Helena Koivisto myy asuntosi Turussa Solid House

Helena
Koivisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Osakas
Twitter Facebook

Sillä on merkitystä kuka asuntoasi myy ja miten.

En koskaan valitsisi oman kotini välittäjää arpomalla – Älä sinäkään. Vahvuuksiani ovat laillistetun kiinteistönvälittäjän juridinen pätevyys, huippumyyjän ominaisuudet, 110% työmotivaatio sekä vahva tietotaito rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyen. Tunnen markkinat ja ostajien ajatusmaailman, joten tiedän, miten juuri sinun asuntosi myydään.

Lue tältä sivulta alempaa löytyvät aidot asiakaspalautteeni ja päätä itse, voisinko olla sinun kotisi välittäjä? Täytä yhteydenottolomake ja kerro asunnostasi. Siitä se lähtee!

Asunnon hinta-arvio on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Välityspalkkio määräytyy asunnon perusteella (esim. sijainti, asunnon kunto, arvioitu myyntiaika jne.) Max. 4,96% velattomasta kauppahinnasta.

 

Yhteydenottolomake

 


Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Voimanlähteenä toimii… Suomen luonto, meri, pellavapäiset lapset ja nauru.

2. On aiemmin työskennellyt… Erityisnuorten kanssa.

3. Harrasti aikoinaan… Harmonikan soittoa ja myöhemmin raudan nostelua punttisalilla (huh, mikä yhdistelmä nämä kaksi olisi ollutkaan).

4. Tätä et tiennyt Helenasta … Osasin alle kouluikäisenä kaikki Komisario Palmu -elokuvat ulkoa. 

5. En ole koskaan … Kehdannut reilusti myöntää pitäväni rap-musiikista. 

6. Olen hyvä… Kääntämään aina kaikki tappiot voitoksi.

7. Mielestäni parasta työelämässä on… Vapaus tehdä työkseen sitä mikä on intohimona muutenkin. 

8. Paras saamani kiitos asiakkaalta oli… Kun pahin ”kiinteistönvälittäjien vihaaja” antoi asuntonsa minulle myyntiin ja sen jälkeen suositteli minua kaikille ystävilleen ja työkavereilleen. 

9. Noloin mokani on ollut kun … Ylistin ”myös perheen teinille” sopivaa huonetta asunnossa, jota olikin katsomassa mies ja hänen vaimonsa. 

10. Miten välittäjä asuu itse… Lähellä Turun keskustaa 50-luvun omakotitalossa, jossa valkoiseksi maalattu lautalattia narahtaa.

Aidot asiakaspalautteet

Kiinteistövälittäjä Helena Koivisto Turku Solid House

Helena on ehdottomasti erittäin "professionell" ja palaa AINA takaisin jon on ollut kysyttävää.On hauska, asiallinen, pitää asiakkaasta huolta, tietää paljon (!!!!, siis todella), ei tyrkytä, mutta avaa...

Ostaja, Ruotsi

Helena on ehdottomasti erittäin "professionell" ja palaa AINA takaisin jon on ollut kysyttävää.On hauska, asiallinen, pitää asiakkaasta huolta, tietää paljon (!!!!, siis todella), ei tyrkytä, mutta avaa uusia näkökulmia. Kohtelias, erittäin kohtelias. Luotettava. Kärsivällinen, siis AIVAN IHANA!!

Ostaja, Ruotsi


Twitter Facebook Pinterest

Helena Koivisto myi meille asunnon. Pidimme hänen avoimen rempseästä ja reippaasta asenteestaan ja työksentelyotteestaan. Hän pystyi mukautumaan kiireisen aikataulumme aiheuttamiin muutoksiin, sekä...

Ostaja, Turku

Helena Koivisto myi meille asunnon. Pidimme hänen avoimen rempseästä ja reippaasta asenteestaan ja työksentelyotteestaan. Hän pystyi mukautumaan kiireisen aikataulumme aiheuttamiin muutoksiin, sekä joustamaan tarvittaessa. Hänestä välittyi iloisuus ja aitous sekä osaaminen ja ammattitaito. Pidimme molemmat hänen tavastaan ottaa kantaa ja antaa korjausehdotuksia asunnon pieniin puutteisiin samalla kun hän osasi korostaa sen parhaita puolia, niin että pystyimme jo näkemään, minkälaiseksi uusi kotimme muodostuisi. Paperientekotilaisuus sujui moitteettomasti.

Ostaja, Turku


Twitter Facebook Pinterest

Ostamamme huoneisto täytti kaikin puolin meidän asettamamme kriteerit uudelle kodille, minkä vuoksi sen myynti oli helppoa välittäjälle. Olisimme ostaneet sen välittäjästä huolimatta.

Helenan...

Ostaja, Turku

Ostamamme huoneisto täytti kaikin puolin meidän asettamamme kriteerit uudelle kodille, minkä vuoksi sen myynti oli helppoa välittäjälle. Olisimme ostaneet sen välittäjästä huolimatta.

Helenan toiminta koko kaupankäynnin aikana oli kyllä kiitettävää. Hän tuli sovittuna aikana esittelemään huoneistoa. Hoiti hyvin hintaneuvottelut ja aikanaan hoiti pankissa kauppakirjojen allekirjoitustilaisuudessa vaadittavat toimenpiteet.

Ostaja, Turku


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti

X

Ota yhteyttä