Solid Housen kasvu jatkuu!

Solid House Oy LKV -kiinteistönvälitystoimisto on avannut uuden toimiston Espoon Isoon Omenaan vastatakseen kasvaneeseen kysyntään. Solidin välittäjämäärä on kasvanut jo neljänneksen viime vuodesta.

Solid House Oy LKV:lla kasvanut kysyntä on pitänyt välittäjät kiireisinä ja kasvuun on panostettu yrityksessä tänäkin vuonna.

-Olemme tehneet kauppaa Espoon alueella jo vuodesta 2018 alkaen, joten Espoon toimisto on ollut jo jonkin aikaa laajentumissuunnitelmissamme, kertoo Solid Housen toimitusjohtaja Leena Tuijula.

Toimistojen sisustussuunnitelmista on vastannut Espoon uudessa toimistossa, Turussa, Tampereella ja Vantaalla sisustussuunnittelija Johanna Hernesniemi. Pitkään sisustusalan yrittäjänä toiminut Hernesniemi tekee myös myyntistailauksia Solid Houselle.

-Asiakkaat löytävät kaikki toimistomme katutasosta kaupunkien keskustoista. Yksi osa yrityksemme saavutettavuutta ovat toimistot, joihin voi astua sisään matalalla kynnyksellä, Tuijula sanoo.

Solid House toimii yhdeksän toimiston ja yli 60 asiantuntijan voimin Helsingin ja pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla.

Viihtyisät ja tyylikkäät toimistot ovat hengähdyspaikka paitsi asiakkaille myös välittäjille, jotka tekevät paljon töitä muuallakin kuin toimistolla.

-Kun on paljon välittäjiä, niin melkein aina joku heistä on paikalla, vaikka he ovatkin paljon asiakkaiden luona, Tuijula sanoo.

Solid House sai jo toisena perättäisenä vuotena myös Kauppalehden Kasvaja -sertifikaatin, joka voidaan myöntää liikevaihtoaan merkittävästi kolmen viimeisen vuoden aikana kasvattaneille yrityksille.

Merkittävä liikevaihdon kasvu viittaa siihen, että yrityksen liikevaihdon vuotuinen kasvu on ylittänyt alan keskimääräiset kasvulukemat vähintään 10 prosentilla.


Lisätiedot:
Leena Tuijula, toimitusjohtaja, Solid House Oy LKV
[email protected]i | 044 2060 600

Twitter Facebook Jaa artikkeli

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste