Blogi

01-06-2018

Upean valoisa koti

Tähän aikaan vuodesta koti tulvii valossa aikaisesta aamusta myöhäiseen yöhön asti. Valoisan kodin valttikortteja ovat vaaleus, tyhjä tila ja valonlähteistä parhain, eli luonnonvalo. Vaaleat pinnat heijastavat valoa ja korostavat kodin valoisuutta. Valkoinen on takuuvarmasti aina raikas ja suurina pintoina sen vaikutus tilaan on huomattava. Silti hillityllä värien käytöllä ja kontrasteillakin voidaan luoda avaruutta tiloihin. Valoisuutta on luonnostaan eniten kodeissa, joissa on paljon ikkunoita. Tällöin tila sallii enemmän mahdollisuuksia muidenkin kuin vaaleiden sävyjen käyttämiselle. Luonnonvalossa myös värit toistuvat parhaiten.

Tähän blogijuttuun on kerätty muutamia kuvia myytävistä ja jo myydyistä upean valoisista kodeista.

valoisa1.jpg

Mikä näkymä! Valoisuutta riittää koko käytävän mitalta. Valkoisten pintojen ansiosta tila tuntuu jatkuvan pitkälle eteenpäin.

valoisa10.jpg

Valo heijastuu kauniisti valkopohjaisesta tapetista, johon eläväinen kuviointi luo sopivasti jännitettä ja mielenkiintoa. Lattian sävy pehmentää tunnelmaa.

valoisa3.jpg

Suurten ikkunoiden tarjoama luonnonvalo yhdessä onnistuneen keinovalaistuksen ja vaaleiden pintojen kanssa saavat tilan näyttämään ihastuttavan raikkaalta.

valoisa5.jpg

Suurten ja vaalean sävyisten elementtien näyttävyys korostuu, jos ympärille on jätetty riittävästi tyhjää tilaa. Sohva ja matto kahdestaan ottavat huoneen haltuun jättäen kuitenkin tilaa valolle. 

valoisa16.jpg

Kun kaikki pinnat ovat valkoisia, erottuvat neutraalit ja luonnollisen sävyiset yksityiskohdat joukosta edukseen. 

valoisa4.jpg

Vaaleisiin pintoihin tulee sopivasti särmää, kun joukkoon lisätään lämpimän ruskean ja puun sävyjä. Huomaa myös tapetin kuvioinnin kiiltävä pinta, joka peilaa valoa upeasti.

valoisa8.jpg

Valoa heijastavilla yksityiskohdilla viimeistellään kokonaisuus. Metallipinnat näyttävät suorastaan loistavilta valkoisella taustalla.

valoisa9.jpg

Valtavan kaunis luonnonvalo muodostaa täydellisen taustan ikkunalaudan yksityiskohdille. 

valoisa12.jpg

Ikkunasta pehmeästi laskeutuvaan valoon olisi ihana herätä. Voi olla, että tästä valokylvyssä kelluvasta makuuhuoneesta ei haluaisi poistua ollenkaan. 

valoisa15.jpg

Seesteisessä kokonaisuudessa valkoinen, harmaa ja luonnonvalo ovat täydellisessä tasapainossa. Tummansävyinen kaappi ryhdittää harmoniaa.

valoisa19.jpg

Eleettömän tyylikäs keittiö muodostuu valkoisten pintojen sekä lasin ja metallin yhdistelmästä. 

valoisa6.jpg

Ikkuna keittiön välitilassa on varsin toimiva valonlähde. Se lisää myös tilan tuntua. Kiiltävän valkoiset pinnat saavat ylimääräistä voimaa tummista kontrasteista.

valoisa20.jpg

Pienikin tila tuntuu tuplaantuvan ikkunan ja peilin yhteisvaikutuksesta. Matala seinälle asennettu kaapisto vapauttaa sopivasti tyhjää tilaa myös korkeussuunnassa. 

valoisa17.jpg

Tässä komeassa kylpyhuoneessa voisi viihtyä kauemminkin. Pienestä lattian rajassa olevasta ikkunasta tulee hienosti valoa tilaan. Kiiltäväpintaiset seinälaatat peilaavat valoa ympärilleen. 

 

Tuntuu kuin näistä kauniista kuvista välittyisi ripaus ylimääräistä valoenergiaa. Upeita koteja, eikö totta?

 

Terveisin

Markkinointitiimi

Anu

 

Twitter Facebook Pinterest

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste