Blogi

28-06-2018

Kesälomahommia

Monet viettävät kesälomaa heinäkuussa. Joillakin on tapana tehdä tarkkoja lomasuunnitelmia jo etukäteen, kun taas jotkut tykkäävät lomailla ilman ohjelmaa ja hetki kerrallaan. Mitäpä kesälomalla sitten voisi tehdä, jos mitään valmiita suunnitelmia ei ole? Tässäpä muistin virkistykseksi muutamia varmasti tuttujakin lomahommia, jotka onnistuvat melkein missä ja milloin vain.

Lue ja ota rennosti

Lukeminen on parasta hommaa silloin kun on aikaa. Vihdoinkin saat keskittyä rauhassa kirjaan, jonka olet jo pitkään halunnut lukea. Asettaudu ulos mukavaan lämpimään paikkaan, laita hellehattu päähän ja ota rennosti. Kirjan parissa voi kulua vaikka koko päivä, mutta lomalla se ei haittaa.

kesäloma1.jpg

Keinu

Keinu ei ole pelkästään lapsille tarkoitettu laite. Keinuminen on oikeastaan ihanan rentouttavaa ja virkistävää. Virittele keinu pihapuuhun ja vietä hetki lämmintä kesäilmaa haistellen. Ties vaikka keinahtelu saisi ajatukset virtamaan aiheuttaen ideoita seuraavista kesäpuuhista.

kesäloma2.jpg

Mene piknikille

Piknikistä voi tehdä jopa kahden päivän ohjelmanumeron. Hoida kauppareissu sekä eväiden valmistelu jo piknikkiä edeltävänä päivänä. Silloin kaikki on valmista koriin pakattavaksi heti piknikpäivän aamuna. Suuntaa esimerkiksi puistoon tai kesäiselle niitylle ja ota ystäviä mukaan. Paras kattaus syntyy siitä, kun kaikki tuovat mukanaan jotain erilaista syötävää.

kesäloma3.jpg

Vietä rantapäivä

Perinteinen kesäpuuha, joka kylläkin on hyvin paljon säistä riippuvainen. Rantapäivä on huomattavasti viihtyisämpi hellelukemissa, koska silloin ei pieni tuulikaan haittaa. Pakkaa mukaan rantapyyhe, aurinkolasit ja tietysti aurinkorasva. Vaikka vesi olisikin kylmää, kuuluu pieni raikastava pulahdus asiaan. Lisäksi rannalle kannattaa ottaa jonkin verran eväitä ja riittävästi juotavaa. Pakollisen rantajäätelön voi ostaa kioskista.

kesäloma7.jpg

Kokkaile jotain uutta

Kokkailukin saavuttaa uuden mukavuusalueen, kun sen saa tehdä rauhassa ajan kanssa. Kesälomalla on mahdollisuus kokeilla jotain uusia reseptejä. Kokkailuun voi valita jonkin tietyn teeman ja valmistaa ruokia pitkän kaavan mukaisesti. Tietysti aikaansaannoksia täytyy päästä muidenkin maistelemaan. Eli kokkailukokeilut voivat antaa hyvän syyn pienien illanistujaisten järjestämiselle.

kesäloma4.jpg

Tuunaa vanhasta uutta

Ota työn alle jokin pieni projekti, kuten vanhan kalusteen tuunaus. Kotoa tai varaston perältä saattaa löytyä kunnostusta vaativia kalusteita. Lomalla on sopivasti aikaa kunnostella niitä kaikessa rauhassa. Siirrä projektin toteutus pihalle, niin hionta ja maalaus sujuu mukavammin kesäilmassa.

kesäloma10.jpg

Pelaa pihalla

Pihapelien parissa aika kuluu nopeasti. Peleillä saa sopivasti kilpailua ja jännitystä aikaiseksi, joten haasta vaikka naapurit mölkkyyn tai petankkiin. Vanhat koulujen pihoilta tutut pelit voivat olla hauskoja aikuisenakin. Miten onnistuisi kirkonrotta, peili tai kymmenen tikkua laudalla?

kesäloma5.jpg

Valvo auringonlaskun kanssa

Kesän kauneutta on valo. Valoisia iltoja ei kannata tuhlata nukkumiseen, kun voi valvoa myöhään auringonlaskua ihaillen. Istahda terassille tai laiturille ihailemaan kesäyötä, jonka auringonlaskun väripaletti on aivan huikea.

kesäloma6.jpg

Ihanaa kesää lomalaisille!

 

Terveisin

Markkinointitiimi

 

Twitter Facebook Pinterest

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste