Blogi

19-07-2019

TRENDIKKÄIMMÄT KEITTIÖRATKAISUT JUURI NYT

Keittiö on usein päivittäisen elämämme keskus ja kaikista kodin huoneista vietämme juuri siellä eniten aikaa. Siksi toiminnallisuus on keittiön tärkein ominaisuus, johon kannattaa panostaa. Kun pohtii keittiön remontointia, kannatta kysyä itseltään, mikä tilan tavoite on ja mitä keittiöstä tällä hetkellä puuttuu.

Ensimmäisenä kannattaa selvittää, mistä tulisi aloittaa ja millaisella budjetilla ollaan liikenteessä. Keittiön remontointi ei ole kaikkein halvinta puuhaa, mutta se on sijoitus, joka usein nostaa asunnon jälleenmyyntiarvoa – kunhan se on tehty laadukkaasti.

Mitkä elementit, värit ja materiaalit ovat keittiössä in juuri nyt?

 

Hyvästi kokovalkoinen korkeakiiltoinen keittiö

Värit ovat muiden sisustustrendien lailla saapuneet myös keittiöön. Valkoinen keittiö on toki aina ajaton ja neutraali, mutta värien avulla voi saada tilaan rikkaamman, persoonallisemman ja tyylikkäämmän tunnelman.

Harkitse esimerkiksi kalusteiden yleisväriksi jotain neutraalia sävyä ja yhdistä sen kanssa rohkeampia värejä kuten esimerkiksi dramaattista vihreää, terrakottaa tai roosaa yksityiskohdissa kuten välitilassa, seinissä, lattiassa tai huonekaluissa.

Tummemmat, rohkeammat sävyt ovat varma tapa lisätä eleganttia tunnelmaa ja ovat helpompia hoitaa ja pitää siistinä kuin valkoiset pinnat.

Korkeakiiltoisten kaapistojen tilalle ovat saapuneet mattapintaiset kalusteet, jotka on helpompia puhdistaa eivätkä tyylinsä puolesta ole pitkään aikaan menossa pois muodista.

 

original_1.jpeg

 

Nykykeittiön materiaalit kestävät aikaa ja kulutusta

Käytännöllisyys ja kestävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia nykypäivän keittiössä.

Kvartsisten keittiötasojen suosio jatkuu edelleen, mutta 1990- luvun ja 2000-luvun alussa suosittu graniitti on vaihtumassa persoonallisempiin vaihtoehtoihin kuten esimerkiksi betoniin, retroon terrazzoon ja puuhun.

 

pori_12.3.2019-85.jpg

 

original.jpeg

 

Hyödynnä teknologiaa myös keittiössä

Teknologia on saapunut helpottamaan elämäämme myös keittiössä. Ohjattavat valaistusjärjestelmät ja näytöillä varustetut jääkaapit ovat vasta alkusoittoa.

Markkinoilta löytyy esimerkiksi puhelimen sovelluksia ohjattavia uuneja sekä muita älykkäitä kodinkoneita, jotka helpottavat ruuanvalmistusta, optimoivat energiankäyttöä sekä vähentävät ruokahävikkiä, jotta me voimme elää rennommin ja ekologisemmin.

 

1551169852033-6639.jpg

 

kotikatu-35_2.jpg

 

Rohkeat yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden

Nyt saa leikitellä! Sekoita ja yhdistele materiaaleja rohkeasti.

Harkitse esimerkiksi espanjalaistyylisiä tai marokkohenkisiä laattoja välitilassa, värikästä laattalattia tai vaikkapa persoonallista, pronssista lavuaaria. Vetimet vaihtamalla saat nopeasti uutta ilmettä keittiöön (kokeile niissä erilaisia materiaaleja kuten metallia tai nahkaa sekä rohkeita värejä kuten kultaista tai mustaa).

Lasiset hyllyt tuovat arvokasta tunnelmaa keittiöön ja luonnonmateriaalit huonekaluissa henkivät boheemia fiilistä.

Ruostumattomasta teräksestä tehtyjen kodinkoneiden sijaan valitse keittiöön esimerkiksi tyylikkään neutraalin sävyinen tai värikäs ja kuvioitu jääkaappipakastin raikastamaan ilmettä.

Kuten kodin sisustuksessa yleisesti, myös keittiössä persoonallisuus ja oman tyylin ilmaiseminen on juuri nyt se ykkösjuttu. Nykypäivänä ei ole olemassa vain yhtä tyyliä, jota kaikki tavoittelevat. Yksilöllisyys, erilaisten värien käyttö ja persoonalliset ratkaisut tekevät keittiöstä juuri sinun kotisi sydämen.

Millaisesta keittiöstä juuri sinä unelmoit? Tee ja toteuta se nyt!

 

vaha_hameenkatu_14_1.jpg

 

kymenlaaksonkuja_9.jpg

Twitter Facebook

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste