Turku

Kiinteistönvälitys turku - Tervetuloa Turun toimistoomme!

Upeat Aurajokimaisemat lukuisine ravintoloineen ja kahviloineen, Turun linna ja Ruisrock, mutta on Turussa muutakin! Turun asuntotarjonta näyttää monipuolisuutensa vanhoista ja viehättävistä puutalo- ja jugend-asunnoista aina moderneihin uudistuotantokohteisiin Aurajoen rannalla. Mistä muualta löydät kaupungin sykkeen ja merellisen ihanan ilmapiirin? Anna kulttuurikaupungin asuntotarjonnan inspiroida itseäsi ja ota ensimmäinen askel unelmiesi kodin etsinnässä.

Solid House Oy LKV:n toimiston löydät Turun ytimestä Hansakorttelista.

Navigoi perille

Solid House Oy LKV | Turku
Eerikinkatu 13, 3krs, 20100 Turku

044 282 0038
[email protected]

Oma koti myymättä?

Pyydä ilmainen arvio

Ajankohtaista

ETSIMME KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ, LKV TURKUUN

ETSIMME KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ, LKV TURKUUN

HEI LKV! Haluaisitko uudenlaista virtaa urallesi? Onko sinulla ideoita ja tuntuuko, että voisit tehdä töitä tehokkaammin ja joustavammin? Etsimme kiinteistönvälittäjiä, LKV Turkuun ja jos arvostat vapautta toimia ja markkinoida, suoraselkäistä otetta työhösi, etkä pelkää henkilöbrändäystä ja uusia tuulia alalla, niin ole yhteydessä pikaisesti. 

Lue lisää...
ETSIMME ASUNTOJEN STAILAAJAA TURKUUN

ETSIMME ASUNTOJEN STAILAAJAA TURKUUN

Hei stailaaja, sinustako vahvistus tiimiimme? 

Etsimme Turun toimistollemme vahvan visuaalisen silmän omaavaa stailaajaa, jolla on näyttöä myös oman blogin/sometilien ylläpidosta sekä sisustussuunnitteluprojekteista. Olet ripeä, organisointikykyinen ja loihdit kodista kuin kodista upean ja houkuttelevan kokonaisuuden valokuvaajiemme ikuistettavaksi.

Lue lisää...
 ASSISTENTTI TURKU osa-aikainen

ETSIMME ASSISTENTTIA TURKUUN

Haemme ripeää ja tarkkaa kiinteistönvälittäjien assistenttia Turkuun.

Tehtäviisi kuuluu mm. kohteiden kirjaaminen järjestelmiin, asiakirjojen hankinnat ja selvitystyö, esittelytekstien kirjoittaminen ja muu monipuolinen avustava taustatyö. 

Edellytämme hyviä hermoja ja paineensietokykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta - ripeyttä unohtamatta - hektisellä kiinteistönvälitysalalla.

Työ alkaa heti ja on aluksi osa-aikainen.

Lue lisää...
ETSIMME MARKKINOINNIN HARJOITTELIJAA TURKU

ETSIMME MARKKINOINNIN HARJOITTELIJAA TURKUUN

Sinä tuleva markkinoinnin huippuosaaja! Miltä kuulostaisi monipuolinen markkinoinnin ja sisällöntuotannon harjoittelupaikka modernissa ja kasvavassa kiinteistönvälitysalan yrityksessä?

Harjoittelusi aikana sinulla on osaamisesi mukaan mahdollisuus avustaa erilaisissa markkinoinnin suunnittelutehtävissä kuten erilaisten presentaatioiden tekemisessä, kotisivujen päivittämisessä, painomateriaalien taittamisessa ja sisällön tuottamisessa sosiaalisen median kanaviin. 

Työssä onnistuminen edellyttää, että:

Lue lisää...
Välitystarjous

Pyydä räätälöity välitystarjous!

>> tästä

Myymme asuntosi parhaaseen hintaan. Käytössämme on laaja skaala erilaisia keinoja ja markkinointikanavia, joista valitsemme juuri sinun asunnollesi sopivan palvelupaketin, jotta päädymme parhaaseen tulokseen.

Asunnot ovat yksilöllisiä ja kaikkiin ei sovi samanlainen markkinointi. Suunnittelemme asuntosi myynnin  ostajakohderyhmän mukaan mahdollisimman tarkasti.

Lue lisää...

Sinua palvelevat

Turku sijainti

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste