Blogi

13-07-2020

Suomalaisissa maisemissa

Tämä kaunis merenrannalla sijaitseva jykevä puutalo on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka sijaitsee upeissa suomalaisissa merimaisemissa. Kalliot, männyt, merenranta, puusta valmistettu huvila sekä saunarakennus luovat perinteikkään Suomalaisen kodin tunnelman. Täällä voisi hyvin kuvitella asuvansa tai viettävän ihania kesäisiä päiviä ystävien ja tuttavien seurassa. Veneily, ulkoilu ja oleminen, ihanaa rentoutumista! 

Vaaleaksi käsitellyt hirsipaneelit ja isot moneen ilmansuuntaan avautuvat isot ikkunat luovat vaalean harmonisen kokonaisuuden sisustukseen sekä ihania valoja vuorokauden eri aikoina sisätiloihin.

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 Upeat taloa kiertävät terassit mahdollistavat saumattomat auringonottopaikat ja maisemalliset oleskelutilat, joissa nauttii ulkoilmasta jokaisen tunnin päivästä. Olisipa ihana viettää aikaa täällä isolla porukalla tai rauhoittaa viikonloppu kiireisen työviikon jälkeen, täällä mieli lepää ja keho rentoutuu varmasti.
Tutustu mökkiin tarkemmin täältä: kohde/3815937

Twitter Facebook

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste