Turku

Tervetuloa Turun toimistoomme!

Upeat Aurajokimaisemat lukuisine ravintoloineen ja kahviloineen, Turun linna ja Ruisrock, mutta on Turussa muutakin! Turun asuntotarjonta näyttää monipuolisuutensa vanhoista ja viehättävistä puutalo- ja jugend-asunnoista aina moderneihin uudistuotantokohteisiin Aurajoen rannalla. Mistä muualta löydät kaupungin sykkeen ja merellisen ihanan ilmapiirin? Anna kulttuurikaupungin asuntotarjonnan inspiroida itseäsi ja ota ensimmäinen askel unelmiesi kodin etsinnässä.

Solid House Oy LKV:n toimiston löydät Turun ytimestä Hansakorttelista.

Navigoi perille

Solid House Oy LKV | Turku
Eerikinkatu 13, 3krs, 20100 Turku

044 282 0038
[email protected]

Oma koti myymättä?

Pyydä ilmainen arvio

Ajankohtaista

Haemme stailaajaa

Haemme stailaajaa

Etsimme Turun toimistollemme vahvan visuaalisen silmän omaavaa stailaajaa. Olet tomera, organisointikykyinen ja loihdit kodista kuin kodista upean ja säkenöivän kokonaisuuden valokuvaajiemme ikuistettavaksi. Työskentelet stailaustiimin jäsenenä, ymmärrät aikataulujen merkityksen ja sinulla on pohjaton halu luoda tyytyväisiä asiakassuhteita. Osaat lisäksi kiinnittää huomiota kokonaisuuteen unohtamatta tärkeitä yksityiskohtia, lisäksi taskustasi löytyy ajokortti.

Lue lisää...
Haemme LKV-tutkinnon suorittanutta välittäjää Turun toimistoomme

Haemme LKV-tutkinnon suorittanutta välittäjää Turun toimistoomme

Haluaisitko uudenlaista virtaa kiinteistönvälittäjän työhösi? Onko sinulla ideoita? Tuntuuko että voisit tehdä töitä tehokkaammin ja joustavammin esim kotitoimistostasi tai vaikka mökiltä käsin? Huomaatko, että ala on muuttumassa, mutta nykyinen työnantajasi ei? Jos haluat mukaan uuden sukupolven kiinteistönvälitystoimistoon, positiiviseen ja energiseen joukkoomme, ota yhteyttä!

Meillä voit luoda todella menestyksekästä uraa tavoitteenasi Solid House –osakkuus.

Lue lisää...
Haemme roudaria

Haemme roudaria!

Nyt etsimme roudaria osaksi stailaustiimiämme Turkuun. Olet riuska, ripeä ja kerrassaan reipas tyyppi. Omistat ajokortin, lehmän hermot ja rakastat ennen kaikkea asunnonvälitystoimintaa! Voisitko se olla sinä? Älä emmi, ota meihin yhteyttä!

Soita 044 206 0600 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Lue lisää...

Sinua palvelevat

Turku sijainti

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä