Helena Koivisto myy asuntosi Turussa Solid House

Helena
Koivisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner
Twitter Facebook
Turku

Sillä on merkitystä kuka asuntoasi myy ja miten

En koskaan valitsisi oman kotini välittäjää arpomalla – Älä sinäkään. Vahvuuksiani ovat laillistetun kiinteistönvälittäjän juridinen pätevyys, huippumyyjän ominaisuudet, 110% työmotivaatio sekä vahva tietotaito rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyen. Tunnen markkinat ja ostajien ajatusmaailman, joten tiedän, miten juuri sinun asuntosi myydään.

Lue tältä sivulta alempaa löytyvät aidot asiakaspalautteeni ja päätä itse, voisinko olla sinun kotisi välittäjä? Täytä yhteydenottolomake ja kerro asunnostasi. Siitä se lähtee!

Asunnon hinta-arvio on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Välityspalkkio määräytyy asunnon perusteella (esim. sijainti, asunnon kunto, arvioitu myyntiaika jne.) Max. 4,96% velattomasta kauppahinnasta.

Yhteydenottolomake


Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Olen kotoisin Raumalta

2. Minulla on kokemusta asunnon vaihdosta myös henkilökohtaisesti, koska olen ehtinyt asua jo 12 eri osoitteessa. Muuttorumba ja remontointi on siis tuttua. – Eikä nykyinen asuntokaan tule olemaan vielä loppusijoituspaikkani.

3. Osasin alle kouluikäisenä kaikki Komisario Palmu -elokuvat ulkoa.

4. Olin nuoruudessaan rap-fani, mitä en koskaan kehdannut tunnustaa. Rap-musiikkia kun ei 90-luvulla juurikaan kukaan kuunnellut.

5. Olen näytellyt teatterissa, lyhytelokuvissa ja muissa produktioissa. ”Oikeissa töissä” olen aikaisemmin työskennellyt erityisnuorten parissa.

6. Ahdistun shoppailusta, enkä halua omistaa yhtään ylimääräisiä kenkiä, laukkuja, vaatteita tai turhaa tilpehööriä. Rautakaupoissa sitä vastoin olen tuttu näky lähes viikoittain.

7. Minulle parasta välittäjän työssä on vapaus tehdä työkseen sitä, mikä on intohimona muutenkin. Vapaa-aika ja työ-aika ovat käsitteitä, joita en varsinaisesti tunne.

8. Paras kiitos asiakkaalta on ollut, kun pahin ”kiinteistönvälittäjien vihaaja” antoi asuntonsa minulle myyntiin, mikä jälkeen asiakkaan kokemus kiinteistönvälittäjistä muuttui täysin. Samainen asiakas onkin ehtinyt suositella minua jo useille tuttavilleen.

9. Noloin töissä sattunut asia, jota vielä 5 vuodenkin jälkeen muistelen välillä puna poskilla, oli kun esittelin innoissani taloa eräällä miehelle ja hänen tyttärelleen. Puhuin koko ajan ”perheen teinistä”. Jälkeenpäin selvisi, että näytöllä ollut kaksikko olikin mies ja hänen vaimonsa.

Asiakaspalautteet

Kiinteistönvälittäjä Helena Koivisto Turku Solid House

Timanttinen ammattitaito mutkattomalla luonteella ja innolla takasi mukavan ja nopean prosessin.

Kaikki kiitos Helenalle!

Myyjä, Turku

Timanttinen ammattitaito mutkattomalla luonteella ja innolla takasi mukavan ja nopean prosessin.

Kaikki kiitos Helenalle!

Myyjä, Turku


Twitter Facebook Pinterest
Lue kaikki palautteet

Ajankohtaista

Referenssit

paras myynti 2020

Paras myynti 2019

Paras myynti 2018

Paras myynti 2017

2. paras myynti 2016

2. paras myynti 2015

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste