Blogi

23-04-2019

3 VINKKIÄ KOIRAPERHEEN KODIN SISUSTAMISEEN

Suunnitteletko koiranpennun hankkimista, mutta mietit, miten pärjäät vauhdikkaan koiravauvan kanssa, kun haluaisit että kotisi olisi kuitenkin kauniisti sisustettu? Mitä jos pentu pureskelee huonekalujasi ja karvat valtaavat kotisi joka nurkan?

Ei hätää, tässä toimivat ja käytännölliset vinkit koirakodin sisustamiseen!

Toimivat säilytysratkaisut helpottavat elämää

Kaapit ja lipastot toimivat koiraperheessä paremmin kuin avoimet hyllyt. Vältä ylimääräisten tavaroiden ja esineiden säilyttämistä tasoilla ja pöydillä. Piilota ne mieluummin kaapinovien taakse. Sijoita irralliset koriste-esineet mahdollisimman korkealle, ettei koira ei pääse niihin käsiksi.

Keittiöön voi järjestää oman säilytyskaapin tai muun tilan koiranruualle. Silloin erilaiset namit, raksut ja herkut eivät häiritse silmää tai vie tilaa työtasoilta. Voit myös hankkia kauniin kannellisen purkin tai muun astian namuille, jolloin niitä ei tarvitse piilottaa kaappiin. Purkki toimii myös omana sisustuselementtinään.

 

55600257_10155799436975146_3543769467160887296_o.jpg

Kuva: Antti Ranki Photography

 

Panosta materiaaleihin

Jos olet rakentamassa uutta kotia tai remontoimassa vanhaa, valitse pintoihin ja kalusteisiin kestävät ja helposti puhdistettavat materiaalit. Sellaisia ovat esimerkiksi pyyhittävät vinyylitapetit, vinyylikorkkilattia, kiiltävät seinämaalit sekä uudelleenmaalattavat puupinnat.

Sisustustekstiilien kannattaa olla luonnonmateriaaleista valmistettuja. Vältä sähköisiä, karvaa kerääviä kankaita. Koiraperheen sohvaan sopii parhaiten kestävä ja helposti puhdistettava tumma nahka tai keinonahka. Muista myös, että karvat ja kuolatahrat eivät näy kirjavissa kankaissa yhtä helposti kuin yksivärisissä kuoseissa.

Uusia huonekaluja ei kannata hankkia, jos perheeseen on juuri tulossa uusi koiranpentu, sillä pikkuiset maistelevat naskalihampaillaan mielellään esimerkiksi tuolien jalkoja ja sohvankulmia. Lattia kannattaa aluksi suojata sanomalehdillä tai eläintarvikeliikkeissä myytävillä alustoilla.

 

55857790_10155796686205146_7986513930547625984_o_0.jpg

Kuva: Antti Ranki Photography

 

Käytännöllisyys on pop!

Kerää kaikki koiran tarvikkeet samaan paikkaan, jolloin ne ovat nopeasti ja helposti saatavilla. Talutushihnat ja pannat säilyvät nätisti omassa naulakossaan ja ovat aina valmiina käyttöä varten. Valitse eteiseen kunnonkokoinen kuramatto sekä pyyhkeitä tassujen pyyhkimistä varten.

Korkeat jalat huonekaluissa kuten esimerkiksi sohvissa ja sängyissä helpottavat arkea ja etenkin imurointia. Panosta laadukkaisiin siivoustarvikkeisiin kuten imuriin, joka kestää kovaakin käyttöä. Käytä luonnonmukaisia pesuaineita, joista ei ole vaaraa lemmikeille.

Vaatteiden ja tekstiilien pelastajia ovat teippi- ja vaateharjat, joita on hyvä säilyttää eteisen kaapissa tai lipastossa valmiina uloslähtöä varten.

Twitter Facebook Pinterest

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

11-02-2020
28-06-2018

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste