Näin stailaat parvekkeen tai terassin kesäkuntoon!

Nyt kun kevät on jo kunnolla vauhdissa, on täydellinen aika miettiä terassin tai parvekkeen sisustamista kesää varten. Parhaassa tapauksessa saat parvekkeesta sisustuksen avulla ylimääräisen huoneen kesän ajaksi.

Kysyimme Solid House Kiinteistönvälitystoimiston stailaajilta; Unna Lehtiseltä, Minna Kujalalta sekä Karoliina Tammelta vinkit parvekkeen raikkaimpaan kesälookiin.

 

Kesälomahommia

Monet viettävät kesälomaa heinäkuussa. Joillakin on tapana tehdä tarkkoja lomasuunnitelmia jo etukäteen, kun taas jotkut tykkäävät lomailla ilman ohjelmaa ja hetki kerrallaan. Mitäpä kesälomalla sitten voisi tehdä, jos mitään valmiita suunnitelmia ei ole? Tässäpä muistin virkistykseksi muutamia varmasti tuttujakin lomahommia, jotka onnistuvat melkein missä ja milloin vain.

Valmistaudutaan kesän juhliin

Alkukesästä monissa kodeissa juhlitaan valmistuneita. Juhlat vaativat aina järjestelyä ja suunnittelua. Tässäkin asiassa hyvällä suunnittelulla vältetään kiire ja turhat työvaiheet. Pienen muistilistan teko voi olla paikallaan. Epävarmuus piilee siinä, sallivatko yllättävät kesäsäät ulkona oleilun vai pitäisikö varmuuden vuoksi suunnitella juhlat sisälle. Ulkojuhlia suunnitellessa täytynee varmuuden vuoksi miettiä ainakin jonkinlaista katosta sateensuojaksi.

Piha kesäkuntoon

Ilmat ovat lämmenneet sopivasti ja katseet kohdistuvat pihaan. Haravoinnit ja muut siistimiset on jo hoidettu, mutta terassilaudoitukset kaipaavat vielä öljyämistä talven jäljiltä. Ajatus on siirtynyt tietysti myös kukkaistutuksiin. Kukkien osalta asia voi olla ennakoitu jo syksyllä ja auringon lämmittäessä kukkasipuleista on noussut urheita alkuja. Puutarhojen kesäsesonki on alkanut. Taimi- ja kesäkukkavalikoimat saavat runsaudellaan pään pyörälle, joten istutukset vaativat hieman harkintaa ja suunnittelua.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste