Solid House Blogi

Torstai, toukokuu 9, 2019 - 10:52

Nyt kun kevät on jo kunnolla vauhdissa, on täydellinen aika miettiä terassin tai parvekkeen sisustamista kesää varten. Parhaassa tapauksessa saat parvekkeesta sisustuksen avulla ylimääräisen huoneen kesän ajaksi.

Kysyimme Solid House Kiinteistönvälitystoimiston stailaajilta; Unna Lehtiseltä, Minna Kujalalta sekä Karoliina Tammelta vinkit parvekkeen raikkaimpaan kesälookiin.

 

Tiistai, huhtikuu 23, 2019 - 10:05

Suunnitteletko koiranpennun hankkimista, mutta mietit, miten pärjäät vauhdikkaan koiravauvan kanssa, kun haluaisit että kotisi olisi kuitenkin kauniisti sisustettu? Mitä jos pentu pureskelee huonekalujasi ja karvat valtaavat kotisi joka nurkan?

Ei hätää, tässä toimivat ja käytännölliset vinkit koirakodin sisustamiseen!

Maanantai, maaliskuu 11, 2019 - 15:31

Rakastatko käsitöiden tekemistä? Tai ainakin niiden katselua ja ihailua?

Tänään kerromme sanoin ja näytämme kuvin, miten hittikäsityö makramee solmitaan. Tämä simppeli makramee sopii vasta-alkajankin käsityöksi, joten rohkeasti vain lankakaupoille ja kokeilemaan!

Kanssamme makrameen askarteli Laura Viherjälaakso, jonka upeita käsitöitä voit ihastella lisää @makrameni -Instagram-tilillä.

Maanantai, maaliskuu 11, 2019 - 10:59

Tällä viikolla pääsimme tutustumaan aivan mielettömän upeaan ja ylelliseen kotiin Kaarinan Piikkiössä, vain 15 minuutin päässä Turun keskustasta. Kohteen myyntiä hoitaa Solid House Kiinteistönvälitystoimiston Saija Palin.

 

Kivisillantie 35-24 (1).jpg

Lauantai, joulukuu 22, 2018 - 10:09

Asunnonvaihtoon liittyy usein jokin iso ja merkittävä elämänmuutos kuten esimerkiksi muutto yhteen kumppanin kanssa, uusi työ uudessa kaupungissa, ero, tai vaikkapa perheen koon kasvaminen.

Osaan näistä hetkistä liittyy paljon iloa ja toiveikkuutta, mutta toisinaan niitä voi varjostaa myös suru ja haikeus.

Maanantai, joulukuu 17, 2018 - 11:21

Joulu on sisustamisesta ja askartelusta nauttivan ihmisen parasta aikaa – on piparkakkutalojen rakentamista, joulukuusen koristelua, jouluvalojen ripustelua sekä paljon muuta jouluista näpertelyä. Toiset rakentavat joulun kotiinsa perin maltillisesti, kun taas toiset puolestaan vaihtavat joulun aikaan sisustuksen lähestulkoon kokonaan tekstiilejä ja koriste-esineitä myöten.

Lauantai, syyskuu 29, 2018 - 14:25
Suomen sisustusalan tapahtumista suurin antoi tänä vuonna taas parastaan upeiden sisustusten ja messuosastojen myötä, - mutta samalla ehkä hieman maltillisemman vaikutelman viime vuoden huikean väritykityksen ja dramaattisten tummien vahvojen tunnelmien jälkeen.
Tiistai, elokuu 28, 2018 - 15:23
Piipahdimme mekin pienen tiimin kanssa Tukholman Formex -messuilla katsastamassa sisustuksen uusimpia tuulia. Muutos vasta parin vuoden takaiseen sisustustrendiin on huimaa. Minimaalisuus on tiessään ja värien ja materiaalien kirjo on todella runsasta!
Perjantai, heinäkuu 13, 2018 - 14:33
Asuntomessujen teemana tänä vuonna on asuminen läpi ihmiselämän. Vuoden 2018 asuntomessuilla pyritään ratkomaan porilaisittain tutulla, periksiantamattomalla tavalla arjen ongelmia ja kehittämään ratkaisuja hyvän elämän eri ikävaiheisiin. Messualueella on oikea päiväkoti ja seniorien palvelukoti, alue on siis suunniteltu tulevien asukkaiden elinkaarta silmällä pitäen aina vauvasta vaariin.
Tiistai, heinäkuu 3, 2018 - 09:21
Makuuhuone on tärkeä tila. Vaikka siellä ei varsinaisesti oleskella, vietetään huoneessa kuitenkin iso osa vuorokaudesta. Rauhallisen ja mukavan makuuhuoneen tulisi olla rentouttava paikka hyville unille. Tilan sisustus olisi hyvä pitää mahdollisimman selkeänä. Kaikki ylimääräinen tavara ainoastaan häiritsee rauhallista tunnelmaa.

Lisää juttuja luvassa pian!

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste