Blogi

11-03-2019

Ylellinen ja laadukas koti luonnon helmassa

Tällä viikolla pääsimme tutustumaan aivan mielettömän upeaan ja ylelliseen kotiin Kaarinan Piikkiössä, vain 15 minuutin päässä Turun keskustasta. Kohteen myyntiä hoitaa Solid House Kiinteistönvälitystoimiston Saija Palin.

 

Kivisillantie 35-24 (1).jpg

Kivisillantie 35-46.jpg
 

Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa on sitä jotain – tunnelmaa, laadukkaita materiaaleja sekä kauniita yksityiskohtia. Talo on suunniteltu ajatuksella, että siinä viihtyy koko loppuelämän ajan. 

Laadun huomaa jo ulkoa päin – talon pinta on käsin taottua ruukintiiltä. Isosta eteisestä alkavat italialaiset lattialaatat jatkuvat eteisaulan kautta keittiöön ja olohuoneeseen asti. 

Keittiössä on kaappi- ja laskutilaa runsain mitoin. Upea, iso työtaso on puusepän käsintehtyä massiivitammea ja korkeakiiltoiset mustat kaapistot tuovat tilaan tyylikästä ja modernia fiilistä. Tilaa on isommallekin ruokapöydälle.

 

Kivisillantie 35-20.jpg


Pari askelmaa alempana sijaitsevan olohuoneen korkeat ikkunat saavat koko alakerran kylpemään valossa. Olohuoneessa tunnelmanluojana toimii italialaisesta käsintehdystä marmorista tehty kaunis takka. 

Alakerran toisessa päässä sijaitsee vierashuone, WC sekä tilava kodinhoitohuone. WC:n hauska yksityiskohta on salaovi, joka sijaitsee tilan perällä. Salaoven kautta pääsee pieneen huoneeseen, joka toimii mainiosti esimerkiksi lasten askarteluhuoneena. 

 

Kivisillantie 35-14.jpg

Kivisillantie 35-5.jpgYläkertaan johtavien massiivitammesta rakennettujen portaiden puolivälistä pääsee takapihan puoliksi katetulle terassille. Lämmitetyssä porealtaassa voi rentoutua niin kesäisin kuin talvisinkin. Takapihalla on paljon kaunista kalliota, istutuksia sekä erillinen nuotiopaikka. Tontti rajautuu metsään, josta voi poimia marjat ja sienet talteen syksyisin. Etupihalta löytyy lämmin varasto sekä kahden auton katos.

 

Kivisillantie 35-47 (1).jpgPortaiden yläpäässä, yläkerran valoisassa aulassa jatkuu sama, tyylikäs italialainen lattialaatta. Avoimessa aulassa on TV-huone, sekä pieni parveke. Aulasta on käynti kolmeen tilavaan makuuhuoneeseen sekä saunatiloihin.

Päämakuuhuoneessa on kompakti pukeutumisnurkkaus, vaikuttavan kokoinen liukuovikaapisto sekä Timberwisen laadukas parkettilattia. Kaikissa yläkerran kolmessa makuuhuoneessa valoa antavat isot ja kauniit ikkunat.

 

Kivisillantie 35-38.jpg

Kivisillantie 35-41 (1).jpg


Sauna on puusepän käsin paikoilleen rakentama. Rustiikkisessa kylpyhuoneessa on liiketunnistimilla varustetut suihkut sekä erillinen vessa.

 

Kivisillantie 35-33.jpg

Kivisillantie 35-30.jpgSäilytystila ei tästä kodista lopu kesken, sillä isoja liukuovikaapistoja löytyy niin makuuhuoneista, kodinhoitohuoneesta kuin yläkerran käytävästäkin.

Kauniit yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden – leveät lattialistat kiertävät seinillä ja alakerran väliovia koristaa isot lasiruudut. Piikkiötä on haluttu kunnioittaa käyttämällä alueelta löytyviä materiaaleja – esimerkiksi etupihan isot kivipaadet ovat alueella entisaikaan seisoneiden rakennusten kivijalkoja. 

 

Kivisillantie 35-62.jpgTalo sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä kehä III:sta ja Saloon ajaa vain 20 minuutissa. 


Täältä voit katsoa kaikki myynnissä olevat kohteemme.

Tarvitsetko kirjallista hinta-arviota asunnosta tai kiinteistöstä? Tutustu uuteen ja edulliseen E-arvio-palveluumme täällä!

Twitter Facebook Pinterest

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste