Salon asuinalueet nosteessa - tunnetko jo Halikon ja Tupurin?

Solid Housen Salon toimisto on kovassa nosteessa – ja niin ovat myös salolaiset asuinalueet. Jos et vielä tunne Halikkoa ja Tupuria, niin nyt on oikea aika tutustua!


Kulttuuria, kartanoelämää ja muinaishistoriaa. Retkeilyreittejä ja idyllisiä kahviloita. Kuin lukisi kansainvälistä matkailulehteä, mutta nyt puhutaankin Salosta! 

- Halikko on salolaisten asunnonostajien kestosuosikki. Kaikki palvelut ovat lähellä ja moottoritien liittymästä on iloa Salon ulkopuolella töissä käyville ihmisille, kertoo Solid Housen Salon toimiston myyntitykki Janita Eloranta. 

Jos joku, niin Eloranta tietää millaisista asunnoista ja alueista Salossa on kysyntää. 

- Toinen kestosuosikki on Salon Tupuri, joka houkuttelee etenkin lapsiperheitä hyvillä lähipalveluillaan. Tupurista löytyy muun muassa kaksi päiväkotia ja leikkipuistoja, hyvä alakoulu, ulkoilumaastot ja skeittiparkki, Eloranta kertoo. 


Suosiotaan kasvattaa myös moottoritien kupeessa sijaitseva Märynummen alue. Sieltä löytyy uimalammen ja täysimittaisen frisbeegolfradan lisäksi valaistu kuntorata ja viime vuonna avattu uusi hirsinen koulu- ja päiväkotirakennus.  

- Salo vetää puoleensa muuttajia kauempaankin. Meillä on paljon asunnon ostajia esimerkiksi Helsingistä, Lohjalta ja Turusta. Iäkkäämmät asunnon ostajat saattavat olla asuneet Salossa kymmeniä vuosia sitten ja tahtovat nyt takaisin, Eloranta kertoo. 

Halikko on salolaisten asunnonostajien kestosuosikki. Tämän Halikossa sijaitsevan omakotitalon löydät tästä linkistä

Nopeaa toimintaa 

Salo kiinnostaa asuinpaikkana yhä useampia, ja osansa siinä saattaa olla salolaisilla kiinteistönvälittäjillä. Aktiivisella Solid Housella on muita välitystoimistoja lyhyemmät välitysajat, eli se saa asunnot kaupaksi kilpailijoitaan vauhdikkaammin. 

Solid House kasvattaa myös jatkuvasti osuuttaan Salon asuntomarkkinoilla, kun yhä useampi valitsee Solid Housen välittäjän.

- Meillä on neljä vuotta ollut Salon toimistolla tämä sama tiimi, joka on täyttänyt kaikki tavoitteet ja parantanut myyntiä vuosi vuodelta. Salossa ei ole toista saman henkistä kiinteistönvälitystoimistoa ja se on huomattu! Olemme ajan hermolla ja ihmiset näkevät sen, Eloranta iloitsee. 

Hän kertoo Solid Housen Salon toimiston saavan jatkuvasti positiivista palautetta myyntikuvistaan ja brändistään ja nykyaikaisesta tavastaan tehdä asuntokauppaa. 

- Meillä on mennyt Salossa koko ajan hyvin, mutta myynti kasvaa edelleen koko ajan, Eloranta kertoo. 

Hän mainitsee, että Solid Housen kautta näytöille myös pääsee totuttua nopeammin.  

- Juuri eilen illalla asiakas laittoi minulle viestiä yhdestä kohteesta ja näyttö oli tänään aamulla. Ihmiset arvostavat nopeita vastauksia kovasti. Näissä asioissa nopeus on valttia! 

Tyylikkäillä myyntikuvilla on asuntojen markkinoinnissa valtava merkitys, jotta saadaan houkuteltua potentiaaliset ostajat paikan päälle. Tämän upean omakotitalon myynti-ilmoitukseen pääset tästä linkistä.

Keskeinen sijainti kiinnostaa 

Salosta etsitään monenlaisia asuntoja ja myös muuttajia on nuorista lapsiperheistä eläkeläisiin, mutta etätöiden suosion kasvu näkyy myös Salossa. 

- Omakotitalojen myyntiaika on lyhentynyt merkittävästi, ja nykyään ihmiset ostavat heti ensiasunnoksi omakotitaloja. Tämä on uusi ilmiö. Todella monet puhuvat työhuoneen tarpeesta, Eloranta sanoo. 

Asunnon ostajat saattavat kertoa tarvitsevansa neljä makuuhuonetta, koska yhdestä tehdään työhuone. Myös tilavista vaatehuoneista remontoidaan etätyöpisteitä.  

- Yllättävän isojakin omakotitaloja on mennyt pariskunnille, jotka asuvat kahdestaan. Tarvitaan omat työhuoneet ja halutaan muutenkin runsaasti omaa tilaa. 

Elorannasta Salo voisi markkinoida itseään ja sijaintiaan vielä entistäkin rohkeammin. Kysyntää olisi nykyistäkin enemmän, kunhan ihmiset saisivat tietää Salon vahvuuksista. 

- Monia houkuttelee keskeinen sijainti, tästä on järkevä matka niin Helsinkiin kuin Turkuun. Lähellä on myös esimerkiksi Tammisaari. Monet veneilijät ja mökkeilijät ovat innoissaan siitä, kun koti on alle tunnin matkan päässä mökistä. Myös asumisen hinnat ovat Salossa yhä erittäin kilpailukykyisiä, Eloranta sanoo.  

Löydä oma salolainen välittäjäsi ja unelmiesi asunto täältä!

Salossakaan kaikki asunnot eivät ehdi julkiseen myyntiin asti, vaan löytävät uudet asukkaansa Salaisen palvelun kautta - lue lisää!

 

Twitter Facebook Jaa artikkeli
Avainsanat:  

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste