Helena Koivisto myy asuntosi Turussa Solid House

Helena
Koivisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Osakas
Twitter Facebook

Sillä on merkitystä kuka asuntoasi myy ja miten.

En koskaan valitsisi oman kotini välittäjää arpomalla – Älä sinäkään. Vahvuuksiani ovat laillistetun kiinteistönvälittäjän juridinen pätevyys, huippumyyjän ominaisuudet, 110% työmotivaatio sekä vahva tietotaito rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyen. Tunnen markkinat ja ostajien ajatusmaailman, joten tiedän, miten juuri sinun asuntosi myydään.

Lue tältä sivulta alempaa löytyvät aidot asiakaspalautteeni ja päätä itse, voisinko olla sinun kotisi välittäjä? Täytä yhteydenottolomake ja kerro asunnostasi. Siitä se lähtee!

Asunnon hinta-arvio on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Välityspalkkio määräytyy asunnon perusteella (esim. sijainti, asunnon kunto, arvioitu myyntiaika jne.) Max. 4,96% velattomasta kauppahinnasta.

 

Yhteydenottolomake

 


Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Voimanlähteenä toimii… Suomen luonto, meri, pellavapäiset lapset ja nauru.

2. On aiemmin työskennellyt… Erityisnuorten kanssa.

3. Harrasti aikoinaan… Harmonikan soittoa ja myöhemmin raudan nostelua punttisalilla (huh, mikä yhdistelmä nämä kaksi olisi ollutkaan).

4. Tätä et tiennyt Helenasta … Osasin alle kouluikäisenä kaikki Komisario Palmu -elokuvat ulkoa. 

5. En ole koskaan … Kehdannut reilusti myöntää pitäväni rap-musiikista. 

6. Olen hyvä… Kääntämään aina kaikki tappiot voitoksi.

7. Mielestäni parasta työelämässä on… Vapaus tehdä työkseen sitä mikä on intohimona muutenkin. 

8. Paras saamani kiitos asiakkaalta oli… Kun pahin ”kiinteistönvälittäjien vihaaja” antoi asuntonsa minulle myyntiin ja sen jälkeen suositteli minua kaikille ystävilleen ja työkavereilleen. 

9. Noloin mokani on ollut kun … Ylistin ”myös perheen teinille” sopivaa huonetta asunnossa, jota olikin katsomassa mies ja hänen vaimonsa. 

10. Miten välittäjä asuu itse… Lähellä Turun keskustaa 50-luvun omakotitalossa, jossa valkoiseksi maalattu lautalattia narahtaa.

Aidot asiakaspalautteet

Kiinteistövälittäjä Helena Koivisto Turku Solid House

Puutaloasunnossani oli tosiaan välittäjänä Helena Koivisto. Hänen työstään en voi olla muuta mieltä, kuin olla erittäin tyytyväinen. Asuntoni ehti olla julkisessa myynnissä vain pari tuntia, kun Helena oli...

Malla Pärssinen

Puutaloasunnossani oli tosiaan välittäjänä Helena Koivisto. Hänen työstään en voi olla muuta mieltä, kuin olla erittäin tyytyväinen. Asuntoni ehti olla julkisessa myynnissä vain pari tuntia, kun Helena oli jo myynyt sen täydellä hinnalla. Edes ensinäyttöä ei ehditty pitämään, vaan ostajat bongasivat "tulossa myyntiin" -kuvat somesta. Helena oli alusta alkaen äärimmäisen iloinen, helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen. Lisäksi hän arvosti vanhaa puutaloa ja osasi etsiä siitä parhaimmat puolet. Loppuun asti Helena oli aina tavoitettavissa ja piti sovitusta aikataulusta kiinni. En voi muuta, kuin suositella häntä ja tiedän ainakin itse kehen otan yhteyttä jos joskus tarvitsee taas kauppoja tehdä.

Malla Pärssinen


Twitter Facebook Pinterest

Olimme päättäneet ettemme käyttäisi välittäjää oman asuntomme myynnissä mutta Helenan ammattitaito sekä sopimustarjous sai meidät muuttamaan mielemme ostamamme asunnon näytössä ja onneksi niin. Helenan...

Lotta Simolin, Lieto

Olimme päättäneet ettemme käyttäisi välittäjää oman asuntomme myynnissä mutta Helenan ammattitaito sekä sopimustarjous sai meidät muuttamaan mielemme ostamamme asunnon näytössä ja onneksi niin. Helenan kanssa asiat, mukaanlukien asunnon myynti sujui ennätysnopeasti. Helenaan sai aina tarvittaessa nopeasti yhteyden ja hän kertoi meille rehellisesti asioista sekä myynti- että ostovaiheessa. Plussaa tuo Helenan ihana positiivinen ja nauravainen asenne. Helenan kanssa tapaamiset olivat aina ammattimaisia mutta kuitenkin rentoja, tuntui kuin olisi oman ystävän tavannut joka haluaa vain parastasi. Suosittelemme ehdottomasti Helenaa, ja näin olemmekin jo tehneet. Meillä on muutamasta välittäjästä aikaisempaa kokemusta mutta Helena on aivan omaa luokkaansa muihin verrattuna :)

Lotta Simolin, Lieto


Twitter Facebook Pinterest

Helena on ehdottomasti erittäin "professionell" ja palaa AINA takaisin jon on ollut kysyttävää.On hauska, asiallinen, pitää asiakkaasta huolta, tietää paljon (!!!!, siis todella), ei tyrkytä, mutta avaa...

Ostaja, Ruotsi

Helena on ehdottomasti erittäin "professionell" ja palaa AINA takaisin jon on ollut kysyttävää.On hauska, asiallinen, pitää asiakkaasta huolta, tietää paljon (!!!!, siis todella), ei tyrkytä, mutta avaa uusia näkökulmia. Kohtelias, erittäin kohtelias. Luotettava. Kärsivällinen, siis AIVAN IHANA!!

Ostaja, Ruotsi


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste