Blogi

26-02-2020

Unelmana Ullanlinna

Tämä tilava ja pohjaratkaisultaan erittäin toimiva koti sijaitsee hienolla paikalla Ullanlinnassa. Parvekkeellisen asuntoon on mahdollista saada jopa kolmas makuuhuone.

Asunnon sisustuksessa on luotettu klassisiin valintoihin varmalla otteella. Vanhaa ja uutta harmonisesti sekoittamalla on saatu tyylikäs ja kodikas tunnelma. Upea keittiön puupöytä, suuret itämaiset matot, kirjahyllyt ja vasta hiottu valkolakattu parketti muodostavat hienon kontrastin. Sisustuksen kokoaa yhteen näyttävät taideteokset, ja muuta ei sitten tarvitakaan!

 

 

 

 

 

 

Taloyhtiön erikoisuuksiin kuuluu upeat saunatilat uima-altaineen, jotka ovat asukkaiden aktiivisessa käytössä. Ullanlinna on asuinalueena yksi Helsingin arvostetuimpia, merenrantaan on kivenheitto ja upeaan Kaivopuistoon pääsee ulkoilemaan niin kesäisin kuin talvisinkin.

 

 

 

 

Twitter Facebook

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste