Solid House Oy LKV

Solid House Oy LKV

Raikas ja sympaattinen brändi kiinteistönvälitysalalla

Solid House Oy LKV yrityksenä on toiminut alalla jo vuodesta 2012, tehden tuhansia asunto- ja kiinteistökauppoja vakiinnuttaen asemansa alan asiantuntijana. Kiinteistönvälitysalan vankka kokemus yhdistettynä tämän päivän tapaan tehdä välitystyötä antaa asiakkaillemme ylivertaisen palvelun. Kiinnitämme huomiota asuntojen laadukkaaseen markkinointiin ja luotamme vahvaan asiantuntijuuteemme. 

Haluamme tarjota parhaan työympäristön kiinteistönvälittäjille

Hyvinvoivat kiinteistönvälittäjät tuottavat ylivertaista palvelua asiakkailleen. Solid Housessa suurin osa välittäjistä toimii osakkuusmallilla, joka antaa välittäjille valtaa sekä vastuuta päättää asunnon myynti- ja markkinointikeinoista. Osakkuusmalli takaa, että saat varmasti motivoituneen ja innostuneen välittäjän myymään kotisi. Meillä välittäjiä kannustetaan uusiin ideoihin ja toimintatapoihin ja näin syntyykin jatkuvasti uusia innovaatioita alalle.

Onnistunut markkinointi on ratkaisevaa

Onnistunut markkinointi takaa enemmän kiinnostuneita ostajia, lyhyemmän myyntiajan ja paremman kauppahinnan. Keskitymme saamaan asuntosi parhaat puolet esiin ja tuottamaan laadukasta ja informatiivista materiaalia asiakkaillemme, jotta päätöksenteko on mahdollisimman helppoa. Stailaamme ja kalustamme asunnot tarvittaessa ja käytämme vain huippuvalokuvaajia. Toimenpiteillämme olemme onnistuneet myymään asunnot huomattavasti nopeammin kuin alalla keskimäärin. Vuonna 2020 myyntiaikamme olivat noin 40% lyhyempiä. (lähde: kvkl hintaseurantapalvelu, Alma Media kivi -järjestelmä)

Palvelemme asunnonvaihtajia monipuolisesti

Olemme kehittäneet palveluja niin asunnon myyjille kuin ostajille. Ostotoimeksiannon avulla löydämme kohteita markkinoiden ulkopuolelta. Ostajana voit liittyä myös Solid House Sisäpiiriin ja saat tiedon hakuehtoihisi sopivista hiljaisessa myynnissä olevista asunnoista sekä juuri myyntiin tulleista asunnoista.

Erinomainen tiimi taustatukena

Menestyvät välittäjät ymmärtävät taustatuen merkityksen ja siksi panostamme hyvään tukiverkostoon. Solid Housen mediatiimissä on graafikoita, sisällöntuottajia ja digimarkkinoinnin osaajia. Hallintotiimi avustaa ja tukee asiakirjojen ja juridisten seikkojen selvittämisessä.

Solid House Oy LKV - Kasvuyritys 2020 ja 2021

Solid House on kasvanut voimakkaasti viimeisen kolmen vuoden aikana, ylittäen alan keskimääräisen kasvuvauhdin yli 10% jokaisena vuonna. Kauppalehti myönsi tämän johdosta Solid Houselle jo toista kertaa peräkkäin Kasvaja - tunnustuksen. Solid House toimii jo yli 60 asiantuntijan ja yhdeksän toimiston voimin Helsingissä ja Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.
 

Rakastamme asuntoja ja asuntokauppaa - kiinteistönvälitys on meille elämäntapa!
 

Leena Tuijula

Yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, YKV


”Nimi SOLID HOUSE syntyi, kun mietimme yritykselle nimeä, joka eroaisi perinteisistä kiinteistönvälitysliikkeiden nimistä, olisi uskottava, kuvastaisi turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta, olisi kansainvälinen, helposti lausuttava ja siinä olisi mukana liikeidean mukaisesti rakennus, talo tai asunto.”

Oma koti myymättä?

Varaa arviokäynti!

Soita  044 282 0038

tai jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä

Ota yhteyttä

Tutustu välittäjiin

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste