Blogi

29-09-2018

Habitare 2018 nähty ja koettu. Kiitos.

 

Suomen sisustusalan tapahtumista suurin antoi tänä vuonna taas parastaan upeiden sisustusten ja messuosastojen myötä, - mutta samalla ehkä hieman maltillisemman vaikutelman viime vuoden huikean väritykityksen ja dramaattisten tummien vahvojen tunnelmien jälkeen. 

 

Lämpimät ja murretut sävyt

 

Tukholman messuilta löysimme tyylilajin, jota kutsuimme ”maalaispastelliksi”. Tämä kyseinen tyylilaji oli mielestämme nyt vallannut Habitaren! Eli vahvin ehdotus sisustustyyliksi suomalaiseen kotiin on nyt hieman hillitympi; vaaleaa puuta, vaneria, koivua, myös eläväpintaista puuta, lämpimiä murrettuja sävyjä. Tämä maustetaan etnisellä paimentolaistyylillä sekä joukkoon heitetään kultaa, samettia, rottinkia, kaisloja, ihania luonnonmateriaaleja, vohvelikankaita, pellavaa, villaa. 

 

Habitare, luonnonmateriaalit2.jpg

 

Habitare, lämpimät sävyt4.jpg

 

Habitare, vaaleat sävyt, nomadi2.jpg

 

Habitare, luonnonmateriaalit4.jpg

 

Habitare, savimaljakot.jpg

 

Habitare, korivalaisimet.jpg

 

Habitare, vaalea puu.jpg

 

Habitare vaalea puu 3.jpg

 

Habitare vaalea puu 8.jpg

 

Erilaiset punertavan, oranssin ja ruskean sävyt toistuivat monilla osastoilla. Mutta mielettömän kauniita ja raikkaita yhdistelmiä syntyy pehmeän vaalean sinisistä, hempeän roosan, petroolin ja vaalean vihreän sävyistäkin. Mattamustaa löytyi hillitysti siellä täällä tehosteena mm. tuolien, pöytien ja sohvien jalkoina sekä valaisimissa. 

 

Habitare, punertavat sävyt1.jpg

 

Habitare, punertavat sävyt4.jpg

 

Habitare, punertavata sävyt3.jpg

 

Vintage -tyyli sisustuksessa

 

Väkevämpi ja tummempi vintage -tyyli oli selkeästi vähemmällä tänä vuonna. Upeita voimakkaita värejä ja samettipintoja oli käytetty siisteissä, hillityissä ja linjakkaissa sohvissa, nojatuoleissa ja raheissa. Vintage -tyylissä nähtiin myös huikean upeat suurikuvioiset kukkatapetit ja renesanssiajan tyyliin toteutetut taulut. Näitä kahta edellä mainittua tyylilajia oli myös hienosti sekoitettu keskenään. 

 

Habitare vintage.jpg

 

Habitare kultaa ja samettia 2.jpg

 

Habitare kukkatapetti 2.jpg

 

 

Habitare signals

 

Upealla Habitare Signals –osastolla nähtiin sisustusmaailman villejä päiväunia, mutta todellisuus oli siitä himmeämpi versio. Mikä on tietysti tarkoituskin, - kun halutaan pelata varman päälle ja saada tuotteet myös myydyksi kaikissa niemen notkoissa.

 

Habitare signals 1.jpg

 

Habitare signals 10.jpg

 

Habitare signals 12.jpg

 

Habitare signals 14.jpg

 

Habitare signals 3.jpg

 

Habitare signals 5.jpg

 

 

Suomalainen sisustustyyli

 

Päällimmäinen tunne messuilta jäi, että suomalainen sisustusmaailma alkaa löytämään oman linjansa sisustustrendin vaihduttua harmaasta ja mustavalkoisesta värien ilotteluun. Kirkkaiden ja riitasointuisten värien, erilaisten muotojen, pintojen ja kuvioiden sekamelska ei välttämättä ole meidän juttu, vaan hillittynä insinöörikansana haluamme löytää jotakin mikä rauhoittaa, minkä voi kuvailla, kirjata ylös ja kertoa selkeästi eteenpäin. Joten, suurin osa sisustusehdotuksista olikin silmää hivelevän harmonisia, selkeitä ja kauniita kokonaisuuksia.

 

Habitare samettisohva 2.jpg

 

Kaiken kaikkiaan upeita osastoja. Kiitos kaikille, että olitte nähneet valtavasti vaivaa, jotta yleisöllä ja asiakkailla oli jälleen jotain upeaa katsottavaa ja koettavaa ja myös ostettavaa kaikkien meidän koteihin!

 

Habitare lila sohva.jpg

 

Sisustusterveisin 

Leena & stailaustiimin Unna ja Minna

sekä Oona

Twitter Facebook Pinterest

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste