Tiina Koivukangas Kiinteistönvälitys Turku Solid House

Tiina
Koivukangas

KiAT, osakas

Dynaaminen ja vahva ote välittämiseen.

Twitter Facebook

PALVELU EDELLÄ

Olen Tiina Koivukangas ja kiinteistönvälitys on intohimoni. Mielestäni reipas ja ammattimainen ote, tinkimättömyys, oikeanlainen asenne sekä vahva myyntitausta takaavat parhaan lopputuloksen. Kun pitää työstään niin ahkeralla ja omalla persoonallisella tyylillä asiat luistavat. Taitavalla välittäjällä on hyvät vuorovaikutustaidot, hän uskaltaa pyytää kauppaa ja saattaa sen mutkattomasti päätökseen.

Välittäjän työ on moninaista ja välillä haasteellista, kaiken kaikkiaan kuitenkin erittäin antoisaa ja palkitsevaa. Tärkein osa työtäni on palvelu ja palvelu! Asiakkaita on pidettävä koko myyntiprosessin ajan lähellä. 

Tarinaa voisi jatkaa paljon pidempään. Lähde kanssani asuntojen kiehtovaan maailmaan ja tehdään yhdessä elämäsi kaupat!

Soita tai tule käymään niin jutellaan lisää.

Tiina Koivukangas / 050 5558826

Yhteydenottolomake


 

 

Asiakaspalautteet

Kiinteistövälitys Tiina Koivukangas Turku Solid House

Tiina toteutti asuntokaupan ammattitaidolla ja asunto myytiin ensimmäisen näytön jälkeen!

Myyjä, Turku

Tiina toteutti asuntokaupan ammattitaidolla ja asunto myytiin ensimmäisen näytön jälkeen!

Myyjä, Turku


Twitter Facebook Pinterest

Meidän rintamamiestalo meni kaupaksi todella nopeasti. Ostajat löytyivät jo ensi esittelyssä. Ostajien kanssa oli eri mielisyyksiä hinnasta, josta käytiin pientä vääntöä loppuun asti ja luultiin jo yhdessä...

Camilla Lehtinen

Meidän rintamamiestalo meni kaupaksi todella nopeasti. Ostajat löytyivät jo ensi esittelyssä. Ostajien kanssa oli eri mielisyyksiä hinnasta, josta käytiin pientä vääntöä loppuun asti ja luultiin jo yhdessä vaiheessa ettei kauppoja tulekaan, mutta Tiinan avulla kaupat loppujen lopuksi solmittiin ja niin että kumpikin osapuoli oli tyytyväinen. Tiina teki todella suuren työn, jotta sai ostajat tulemaan vastaan siihen hintaan joka meitä myyjiäkin miellytti. Kyllä huomaa, että hän on todella omistautunut työlleen ja oli ilo saada välittäjäksi henkilö, joka tietää mitä tekee ja osaa asiansa. Se teki asunnon myynnistä omalta osalta helppoa ja vaivatonta kun välittäjä panosti työhönsä ja laittoi likoon 110 prosenttia itsestään. Ihanaa oli myös että hänet sai kiinni minä viikonpäivänä tahansa ja melkeinpä mihin kellonaikaan tahansa. Yhteistyö oli sujuvaa ja mutkatonta, ja hän piti myös hyvin ajantasalla meidät myyjät. Arvostan todella sitä työtä minkä hän tämän asunnon myynnin eteen teki: se ei nimittäin ollut helppoa vaikka asunto nopeasti kaupaksi menikin. Tiinasta saa välittäjän, joka tekee kaikkensa jotta jokainen osapuoli on tyytyväinen, ja jotta asunnosta saa sen parhaimman mahdollisimman hinnan. Voin suositella ja varmasti käännymme uudelleen Tiinan puoleen jos välittäjää vielä tarvitsemme.

Camilla Lehtinen


Twitter Facebook Pinterest

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Tiinan osaamiseen kohteissamme...

Myyjä, Turku

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Tiinan osaamiseen kohteissamme😃Kaikki toimeksiannot on saatu päätökseen😊 Olen suositellut Tiinan osaamista myös muille.

Myyjä, Turku


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Referenssit

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste