Blogi

27-04-2018

Valmiina vappuun!

Kevään värikkäin ja iloisin juhla on ihan lähellä. Onko koristelut jo mietitty valmiiksi? Tämä on se hetki, kun saa irrotella juhlavalmisteluissa. Tänä vuonna vappu sijoittuu alkuviikkoon, joten viikonloppuna on hyvin aikaa valmistella tarjoilut ja koristelut vieraita varten. Päätimme laittaa juhlan kunniaksi pöydän koreaksi vappumaisen rennolla otteella ja toteutimme makean kattauksen neljälle henkilölle. Näitä vinkkejä voi soveltaa kodin pienemmissä ja suuremmissakin kattauksissa.

vappu20.jpg

Perinteisesti koristeluihin kuuluvat tietysti ilmapallot ja serpentiinit. Serpentiinien sateenkaariväreistä poiketen tämä kattaus toteutettiin pääosin mustavalkoisena. Joukkoon lisättiin hopeista metallinhohtoa. Tuoreilla kukkasilla saatiin kokonaisuuteen keväistä raikkautta. Kattauksen voi toteuttaa omilla astioilla tai hankkia teemaan sopivia kertakäyttöastioita.

Kattauksen koristeluihin tarvitaan:

- hopeisia kakkupapereita

- konfetteja

- mustaa serpentiiniä

- ilmapalloja

- kukkia

- kahdenlaisia paperiservettejä

- pillit

vappu01.jpg

vappu19.JPG

Kattauksen kaitaliinoiksi aseteltiin mustat paneeliverhot. Verhoista on moneksi, ellei kaapista löydy kattavaa valikoimaa pöytäliinoista. Niillä saatiin lisäryhtiä ja kontrastia valkoiseen pöytään. Tableteiksi sopivat hyvin kertakäyttöiset kakkupaperit. Vappupöydän antimista löytyy makeita herkkuja, kuten simaa, donitseja ja tippaleipiä. Tällaisille tarjoiluille riittää pienikin lautanen. Servettejä aseteltiin lautasille ja laseihin. Ne tulevat tarpeeseen, kun pitäisi pyyhkiä herkuista sokeroituneet sormet. Serveteissä voi käyttää erilaisia ja voimakkaitakin kuviointeja, jos niiden värimaailma on sama.

vappu07.JPG

Pillimukeja myydään monissa paikoissa. Ne ovat sopivan rento yksityiskohta vapputeemaisessa kattauksessa. Mukeissa juoma pysyy melko pitkään kylmänä, kun laittaa sekaan muutaman jääpalan ja pitää kannen kiinni. Pirteät krysanteemit tuovat kukkaistuoksun lisäksi vehreyttä mustavalkoisuuteen. Kukkaset kuuluvat osaksi kattausta, ainakin kun on juhlateemaisesta kattauksesta kyse. Kukkien sijaan voisi käyttää myös koivunoksia, joihin on lehdet puhkeamassa.

vappu03.jpg

vappu11.jpg

Ihana löytö oli kirkkaat ilmapallot, joissa on konfettimaisia mustia pilkkuja. Kattaukseen laitettiin lisäksi pieniä lippuja koristeeksi. Liput tehtiin koneella ja printattiin ohuelle kartongille. Pilleistä leikattiin lyhyitä ”varsia”, joihin liput kiinnitettiin liimalla. Lippuja voi sijoitella lautasille sekä tarjoilujen sekaan. Vieraat voivat halutessaan ottaa miniliput muistoksi tai kiinnitellä ne omiin vappuasusteisiin. Mustaa serpentiiniä pujoteltiin kiertelemään lautasia. Kiiltäväpintaisia konfetteja ripoteltiin kulkemaan kattauksen keskelle. Kokonaisuutta katsellessa huomaa, että kattaukseen saa vauhdikkuutta ja iloa myös ilman värejä. Mustan ja valkoisen graafisuus sallii muodoilla leikittelyn.

Pöytä on katettu, joten olemme valmiina vappuun. Serpentiinit kaulaan ja tukka tötterölle!

ILOISTA VAPPUA!

 

Terveisin

Markkinointitiimi

Anu

Twitter Facebook Pinterest

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste