Asunnon hinta-arvio

Asunnon myynti alkaa siitä, kun tilaat asunnon hinta-arvion! 

Varaa ilmainen arviokäynti tästä

Asunnon hinta-arviokäynti ei velvoita sinua vielä mihinkään. Hinta-arvion lisäksi saat arvokasta tietoa miten asunnon myyntiprosessi etenee ja mitä kaikkea se pitää sisällään.

Maksuttomiin palveluihimme arviokäynnin yhteydessä sisältyy aina muun muassa seuraavat asiat:

Asunnon hinta-arvio

Asunnon suullinen hinta-arvio on aina maksuton, kun se annetaan asunnon myyntiä varten. Mikäli tarvitset asunnon hinta-arvion esim. lainahakemusta, perukirjaa tai ositusta varten ja asunto myydään myöhemmin kauttamme, hyvitämme arviopalkkion välityspalkkiostamme. 

Myyntitilanteen arviointi

Asunnon myyntiin liittyy erilaisia lähtökohtia, jotka pitää selvittää ennen myyntiä. Välittäjämme kartoittaa ja konsultoi arviokäynnillä mitä asioita, asiakirjoja, verotuksellisia ja muita asunnon myyntiin liittyviä seikkoja pitää ottaa myyntitilanteessa huomioon.

Erityisesti kun asuntoa myydään yrityksen tai perikunnan toimesta, avioerotilanteessa, ulosmittauksen yhteydessä tai jos myytävä kokonaisuus on laaja, asunto on huonokuntoinen tai se on vuokrattu, saat arvokasta tietoa välittäjältäsi arviokäynnin yhteydessä.

Parhaan ajankohdan valinta

Asuntojen ja kiinteistöjen myyntiajankohdalla on merkitystä. Oli kyse sitten vuodenajasta, viikonpäivästä tai kellonajasta. Me ammattilaisina osaamme kertoa juuri oikean ajoituksen, joka voi säästää sinulle selvää rahaa.

Ohjeet myynnin esteiden ja hidasteiden poistoon

Myynnin esteet ovat asioita, jotka hidastavat asunnon ostajan päätöksentekoa. Joskus yksinkertaisetkin asiat, kuten puuttuva kodinkone, huonokuntoinen tapetti tai liian pitkä vapautumisaika, puhumattakaan isoista yhtiöön suunnitelluista remonteista, voi muodostua mahdolliseksi myynnin esteeksi. Osaamme arvioida, mitkä ovat ostajien näkökulmasta merkityksellisiä asioita ja ohjeistamme miten myynnin esteiden ja hidasteiden kanssa toimitaan. Suunnittelemme myynnin niin, että ostajan on mahdollisimman helppo ostaa juuri sinun asuntosi.

Koko myyntiprosessin suunnittelu. 

Teemme jokaiselle kohteelle räätälöidyn myyntisuunnitelman. Kuulet palveluistamme ja niiden sisällöistä sekä eri mahdollisuuksista arviokäynnin yhteydessä. Nähdään pian!

P.s. Joskus myyntiä suunnitellaan pitkään. Viikkoja, kuukausia, jopa vuosia. Älä siis epäröi pyytää välittäjäämme käymään, vaikka myyntiajankohta ei olisikaan vielä ensi viikolla. Saat paljon ratkaisevaa tietoa myyntiprosessista sekä tietysti asuntosi hinta-arvion välittäjän käynnillä. Se helpottaa suunnitteluasi, eikä sido sinua mihinkään. Lähdemme etenemään sitten kun sinä olet valmis.

Avaa lomake tästä >>

             

Eikö julkinen myynti nappaa? Tutustu Salaiseen Palveluun tästä. 

Palveluhinnasto

varaa ilmainen arviokäynti

Soita 044 282 0038

tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä 

Yhteydenottolomake

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste