Blogi

12-06-2018

Mukana Porin asuntomessuilla 2018

Solid House on mukana asuntomessuilla, jotka järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018. Asuntomessualue sijaitsee Kokemäenjoen varrella Karjarannassa, joka on kävelyetäisyyden päässä kaupungin keskustasta. Läheltä löytyvät myös Kirjurinluodon loistavat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet. Asuinalue on komealla paikalla jokimaisemassa vanhalla teollisuusalueella.

messualue2.JPG

messualue4.JPG

Moderniin pientalokaupunkiasumiseen on otettu vaikutteita puutalokaupunginosista. Tämä näkyy rakennusten sijoittumisessa ja pihojen tehokkaassa käytössä. Asuntomessujen teemana on asuminen läpi ihmiselämän. Messurakentamista ovat ohjanneet innovatiiviset ja ekologiset ratkaisut, joilla haluttiin saavuttaa terveellinen ja turvallinen asuinympäristö. Messuilla nähdään yhteensä 28 pientalokohdetta, yksi korjausrakentamisen kohde ja rivitalokokonaisuus. Alueelta löytyy myös tiedepäiväkoti sekä senioreiden palvelutalo. Asumisessa yhdistetään oma rauha ja turvallisuus yhteisöllisyyttä unohtamatta. Alueelle rakentuu lisäksi kolme puistoaluetta sekä ruokapuisto, joka on osa Porin kansallista kaupunkipuistoa.

messualue6.JPG

asunto13.jpg

asunto1_0.jpg

Solid Housella on messuilla upea kaksikerroksinen paritalo Karjarannassa rantabulevardilla. Mahtavaa jokimaisemaa voi ihastella koko talon pituiselta terassilta. Asukkailla on mahdollisuus saada myös oma venepaikka kodin välittömästä läheisyydestä. Talojen mustaa puuta oleva ulkoverhous tekee julkisivusta modernin ja tyylikkään. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Modernit ja tyylikkäät sisätilat on suunniteltu tulevien asukkaiden tarpeita ajatellen. Suuret ikkunat tuovat koteihin valtavasti tilan tunnetta ja valoisuutta.

asunto2.jpg

asunto3.jpg

asunto4.jpg

Isompi koti on kooltaan 169 m2. Siihen kuuluun neljä makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna, kaksi wc:tä ja 5 m2 varasto. Talon yleisilme on vaalea ja rento. Sisustukseen on valittu helppohoitoisia materiaaleja. Kodissa asuu perheen lisäksi kaksi koiraa, joilla on tietysti oma huone. Keittiö ja olohuone ovat samaa tilaa. Lämpöä kotiin tuo keskellä taloa oleva varaava takka. Tämä mahdollistaa perheen yhdessäolon sekä sujuvan siirtymisen kokkailusta sohvalla löhöilyyn. Yhdessä makuuhuoneista on myös erillinen pukeutumishuone. Kaikissa huoneissa on upotetut led-valaisimet.

asunto6.jpg

asunto11.jpg

Pienempi asunto on kooltaan 107,5 m2. Siihen kuuluu kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna, wc ja 5 m2 varasto. Myöskin pienemmässä asunnossa keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, jossa on kiva oleskella takkatulen lämmössä.  Oleskelutilojen lattioissa on kauniin eläväpintaista laminaattia. Keittiössä mattamustat ovet saavat sopivasti kontrastia massiivipuisesta tasosta. Modernin ja vaalean saunan löylyt varmistaa tyylikäs pilarikiuas. Asunnon sisustukseen on haettu etnisiä vaikutteita. Pääasiana on tavoittaa kokonaisvaltainen hyggeilyn tunne.

asunto7.jpg

asunto8.jpg

Yhteistyökumppaneitamme asuntomessuilla ovat Linnatuli, Sagan, SACKit, InDeco, Taiko, Leino, Isku ja Sisustustehdas.

Tervetuloa tutustumaan kauniiseen asuinalueeseen! Kohteemme SOLID HOUSE KODIT numero 27 sijaitsee osoitteessa Koneistajankatu 6. 

Nähdään messuilla heinäkuussa!

 

Terveisin

Markkinointitiimi

Twitter Facebook Pinterest

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste