Tea Lehvänen Solid House Turku Kiinteistönvälittäjä LKV

Tea
Lehvänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, MyAT, osakas

Hymy ja nauru ovat kuin elämän ilmastointiteippiä. Niillä voi korjata mitä vain.

Twitter Facebook

Olen ollut Solid Housella vuodesta 2018, enkä voisi enää kuvitellakaan tekeväni tätä työtä muualla.
Kiinteistönvälitysalalla aloitin vuonna 2011 Lohjalla, jossa toiminkin usean vuoden ajan esimiestehtävissä. Kolmisen vuotta sitten elämä kuljetti minut takaisin Turkuun ja Turun alueelle.  Arvostetun LKV tutkinnon suoritin vuonna 2014. 

Koska kodin osto ja myynti ovat eräitä elämän suurimpia asioita, ne herättävätkin paljon tunteita. Minulle onkin tärkeää, että kodinvaihtosi sujuu luotettavasti, turvallisesti ja mahdollisimman helposti. Paras palkintoni onkin tyytyväinen asiakas, joka onnistuu asuntokaupoissaan.

Olen tarkka, huolellinen ja kaupan molemmat osapuolet huomioonottava, mutta iloisella otteella työnsä tekevä kiinteistönvälittäjä, jolta uskaltaa kysyä ns. tyhmiäkin kysymyksiä.

Kahden lapsen äitinä tiedän elämän välillä olevan vähän kiireistä, joten tehdään edes asunnonvaihdostasi helpompaa sekä vaivattomampaa.

Ota yhteyttä! < Klikkaa tästä ja tehdään yhdessä asuntounelmistasi totta!


Tea Lehvänen - Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Asun ihanassa Naantalissa rakkaan aviomiehen ja lasten kanssa omakotitalossa, jossa on aurinkoinen piha.

2. Taskussa on myynnin ammattitutkinnon lisäksi myös erikoismaalarin paperit. Opiskelen lisäksi ammattikorkeakoulussa liiketaloutta.

3. Kuulun Rymättylän VPK:n naisjaostoon; Rymättylän VPK:n emäntiin.

4. Olen oppinut, että auton takalaatikossa kannattaa aina pitää pari kumisaappaita ja villasukat.

5. Kaikkea olen ehtinyt työkseni tekemään välittäjän työn lisäksi; mm. päivittäistavarakaupan erilaissa tehtävissä, venetehtaassa verhoilijana ja korukaupassa myymäläpäällikkönä. Kesätyöpaikassani pienessä lähikaupassa autoin kerran presidentti Ahtisaarta saamaan ostamansa huussikuivikesäkin Mersunsa takapenkille.

6. Jos voisin valita, olisi aina kesä.

7. Olen ollut rakentamassa yhtä omakotitaloa - rakentaminen on siis tuttua sen aiheuttamia perheriitoja myöten.

8. Vesi on tärkein elementti, koska ilman sitä ei saa keitettyä kahvia.

9. Olen ollut drifting-kuljettaja Ismo Teinilän kyydissä. Aivan sairaan hieno kokemus!

Asiakaspalautteet

Tea Lehvänen Solid House Turku Kiinteistönvälittäjä LKV

Tea otti kopin asuntomme myynnistä vähän erikoisessa tilanteessa ja hoiti kaiken erinomaisesti loppuun. Kaikki sujui ajallaan, täsmällisesti ja kivuttomasti. Tea oli myös hyvin tavoitettavissa. 

Myyjä, Turku

Tea otti kopin asuntomme myynnistä vähän erikoisessa tilanteessa ja hoiti kaiken erinomaisesti loppuun. Kaikki sujui ajallaan, täsmällisesti ja kivuttomasti. Tea oli myös hyvin tavoitettavissa. 

Myyjä, Turku


Twitter Facebook Pinterest

Minun mielestäni Tea oli mahtava. Todella mukava ihminen ja ihailtavan aktiivinen ja sinnikäs. Hän piti riittävästi näyttöjä ja kertoi heti näytön jälkeen meille niiden tapahtumat tarkasti, joten olimme...

Tuomas, Turku

Minun mielestäni Tea oli mahtava. Todella mukava ihminen ja ihailtavan aktiivinen ja sinnikäs. Hän piti riittävästi näyttöjä ja kertoi heti näytön jälkeen meille niiden tapahtumat tarkasti, joten olimme koko ajan kärryillä missä mennään. Piti yhteyttä kohteesta kiinnostusta osoittaneisiin tahoihin ja koitti saada tarjouksia tulemaan.

Tuomas, Turku


Twitter Facebook Pinterest

Tea toimi mielestäni esimerkillisesti koko myyntiprosessin ajan. Antoi itsestään ja edustamastaan yrityksestä jo ensi käynnillä positiivisen ja miellyttävän kuvan. Mukavaa syksyn jatkoa ja tsemppiä duuniin...

Myyjä, Turku

Tea toimi mielestäni esimerkillisesti koko myyntiprosessin ajan. Antoi itsestään ja edustamastaan yrityksestä jo ensi käynnillä positiivisen ja miellyttävän kuvan. Mukavaa syksyn jatkoa ja tsemppiä duuniin! Voin lämpimästi suositella Teaa kaikille kiinteistönvälittäjää tarvitseville.

Myyjä, Turku


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Referenssit

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste