Myyntisisustus tuo vauhtia asuntokauppaan

Netti on täynnä ohjeita ja neuvoja, miten koti kannattaa stailata ennen myyntiä - tyhjentämällä tasoja, poistamalla henkilökohtaisia tavaroita jne. Kodin stailaus luonnistuukin monilta omin käsin, ainakin tiettyyn pisteeseen saakka. Ammattisisustajat laittavat asuntosi myynnissä vielä ekstravaihteen päälle!

Kun koti sisustetaan myyntiä varten, lähdetään liikkeelle asunnon ostajien kohderyhmästä. Sisustaja ei luo oman näköistä taideteosta vaan potentiaalisen uuden asukkaan tulevan asuinympäristön. Ostajan pitää tuntea jo kuvia katsellessaan, että juuri tämä asunto voisi olla hänen tuleva kotinsa.

Valoisuus on kaikkein tärkein asia, erityisesti luonnonvalo. Pimeillä tiloilla voidaan menettää myydessä jopa tuhansia euroja. Ahtaat ja tavaraa täynnä olevat tilat eivät myöskään onnistu luomaan kodista houkuttelevaa mielikuvaa. Parhaimmillaan myytävissä asunnoissa on vaihdettu kaikki huonekalut, tekstiilit ja esineistö. Stailausvarastomme pitää sisällään lukemattoman määrän erilaisiin asuntoihin ja tiloihin soveltuvia sisustuselementtejä. Näiden avulla stailaustiimi onnistuu saavuttamaan tavoitellun tunnelman, ja koti ja asuinympäristö voidaan nähdä täysin uusin silmin.

Ammattisisustaja ei jätä huomioimatta myöskään ulkotiloja. Niiden houkuttelevuus on erityisen tärkeää, koska ensivaikutelma koetaan jo pihalla. Kauniit omakotitalopihat ja mökkiympäristöt houkuttelevat ostajia nopeisiin päätöksiin.

Ammattimainen myyntisisustus ottaa huomioon kaikki näkökulmat asunnon myynnin kannalta. Stailaustiimimme toteuttama harkittu ja kokonaisvaltainen sisustaminen saa aikaan sen, että markkinoilla pitkäänkin ollut kohde pystytään myymään hetkessä.

Kyllä, myyntisisustus kiinnostaa minua, haluan lisätietoa. Ota yhteyttä!

Twitter Facebook Jaa artikkeli

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste