Yritys

Solid house oy lkv

Uusi, raikas ja sympaattinen brändi alalla.

Yrityksenä emme kuitenkaan ole uusi. Solid House on toiminut alalla jo vuodesta 2012, tehden yli 2000 kauppaa, yli 300 miljoonan euron arvosta.

Maailman muuttuessa kovaa vauhtia koimme, että oli meidänkin tullut aika uudistua ja mennä eteenpäin. Jätimme siis taaksemme entiset ja lähdimme uuden brändimme kanssa valloittamaan maailmaa. 
Olemme nyt Solid House Kiinteistönvälitystoimisto.

Haluamme tarjota parhaan työympäristön kiinteistönvälittäjille

Hyvin voivat välittäjät tuotavat ylivertaista palvelua asiakkailleen. Solid Housessa suurin osa välittäjistä toimii osakkuusmallilla, joka antaa välittäjille valtaa sekä vastuuta päättää yksittäisen asunnon myynti- ja markkinointikeinoista. Osakkuusmalli takaa, että saat varmasti motivoituneen ja innostuneen välittäjän myymään kotisi. Meillä välittäjiä kannustetaan uusiin ideoihin ja toimintatapoihin. Näin syntyy jatkuvasti uusia innovaatioita alalle.

Ei ole yhdentekevää, miten asuntoasi markkinoidaan

On ratkaisevaa miten asunto on laitettu myyntikuntoon ja miten sitä markkinoidaan. Uskomme, että ostaja haluaa nähdä myytävässä kohteessa tulevan unelmakotinsa. Ei siis ole yhdentekevää miten asuntoasi markkinoidaan. Kilpailu asuntomarkkinoilla on kovaa, ei yksin välittäjien vaan myytävien asuntojen kesken. Jos markkinoilla on useampia samankaltaisia asuntoja, me tiedämme minkä asunnon puoleen ostaja kääntyy.

Erinomainen tiimi taustatukena

Meillä Solid Housessa on myös erinomainen tiimi ja tukiverkosto takanamme. Mediatiimin graafikot, stailaajat, ammattivalokuvaajat ja kirjoittajat suunnittelevat yhdessä välittäjien kanssa myynti- ja markkinointimenetelmiä. Hallintotiimi avustaa ja tukee asiakirjojen ja juridisten seikkojen selvittämisessä. Meitä on yli 20 henkilöä ja toimistomme sijaitsevat Turussa, Salossa ja Porissa. Toimimme Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Rakastamme asuntoja ja asuntokauppaa, kiinteistönvälitys on meille elämäntapa!

 

Leena Tuijula

Yrittäjä, Tj, LKV, YKV

 

”Nimi SOLID HOUSE syntyi, kun mietimme yritykselle nimeä, joka eroaisi perinteisistä kiinteistönvälitysliikkeiden nimistä, olisi uskottava, kuvastaisi turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta, olisi kansainvälinen, helposti lausuttava ja siinä olisi mukana liikeidean mukaisesti rakennus, talo tai asunto.”

Oma koti myymättä?

Varaa arviokäynti!

Soita 044 282 0038

tai jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä

ota yhteyttä

Tutustu välittäjiin

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä