Blogi

22-12-2018

Joulu uudessa kodissa

Asunnonvaihtoon liittyy usein jokin iso ja merkittävä elämänmuutos kuten esimerkiksi muutto yhteen kumppanin kanssa, uusi työ uudessa kaupungissa, ero, tai vaikkapa perheen koon kasvaminen.

Osaan näistä hetkistä liittyy paljon iloa ja toiveikkuutta, mutta toisinaan niitä voi varjostaa myös suru ja haikeus.

Tottuminen isoon elämänmuutokseen ottaa oman aikansa. Varsinkin, jos olemme vuosia tottuneet toimimaan tiettyinä hetkinä tiettyjen rutiinien mukaisesti, uusi ympäristö voi saada meidät pohtimaan, tuntuvatko nämä hetket enää koskaan samalta – tuntuuko esimerkiksi joulu enää ollenkaan joululta uudessa kodissa?

Uusi koti – TUTUT PERINTEET

Rakastamme perinteitä ja joulu on monille meistä yksi tärkeimmistä perinteille omistetuista päivistä. Päivään voi kuulua samoja traditioita vuodesta toiseen ja meille jokaiselle joulun luovat erilaiset tekijät – esimerkiksi kuusen koristelu, joulurauhanjulistus, Lumiukko-animaatio, Joulupukin Kuuma linja, jouluateria, joulupukki ja lahjojen jakaminen, tietyt joululaulut, glögi, joulupuuro tai uusi, paketista saatu pehmeä pyjama.

Jos vietät ensimmäistä joulua yhteisessä kodissanne kumppanisi kanssa, teillä on ihana mahdollisuus yhdistää kahden perheen joulutraditioita ja luoda teidän itsenne näköinen joulu. Nauttikaa tästä tilaisuudesta ja ottakaa uudenlaiset perinteet avosylin vastaan.

Jos taas vietät joulua syystä tai toisesta haikein tai surumielisin tunnelmin, haluaisin antaa sinulle halin. Mutta koska en täältä työpöytäni äärestä ylety luoksesi, toivon, että seuraavat sanani ovat sinulle lohduksi: Vaikka olet tottunut avaamaan joululahjasi aina tutun ja turvallisen kodin olohuoneen samassa nurkassa ja samojen ihmisten ympäröimänä, sinulla ei ole mitään hätää. Rakkaimpasi tulevat aina olemaan lähelläsi, vaikka he eivät fyysisesti olisikaan läsnä. Olen kokenut saman kuin sinä ja tiedän, että joulu on ehkä vaikeinta aikaa vuodesta ikävöidä toista ihmistä. Sinä, rakas ja tärkeä ihminen selviät, vaikka juuri nyt ei siltä tuntuisikaan.

Joulu on rauhoittumisen aikaa. Olemme paahtaneet kiireisessä arjessa koko syksyn ajan, mutta nyt on aika pysähtyä ja levätä. Ehkä juuri siksi joulu herkistää ja tuo tunteemme pintaan – meillä on aikaa vain olla, ajatella ja tuntea. Otetaan kaikki tunteemme vastaan lämmöllä ja rikkautena. Jouluna on tärkeää olla läsnä ja rakastaa lähimmäisiämme. Muistakaamme tehdä niin myös kaikkina muinakin vuoden päivinä.

Rauhallista joulua juuri sinulle, ystävä.

- Effiina

Twitter Facebook Pinterest

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste