Blogi

13-07-2018

Mukana asuntomessuilla

Jos olet käynyt asuntomessuilla kerran, olet nähnyt ne kaikki. Näin kuuluu vuosia vanha, osittain leikkimielinen sanonta jokavuotisista asuntomessuista. Tänä vuonna Porissa 6.7.-5.8.2018. järjestettävillä asuntomessuilla on tarjonnassa kuitenkin jotain selkeästi tavallisuudesta poikkeavaa. Solid House Oy LKV on nimittäin vahvasti esillä osallistumalla ensimmäistä kertaa näytteilleasettajan roolissa messuille. Solid House Kodit, messukohde numero 27, sijaitsee kauniin rantapromenadin varressa Kokemäenjoen rannalla. 

rantapromenadi.jpg

Asuntomessujen teemana tänä vuonna on asuminen läpi ihmiselämän. Vuoden 2018 asuntomessuilla pyritään ratkomaan porilaisittain tutulla, periksiantamattomalla tavalla arjen ongelmia ja kehittämään ratkaisuja hyvän elämän eri ikävaiheisiin. Messualueella on oikea päiväkoti ja seniorien palvelukoti, alue on siis suunniteltu tulevien asukkaiden elinkaarta silmällä pitäen aina vauvasta vaariin. Asuntomessualue sijoittuu Karjarantaan, joka sijaitsee parinkymmenen minuutin kävelymatkan päässä Porin keskustasta. Etäisyys keskustan palveluista ei siis missään mielessä ole huono. Sillan ylittämällä pääsee vielä Kirjurinluodon maisemiin ulkoilemaan. Porissa kun ollaan, niin ei sovi unohtaa jokavuotista musiikkijuhlaa, Pori Jazzia. Festivaali pidetään tänäkin vuonna Kirjurinluodossa ja keskustan alueella, tällä kertaa asuntomessukävijät saavat siis nauttia poikkeuksellisesti messualueelle kantautuvista sävelistä. Karjarannan alue on vanhaa teollisuusaluetta, jonka identiteettiä ei ole pyyhitty kokonaan pois modernin ja uuden tieltä. Päin vastoin, Karjaranta on onnistunut luomaan nahkansa, ja siitä on tullut ilmeikäs, uutta ja vanhaa yhdistävä alue.

muraali.jpg

Solid Housen oma messukohde, Solid House Kodit, on kahden kodin paritalo. Rakennuksen isompi asunto on sisustettu kuvitteelliselle lapsiperheelle. Aktiivisen perheen lapsia ovat kuusivuotias tyttö ja kymmenvuotias poika, lisäksi perheellä on kaksi koiraa. Lapsille on omat huoneet, mutta myös koirat ovat saaneet oman huoneen! Kaupunkikodista on lyhyt matka harrastuksiin, töihin ja kouluun. Kodissa on terassialuetta kahdessa kerroksessa. Vapaa-aikaa onkin helppoa ja mukavaa kuluttaa terasseilla, mutta perhe matkustelee myös ulkomailla ja vierailee aktiivisesti mökillä.

isoasunto_olohhuone.jpg

Isomman asunnon sisustus on hillitty, mutta värikäs. Lapsiperheelle suunnattu sisustus on pidetty helppohoitoisena selkeine pintoineen ja materiaaleineen. Perheen lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä, niinpä koirat ovat saaneet oman sisustetun huoneen, joka löytyy näppärästi kodinhoitohuoneen ja pesutilojen läheisyydestä.

tytto.jpg

koirat.jpg

Paritalon pienempi asunto on sisustettu kuvitteelliselle keski-ikäiselle aktiiviselle pariskunnalle. Perheen lapset ovat jo muuttaneet maailmalle, joten työssä käynnin lisäksi aikaa jää matkustelulle ja harrastuksille. Tässä kodissa katsotaan tv:tä läppäreiltä, luetaan oikeita kirjoja, kokkaillaan ja hoidetaan viherkasveja. Välillä järjestellään lomat yhteisten kalenterien mukaan ja lennähdetään toiselle puolelle maailmaa muutamaksi viikoksi.

olkkari.jpg

makuuhuone.jpg

Solid House Kodit mukaanluettuna asuntomessuilla on nähtävissä yhteensä 34 kohdetta. Karjarannassa on yhteensä 28 pientaloa, 1 korjausrakentamiskohde, 1 rivitalo, palvelutalo sekä päiväkoti. Messuilla riittää tutkiskeltavaa kaikenikäsille ja -tyyppisille vieraille, olet sitten tulossa haistelemaan sisustuksen uusia tuulia, tavaamassa rakennustapaselosteita, tai sitten vain käymässä.

asuntonumero.jpg

Tule tutustumaan Solid Housen messukohteeseen, sekä tietysti koko messutarjontaan. Solid House Kodit sijaitsevat Karjarannan asuntomessualueen rantabulevardilla joen varrella osoitteessa Koneistajankatu 6, 28100 Pori.

Messuilla nähdään!

Markkinointitiimi

Teemu

Lähde: Porin asuntomessut

Twitter Facebook Pinterest

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste