Blogi

22-02-2020

Koti, jonka huikeat näkymät Aurajoelle ja sen yli laittavat mielikuvituksen lentoon.

Tämä tyylikäs koti sijaitsee uudessa taloyhtiössä, Kakolanmäellä. Alueen uudelleensyntyminen loi Turun keskustan liepeelle muutama vuosi sitten aivan huikean uuden asuinalueen, jota edelleen rakennetaan. Korkeuserot ovat haastaneet rakentajia, mutta Turun alueen asukkaille se on  tarjonnut upeita uusia asumisen mahdollisuuksia.

Kurkataan tähän valoisaan kolmioon, jonka sijainti on yksi alueen halutuimmista upeine näköaloineen. Asunnon pintamateriaalit on valittu aikaa kestäviksi. Tammiparketin suosio on on taas kovaa vauhtia kasvanut. Tänne on valittu valkolakattu tammiparketti ja siihen mätsäten on keittiön välitilaan valittu pehmeän lämmin ja elävä laatoitus. 

Kylpyhuoneessa on suihkun takana käytetty samaa laattaa kuin keittiössä joka on nyt ladottu kalanruotokuvioon. Hienostunut sauna, jossa vaaleat lauteet tummaa seinää vasten antavat kontrastia sekä tyylikäs laatoitus luovat kylpyhuoneeseen ihanan lämpimän tunnelman.

Sisustus on klassisen kaunis Artekin tuoleineen. Tässä asunnossa vietetään varmasi paljon aikaa huoneiston levyisellä lasitetulla parvekkeella näkymiä ihaillen ja uppoutuen unelmiin. 

Twitter Facebook

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste