Rekrytointi ja koulutus

Tule meille töihin!

Haemme kiinteistönvälittäjää

Haemme jatkuvasti alalla jo mainetta niittäneitä LKV–tutkinnon suorittaneita tekijöitä. Jos haluat uudenlaista virtaa urallesi ja tuliterän vaihteen päälle, niin ota yhteyttä. Sovitaan tapaaminen, niin kuulet miten meillä on menestytty!


Kiinnostaako kiinteistönvälittäjän ura? Haemme hyviä tyyppejä, jotka koulutamme alalle oman Kiinteistönvälittäjän Start Up –koulutuksen avulla. Olemme kouluttaneet menestyksekkäästi jo useita alalle tulleita, joista monet ovat tänä päivänä luoneet paikkansa paikkakunnan parhaimpien kiinteistönvälittäjien joukossa. Täytä hakemus alle, niin olemme yhteydessä.

Yhteydenottolomake

 


Haemme assistenttia Porin toimistolle

Hei sinä kokenut ja asioita aikaansaava lahjakkuus! Etsimme Porin toimistollemme tehokasta assistenttia myyntitiimimme tueksi. 

Sinulla on kyky ratkaista ongelmat ennen kuin muut kompastuvat niihin ja et horju penkiltäsi vaikka työ on ajoittain hektistä. Muun porukkamme mukaisesti olet innostava ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Jos nautit monipuolisista tehtävistä, olet järjestelmällinen ja oma-aloitteinen, paikka voi olla sinun! Eduksi katsotaan aiempi kokemus kiinteistönvälitysalalta sekä LKV-tutkinto. Lisäksi sujuva Microsoft Office -ohjelmien käyttö on työn kannalta tarpeen.

Toimenkuvaasi kuuluu esimerkiksi myytävien asuntojen kirjaaminen järjestelmään, asiakirjojen tilaaminen sekä muissa kiinteistönvälitykseen kuuluvissa tehtävissä avustaminen.

Työ on osa-aikainen.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 21.6.2019 mennessä osoitteeseen
[email protected] Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

 

Solid House on raikas ja sympaattinen kiinteistönvälitysalan brändi. Olemme toimineet alalla jo kuuden vuoden ajan. Meillä on yli 40 hengen tiimi ja toimimme Pääkaupunkiseudun, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Salossa ja Porissa. 

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste