Rekrytointi ja koulutus

TURKU

ETSIMME KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ, LKV TURKUUN

HEI LKV! Haluaisitko uudenlaista virtaa urallesi? Onko sinulla ideoita ja tuntuuko, että voisit tehdä töitä tehokkaammin ja joustavammin? Jos arvostat vapautta toimia ja markkinoida, suoraselkäistä otetta työhösi, etkä pelkää henkilöbrändäystä ja uusia tuulia alalla, niin ole yhteydessä pikaisesti. 

Meillä voit luoda menestyksekästä uraa Solid House –osakkaana. Asiakkaat ovat todellakin löytäneet meidät, joten tule toteuttamaan heidän toiveensa kanssamme! Jos haluat mukaan uuden sukupolven kiinteistönvälitystoimistoon, positiiviseen ja energiseen joukkoomme, ota yhteyttä!

Luottamukselliset yhteydenotot: Toimitusjohtaja, LKV, YKV, Leena Tuijula | p. 044 206 0600 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Solid House Oy LKV yrityksenä on toiminut alalla jo vuodesta 2012, vakiinnuttaen asemansa alan asiantuntijana. Solid Housessa suurin osa välittäjistä toimii osakkuusmallilla, joka antaa välittäjille valtaa sekä vastuuta päättää yksittäisen asunnon myynti- ja markkinointikeinoista.

Meillä Solid Housessa välittäjillä on erinomainen tiimi ja tukiverkosto apunaan – graafikot, stailaajat, ammattivalokuvaajat ja kirjoittajat suunnittelevat yhdessä välittäjien kanssa myynti- ja markkinointimenetelmiä. Hallintotiimi avustaa ja tukee asiakirjojen ja juridisten seikkojen selvittämisessä.

Meitä on jo yli 50 asiantuntijaa ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Salossa ja Porissa. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.


ETSIMME ASSISTENTTIA TURKUUN

Haemme ripeää ja tarkkaa kiinteistönvälittäjien assistenttia Turkuun.

Tehtäviisi kuuluu mm. kohteiden kirjaaminen järjestelmiin, asiakirjojen hankinnat ja selvitystyö, esittelytekstien kirjoittaminen ja muu monipuolinen avustava taustatyö. 

Edellytämme hyviä hermoja ja paineensietokykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta - ripeyttä unohtamatta - hektisellä kiinteistönvälitysalalla.

Työ alkaa heti ja on aluksi osa-aikainen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla ’’assistentti turku – oma nimesi’’ 29.02.2020 mennessä osoitteeseen [email protected] 


ETSIMME GRAAFIKKOA / SISÄLLÖNTUOTTAJAA TURKUUN

Hei graafikko, sisällöntuottaja, markkinoinnin moniosaaja!

Miltä kuulostaisi monipuolinen markkinoinnin ja sisällöntuotannon työ modernissa ja kasvavassa kiinteistönvälitysalan yrityksessä?

Haemme nyt sinua, koukuttavien ja inspiroivien sisältöjen tuottajaa, joka hallitset kaupallisen, monikanavaisen sisällöntuotannon niin digitaalisissa kuin perinteisissä kanavissa. 
Luot vaikuttavaa ja asiantuntevaa markkinointiviestintää; kuva- ja painomateriaalia, blogikirjoituksia,  somepostauksia sekä asuntojen markkinointitekstejäkin. Viestintäsi on tavoitteellista ja haluat olla mukana viemässä yrityksemme seuraavalle levelille. Haemme henkilöä joka ymmärtää ja hallitsee myös digimarkkinoinnin salat, osaa optimoinnit eri kanavissa ja seuraa onnistumisiaan.

Työ on vakituinen ja alkaa maaliskuun 2020 aikana heti sopivan henkilön löydyttyä. Nyt haluamme kuulla sinusta! Hae paikkaa viimeistään 29.02.2020 mennessä lähettämällä hakemus otsikolla ”graafikko, sisällöntuottaja – oma nimesi” [email protected]


ETSIMME ASUNTOJEN STAILAAJAA TURKUUN

Hei stailaaja, sinustako vahvistus tiimiimme? 

Etsimme Turun toimistollemme vahvan visuaalisen silmän omaavaa stailaajaa, jolla on näyttöä myös oman blogin/sometilien ylläpidosta sekä sisustussuunnitteluprojekteista. Olet ripeä, organisointikykyinen ja loihdit kodista kuin kodista upean ja houkuttelevan kokonaisuuden valokuvaajiemme ikuistettavaksi.

Työskentelet stailaus- ja valokuvaustiimin jäsenenä, ymmärrät aikataulujen merkityksen ja sinulla on pohjaton halu luoda tyytyväisiä asiakassuhteita. Osaat kiinnittää huomiota kokonaisuuteen unohtamatta tärkeitä yksityiskohtia, lisäksi taskustasi löytyy ajokortti.

Meillä pääset osaksi modernia työympäristöä kasvavaan kiinteistönvälitysalan yritykseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, innostavan työyhteisön täyden tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Jos näppisi jo suorastaan syyhyävät halusta penkoa stailausvarastomme aarteita, haluamme sinut heti haastatteluun. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Työ on tuntiperusteista ja tapahtuu päiväsaikaan.

Soita 044 206 0600 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla ’’stailaaja turku – oma nimesi’’  osoitteeseen [email protected]


ETSIMME ASUNTOVALOKUVAAJA TURKUUN

Hei sinä kokenut ja taitava asuntojen valokuvaaja! Etsimme Turun toimistollemme yhteistyökumppaniksi lahjakasta asuntovalokuvaajaa.
 
Sinulla on vahvan visuaalisen silmän lisäksi hyvä tekninen tietämys valokuvauksesta. Toimenkuvaasi kuuluu asuntojen ja kiinteistöjen valokuvaus yhdessä stailaustiimin kanssa sekä sinulta luonnistuu myös ilmakuvien taltiointi kopterilla. Pystyt työskentelemään ajoittain hektistenkin aikataulujen puitteissa, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Sinulle ei ole ongelma noudattaa tarkkoja kuvausohjeistuksiamme ja mukautua niihin sekä olet käytettävissä lyhyelläkin varoitusajalla. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja innostunutta asennetta. 
 
Tarjoamme Sinulle

•    erinomaisen mahdollisuuden toimia kiinteistönvälityksen huippuammattilaisten kanssa
•    valmiin asiakaspohjan – tarjoamme kuvattavat kohteet sinulle, joten sinun tarvitsee keskittyä vain kuvaamiseen
•    mahdollisuuden toimia modernin brändin parissa omalla panoksellasi
•    alati kasvava asiakaskunta
 
Työssäsi valokuvaat asuntoja Turussa ja Turun alueella Solid House Kiinteistönvälitystoimiston alihankkijana. Työ edellyttää omaa kamerakalustoa sekä autoa.
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla ’’valokuvaaja turku – oma nimesi’’ 29.02.2020 mennessä osoitteeseen [email protected] Laitathan mukaan myös portfoliosi sekä hinnaston.


ETSIMME MARKKINOINNIN HARJOITTELIJAA TURKUUN

Sinä tuleva markkinoinnin huippuosaaja! Miltä kuulostaisi monipuolinen markkinoinnin ja sisällöntuotannon harjoittelupaikka modernissa ja kasvavassa kiinteistönvälitysalan yrityksessä?

Harjoittelusi aikana sinulla on osaamisesi mukaan mahdollisuus avustaa erilaisissa markkinoinnin suunnittelutehtävissä kuten erilaisten presentaatioiden tekemisessä, kotisivujen päivittämisessä, painomateriaalien taittamisessa ja sisällön tuottamisessa sosiaalisen median kanaviin. 

Työssä onnistuminen edellyttää, että:

•    olet markkinoinnin- tai sisällöntuotannon opiskelija
•    olet kiinnostunut sisällöntuotannosta (teksti, kuva, video)
•    olet ideointikykyinen ja sinulla on jonkin verran kokemusta erilaisista markkinoinnin ja sisällöntuotannon tehtävistä
•    olet nopea oppimaan ja hallitset yleisesti alalla käytettävät työkalut, kuten Adobe CCn ohjelmat (Photoshop, InDesign, Illustrator)
•    sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme Sinulle:

•    erinomaisen mahdollisuuden tutustua kiinteistönvälityksen toimialaan
•    mahdollisuuden kehittää taitojasi monipuolisesti modernin brändin parissa
•    tämän päivän työkalut laadukkaan markkinoinnin toteuttamiseen
•    lämminhenkisen ja innovatiivisen työympäristön Turun keskustassa

Harjoitteluajanjakson kesto on sovittavissa hakijasta riippuen ja harjoittelu alkaa helmi-maaliskuun 2020 aikana heti sopivan henkilön löydyttyä. Nyt haluamme kuulla sinusta! Hae paikkaa viimeistään 29.02.2020 mennessä lähettämällä hakemus otsikolla ”markkinoinnin harjoittelija – oma nimesi” [email protected]


HELSINKI

ETSIMME toimistoassistenttia helsinkiin

Sinä positiivinen ja asioita aikaansaava lahjakkuus! Haemme Helsingin toimistoomme iloista ja tehokasta toimistoassistenttia. Jos nautit monipuolisista tehtävistä, olet järjestelmällinen ja oma-aloitteinen, paikka voi olla sinun!
    
Toimenkuvaasi kuuluu kiinteistönvälitykseen kuuluvissa tehtävissä avustaminen, joten kokemus kiinteistönvälitysalalta on ehdoton edellytys. Toimit lisäksi markkinoinnin yhteyshenkilönä ja hoidat toimiston arjen pyöritystä ja käytännön järjestelyjä. 
    
Tehtävä edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista sekä viestintätaitoja, niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tarjoamme sinulle työpaikan kiinteistönvälityksen näköalapaikalla. Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa. Olet osana yli 50 hengen asiantuntevaa työyhteisöä ja pääset työskentelemään huippupaikalla Helsingin keskustassa.
    
Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla ”toimistoassistentti Helsinki – oma nimesi”  ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected]


TAMPERE

ETSIMME KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ, LKV TAMPEREELLE

HEI LKV! Haluaisitko uudenlaista virtaa urallesi? Onko sinulla ideoita ja tuntuuko, että voisit tehdä töitä tehokkaammin ja joustavammin? Jos arvostat vapautta toimia ja markkinoida, suoraselkäistä otetta työhösi, etkä pelkää henkilöbrändäystä ja uusia tuulia alalla, niin ole yhteydessä pikaisesti. 

Meillä voit luoda menestyksekästä uraa Solid House –osakkaana. Asiakkaat ovat todellakin löytäneet meidät, joten tule toteuttamaan heidän toiveensa kanssamme! Jos haluat mukaan uuden sukupolven kiinteistönvälitystoimistoon, positiiviseen ja energiseen joukkoomme, ota yhteyttä! Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla aivan keskustan ytimessä osoitteessa Keskustori 1.

Luottamukselliset yhteydenotot: Toimitusjohtaja, LKV, YKV, Leena Tuijula | p. 044 206 0600 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Solid House Oy LKV yrityksenä on toiminut alalla jo vuodesta 2012, vakiinnuttaen asemansa alan asiantuntijana. Solid Housessa suurin osa välittäjistä toimii osakkuusmallilla, joka antaa välittäjille valtaa sekä vastuuta päättää yksittäisen asunnon myynti- ja markkinointikeinoista.

Meillä Solid Housessa välittäjillä on erinomainen tiimi ja tukiverkosto apunaan – graafikot, stailaajat, ammattivalokuvaajat ja kirjoittajat suunnittelevat yhdessä välittäjien kanssa myynti- ja markkinointimenetelmiä. Hallintotiimi avustaa ja tukee asiakirjojen ja juridisten seikkojen selvittämisessä.

Meitä on jo yli 50 asiantuntijaa ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Salossa ja Porissa. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.


 

PORI

ETSIMME KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ, LKV PORIIN

HEI LKV! Haluaisitko uudenlaista virtaa urallesi? Onko sinulla ideoita ja tuntuuko, että voisit tehdä töitä tehokkaammin ja joustavammin? Jos arvostat vapautta toimia ja markkinoida, suoraselkäistä otetta työhösi, etkä pelkää henkilöbrändäystä ja uusia tuulia alalla, niin ole yhteydessä pikaisesti. 

Meillä voit luoda menestyksekästä uraa Solid House –osakkaana. Asiakkaat ovat todellakin löytäneet meidät, joten tule toteuttamaan heidän toiveensa kanssamme! Jos haluat mukaan uuden sukupolven kiinteistönvälitystoimistoon, positiiviseen ja energiseen joukkoomme, ota yhteyttä!

Luottamukselliset yhteydenotot: Toimitusjohtaja, LKV, YKV, Leena Tuijula | p. 044 206 0600 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Solid House Oy LKV yrityksenä on toiminut alalla jo vuodesta 2012, vakiinnuttaen asemansa alan asiantuntijana. Solid Housessa suurin osa välittäjistä toimii osakkuusmallilla, joka antaa välittäjille valtaa sekä vastuuta päättää yksittäisen asunnon myynti- ja markkinointikeinoista.

Meillä Solid Housessa välittäjillä on erinomainen tiimi ja tukiverkosto apunaan – graafikot, stailaajat, ammattivalokuvaajat ja kirjoittajat suunnittelevat yhdessä välittäjien kanssa myynti- ja markkinointimenetelmiä. Hallintotiimi avustaa ja tukee asiakirjojen ja juridisten seikkojen selvittämisessä.

Meitä on jo yli 50 asiantuntijaa ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Salossa ja Porissa. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

 Yhteydenottolomake

 

 

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste