Solid House Kiinteistönvälitystoimisto sai Kauppalehden Kasvaja 2020 –tunnustuksen

 

Solid House Oy LKV on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävästi ja alan yleistä tasoa vahvemmin. Solid Housen toimitusjohtaja Leena Tuijula kertoo, että vuosi 2020 oli merkittävä kasvun vuosi, sillä pandemian tuomista haasteista huolimatta onnistuimme laajentumaan kolmelle uudelle toiminta-alueelle neljän uuden toimiston sekä 20 uuden asiantuntijan voimin. Liikevaihtomme kasvoi myös suunnitelmien mukaisesti ja investoinnit tehtiin kassavaroilla, ilman lainoja tai tukirahoituksia.

 

 

Solid House Oy LKV on toiminut jo yli kahdeksan vuotta, mutta uusi brändimme Solid House Kiinteistönvälitys lanseerattiin kolme vuotta sitten. Kiinteistönvälittäjämme toimivat palkitsevalla osakkuusmallilla, joka antaa huippuammattilaisille tilaa toimia, vapautta ja vastuuta. Kiinteistönvälityksessä uskomme vahvaan asiantuntijuuteen, visuaalisuuteen sekä sähköisiin työkaluihin.

 

Solid House toimii tällä hetkellä Pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa yli 60 asiantuntijan voimin. Kahdeksan toimistoamme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa hyvillä liikepaikoilla. Solid House on tehnyt jo yli 4000 asuntokauppaa 800 miljoonan euron arvosta. Olemme palvelleet erilaisissa asuntokauppaan, asuntojen vuokraukseen ja arviointiin liittyvissä asioissa jo kymmeniä tuhansia asiakkaita.

- Asuntojen myyntiajat ovat Solid House –välittäjillä alan keskiarvoa huomattavasti nopeampia, tällä hetkellä luku pyörii 40% paikkeilla, kertoo Leena Tuijula.

 

Yhteystiedot

Leena Tuijula, toimitusjohtaja, LKV, YKV

[email protected], 044 2060600

 

Kun suunnittelet asunnon myyntiä tai ostoa, ota yhteyttä 044 282 0038 tai [email protected] tai pyydä yhteydenottoa meiltä:  YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

 

 

Twitter Facebook Jaa artikkeli
Avainsanat:  

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste