Myyntisisustus

Myyntisisustuksella vauhtia asuntokauppaan

Netti on täynnä ohjeita ja neuvoja, miten koti kannattaa stailata ennen myyntiä - tyhjentämällä tasoja, poistamalla henkilökohtaisia tavaroita yms. Kodin stailaus onnistuu kaikilta, ainakin tiettyyn pisteeseen saakka. Ammattisisustajat laittavat vielä ekstravaihteen päälle!

Kun koti sisustetaan myyntiä varten, lähdetään liikkeelle asunnon ostajien kohderyhmästä. Sisustaja ei luo oman näköistä taideteosta vaan uuden asukkaan tulevan asuinympäristön. Ostajan pitää tuntea jo kuvia katsellessaan, että tämä voisi olla hänen kotinsa.

Valoisuus on kaikkein tärkein, erityisesti luonnonvalo. Pimeillä tiloilla menetetään myydessä jopa tuhansia euroja, samoin ahtailla, tavaraa täynnä olevilla tiloilla. Parhaimmillaan myytävissä asunnoissa on vaihdettu ihan kaikki huonekalut, tekstiilit ja esineistö, jotta tavoiteltu tunnelma on saavutettu. Usein harkitun  sisustamisen avulla myydään pitkään markkinoilla olleita kohteita hetkessä.

Ammattisisustaja ei jätä huomioimatta myöskään ulkotiloja. Niiden houkuttelevuus on erityisen tärkeää, koska ensivaikutelma koetaan jo pihalla. Kauniit omakotitalopihat ja mökkiympäristöt houkuttelevat ostajia nopeisiin päätöksiin.

 

Haluan lisätietoa myyntisisustuksesta. Ota yhteyttä!

Varaa ilmainen arviokäynti

soita 044 282 0038

tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Ota yhteyttä

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä