Solid House Blogi

Tiistai, helmikuu 11, 2020 - 13:51

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna Solid House kokoontui viettämään Kick Offia Tampereelle. Päivän aikana kuulimme mielenkiintoisia puheenvuoroja, vilkaisimme viime vuoteen ja ennen kaikkea tulevaan, tutustuimme upeaan uuteen Tampereen toimistoomme sekä vietimme yhdessä rentoa iltaa palkintogaalan siivittämänä.

Tässä kuvakooste upeasta päivästämme!

Torstai, marraskuu 14, 2019 - 13:41

Joulukoristelussa vain luovuus on rajana. Solid House Helsingin toimiston välittäjät laittoivat toimiston tunnelmalliseen joulukuntoon ja askartelivat tähdet ikkunoihin. Tässä koosteena ohjeet siihen, miten sinäkin loihdit ihanat joulutähdet ikkunaasi. 


Perjantai, syyskuu 27, 2019 - 15:11

Syyskuun alussa Solid House kokoontui Helsinkiin viettämään jo perinteeksi muodostunutta syystapahtumaa. Tässä kuvakooste onnistuneesta päivästämme.

Keskiviikko, heinäkuu 31, 2019 - 11:33

”Mihin pussiin lakanat tungettiin? Kuka pakkasi koiranruuat ja minne?”

Olet vihdoin päässyt muuttamaan uuteen kotiisi ja urakan loppusuora häämöttää. Ympärilläsi on kasoittain laatikoita ja jätesäkkejä ja olet väsynyt pitkän muuttopäivän jälkeen. Selkääkin kolottaa ja olisi mukava päästä pikkuhiljaa yöpuulle. Pian huomaatkin pohtivasi, mihin laatikkoon mahdoit pakata hammasharjan. Sitten huokaiset ja aloitat kymmenien laatikoiden penkomisen.

Perjantai, heinäkuu 19, 2019 - 10:18

Keittiö on usein päivittäisen elämämme keskus ja kaikista kodin huoneista vietämme juuri siellä eniten aikaa. Siksi toiminnallisuus on keittiön tärkein ominaisuus, johon kannattaa panostaa. Kun pohtii keittiön remontointia, kannatta kysyä itseltään, mikä tilan tavoite on ja mitä keittiöstä tällä hetkellä puuttuu.

Ensimmäisenä kannattaa selvittää, mistä tulisi aloittaa ja millaisella budjetilla ollaan liikenteessä. Keittiön remontointi ei ole kaikkein halvinta puuhaa, mutta se on sijoitus, joka usein nostaa asunnon jälleenmyyntiarvoa – kunhan se on tehty laadukkaasti.

Torstai, toukokuu 9, 2019 - 10:52

Nyt kun kevät on jo kunnolla vauhdissa, on täydellinen aika miettiä terassin tai parvekkeen sisustamista kesää varten. Parhaassa tapauksessa saat parvekkeesta sisustuksen avulla ylimääräisen huoneen kesän ajaksi.

Kysyimme Solid House Kiinteistönvälitystoimiston stailaajilta; Unna Lehtiseltä, Minna Kujalalta sekä Karoliina Tammelta vinkit parvekkeen raikkaimpaan kesälookiin.

 

Tiistai, huhtikuu 23, 2019 - 10:05

Suunnitteletko koiranpennun hankkimista, mutta mietit, miten pärjäät vauhdikkaan koiravauvan kanssa, kun haluaisit että kotisi olisi kuitenkin kauniisti sisustettu? Mitä jos pentu pureskelee huonekalujasi ja karvat valtaavat kotisi joka nurkan?

Ei hätää, tässä toimivat ja käytännölliset vinkit koirakodin sisustamiseen!

Maanantai, maaliskuu 11, 2019 - 15:31

Rakastatko käsitöiden tekemistä? Tai ainakin niiden katselua ja ihailua?

Tänään kerromme sanoin ja näytämme kuvin, miten hittikäsityö makramee solmitaan. Tämä simppeli makramee sopii vasta-alkajankin käsityöksi, joten rohkeasti vain lankakaupoille ja kokeilemaan!

Kanssamme makrameen askarteli Laura Viherjälaakso, jonka upeita käsitöitä voit ihastella lisää @makrameni -Instagram-tilillä.

Maanantai, maaliskuu 11, 2019 - 10:59

Tällä viikolla pääsimme tutustumaan aivan mielettömän upeaan ja ylelliseen kotiin Kaarinan Piikkiössä, vain 15 minuutin päässä Turun keskustasta. Kohteen myyntiä hoitaa Solid House Kiinteistönvälitystoimiston Saija Palin.

 

Kivisillantie 35-24 (1).jpg

Lauantai, joulukuu 22, 2018 - 10:09

Asunnonvaihtoon liittyy usein jokin iso ja merkittävä elämänmuutos kuten esimerkiksi muutto yhteen kumppanin kanssa, uusi työ uudessa kaupungissa, ero, tai vaikkapa perheen koon kasvaminen.

Osaan näistä hetkistä liittyy paljon iloa ja toiveikkuutta, mutta toisinaan niitä voi varjostaa myös suru ja haikeus.

Lisää juttuja luvassa pian!

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste