetillä. Kartanon satavuotias henki on hienosti tallella ja se hurmaa kävijänsä yhä uudelleen. 

 

Keskiviikko, helmikuu 26, 2020 - 15:44

Tämä tilava ja pohjaratkaisultaan erittäin toimiva koti sijaitsee hienolla paikalla Ullanlinnassa. Parvekkeellisen asuntoon on mahdollista saada jopa kolmas makuuhuone.

Asunnon sisustuksessa on luotettu klassisiin valintoihin varmalla otteella. Vanhaa ja uutta harmonisesti sekoittamalla on saatu tyylikäs ja kodikas tunnelma. Upea keittiön puupöytä, suuret itämaiset matot, kirjahyllyt ja vasta hiottu valkolakattu parketti muodostavat hienon kontrastin. Sisustuksen kokoaa yhteen näyttävät taideteokset, ja muuta ei sitten tarvitakaan!

Sunnuntai, helmikuu 23, 2020 - 09:45

Tämä upea hirsitalo on piilossa raikkaan metsikön keskellä, aivan Porin keskustan lähellä. 

Vuonna 2015 valmistuneen talon materiaalivalinnat on tehty huolella ja talon henkeä kunnioittaen. 

Lauantai, helmikuu 22, 2020 - 08:13

Tämä tyylikäs koti sijaitsee uudessa taloyhtiössä, Kakolanmäellä. Alueen uudelleensyntyminen loi Turun keskustan liepeelle muutama vuosi sitten aivan huikean uuden asuinalueen, jota edelleen rakennetaan. Korkeuserot ovat haastaneet rakentajia, mutta Turun alueen asukkaille se on  tarjonnut upeita uusia asumisen mahdollisuuksia.

Tiistai, helmikuu 11, 2020 - 13:51

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna Solid House kokoontui viettämään Kick Offia Tampereelle. Päivän aikana kuulimme mielenkiintoisia puheenvuoroja, vilkaisimme viime vuoteen ja ennen kaikkea tulevaan, tutustuimme upeaan uuteen Tampereen toimistoomme sekä vietimme yhdessä rentoa iltaa palkintogaalan siivittämänä.

Tässä kuvakooste upeasta päivästämme!

Torstai, marraskuu 14, 2019 - 13:41

Joulukoristelussa vain luovuus on rajana. Solid House Helsingin toimiston välittäjät laittoivat toimiston tunnelmalliseen joulukuntoon ja askartelivat tähdet ikkunoihin. Tässä koosteena ohjeet siihen, miten sinäkin loihdit ihanat joulutähdet ikkunaasi. HELPOT OHJEET, SIMPPELIT TARVIKKEET

Nämä koristetähdet voit askarrella helposti yksin tai yhdessä perheen kanssa! Ja tarvitset vain muutamia tarvikkeita:

Perjantai, syyskuu 27, 2019 - 15:11

Syyskuun alussa Solid House kokoontui Helsinkiin viettämään jo perinteeksi muodostunutta syystapahtumaa. Tässä kuvakooste onnistuneesta päivästämme.

Keskiviikko, heinäkuu 31, 2019 - 11:33

”Mihin pussiin lakanat tungettiin? Kuka pakkasi koiranruuat ja minne?”

Olet vihdoin päässyt muuttamaan uuteen kotiisi ja urakan loppusuora häämöttää. Ympärilläsi on kasoittain laatikoita ja jätesäkkejä ja olet väsynyt pitkän muuttopäivän jälkeen. Selkääkin kolottaa ja olisi mukava päästä pikkuhiljaa yöpuulle. Pian huomaatkin pohtivasi, mihin laatikkoon mahdoit pakata hammasharjan. Sitten huokaiset ja aloitat kymmenien laatikoiden penkomisen.

Lisää juttuja luvassa pian!

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste