”Ei kuluja, ellei kauppaa”

Vai tuliko sittenkin? Mitä asunnon myyjän on hyvä tietää mainoslauseen takana piilevistä mahdollisista kuluista, joita saattaakin syntyä, vaikka kauppaa ei tullutkaan.

 

Mikäli on mainostettu fraasilla ”ei kuluja, ellei kauppaa” se yksiselitteisesti antaa ymmärtää, että jos kauppaa ei syntyisi sopimusaikana, ei välitysliike laskuta asiakkaalta välityspalkkiota, sen osaa tai mitään muitakaan kuluja, kuten markkinointi-,  asiakirja-, stailaus- tai valokuvauskuluja sopimuksen aikana tai sen jälkeen. Mutta mitä tapahtuu seuraavissa tilanteissa?

 

Suunnitteletko asuntosi myyntiä, mutta naapuri ehti ensin?

Olet koko vuoden suunnitellut asuntosi myyntiä ja juuri kun olet aikeissa soittaa kiinteistönvälittäjälle ja laittaa pyörät pyörimään, huomaat samanlaisen naapuriasunnon tuoreen myynti-ilmoituksen netissä! Miten tällainen tilanne vaikuttaa omasi myyntiin, ja mitä sinun tulisi ottaa huomioon?

Mietit kenties hidastuuko myynti ja laskeeko hinta? Kun alueella on useita asuntoja myynnissä, antaa se väistämättä ostajille tietynlaista signaalia, mutta ennen kuin menetät yöuniasi, lue eteenpäin!

5 VINKKIÄ MÖKIN MYYNTIIN

Mökkien kuumin myyntisesonki lähestyy, joten nyt on loistava hetki laittaa mökki myyntikuntoon. Kysyimme Solid House -välittäjiltä parhaat vinkit, joiden avulla saat mökkisi myytyä nopeammin ja hyvällä hinnalla!

1. Perusasiat kuntoon – siisti mökki ja pihaympäristö houkuttelevat ja antavat hyvän ensivaikutelman

Raivaa kaikki ylimääräiset, vuosien aikana kerääntyneet tavarat pois mökiltä tai varastoi ne siististi. Siivoa ja tuuleta sekä pese ikkunat.

WINNOVA & SOLID HOUSE – VANKKAA YHTEISTYÖTÄ PORISSA

“No mikä jottei!”, oli Mari Hämäläisen vastaus kun WinNovan koulutuspäällikkö Heli Valkeapää soitti kysyäkseen tahtoisiko hän ottaa kaksi WinNovan opiskelijatyönä rakennettua taloa myydäkseen.

Ensimmäinen uudenkarheista kohteista on Mukulatielle Klasipruukiin rakennettu omakotitalo. Toinen kohde on puolestaan paritalo, joka seisoo Opiskelijanpolulla Viikinäisissä.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste