Solid House Oy LKV

Solid House Oy LKV

Raikas ja sympaattinen brändi kiinteistönvälitysalalla.

Solid House Oy LKV yrityksenä on toiminut alalla jo vuodesta 2012, tehden tuhansia asunto- ja kiinteistökauppoja ja vakiinnuttaen asemansa alan asiantuntijana. Kiinteistönvälitysalan vankka kokemus yhdistettynä tämän päivän tapaan tehdä välitystyötä antaa asiakkaillemme ylivertaisen palvelun. Kiinnitämme huomiota asuntojen laadukkaaseen markkinointiin ja luotamme vahvaan asiantuntijuuteemme. 

Haluamme tarjota parhaan työympäristön kiinteistönvälittäjille

Hyvinvoivat kiinteistönvälittäjät tuottavat ylivertaista palvelua asiakkailleen. Solid Housessa suurin osa välittäjistä toimii osakkuusmallilla, joka antaa välittäjille valtaa sekä vastuuta päättää yksittäisen asunnon myynti- ja markkinointikeinoista. Osakkuusmalli takaa, että saat varmasti motivoituneen ja innostuneen välittäjän myymään kotisi. Meillä välittäjiä kannustetaan uusiin ideoihin ja toimintatapoihin ja näin syntyykin jatkuvasti uusia innovaatioita alalle.

Ei ole yhdentekevää, miten asuntoasi markkinoidaan

On ratkaisevaa miten asunto laitetaan myyntikuntoon ja miten sitä markkinoidaan. Ostaja haluaa nähdä myytävässä kohteessa tulevan unelmakotinsa ja me autamme häntä siinä. Ei siis ole yhdentekevää miten asuntoasi markkinoidaan. Kilpailu myytävien asuntojen kesken on myös joskus kovaa. Saamme myynnissä olevan asunnon erottumaan joukosta.

Erinomainen tiimi taustatukena

Meillä Solid Housessa on erinomainen tiimi ja tukiverkosto takanamme – graafikot, stailaajat, ammattivalokuvaajat ja sisällöntuottajat suunnittelevat yhdessä välittäjien kanssa myynti- ja markkinointimenetelmiä. Hallintotiimi avustaa ja tukee asiakirjojen ja juridisten seikkojen selvittämisessä. Meitä on yli 60 asiantuntijaa kahdeksassa toimipisteessä. Toimistomme sijaitsevat näkyvillä liikepaikoilla kaupunkien keskustoissa. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Rakastamme asuntoja ja asuntokauppaa - kiinteistönvälitys on meille elämäntapa!

 

Leena Tuijula

Yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, YKV

 

”Nimi SOLID HOUSE syntyi, kun mietimme yritykselle nimeä, joka eroaisi perinteisistä kiinteistönvälitysliikkeiden nimistä, olisi uskottava, kuvastaisi turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta, olisi kansainvälinen, helposti lausuttava ja siinä olisi mukana liikeidean mukaisesti rakennus, talo tai asunto.”

Oma koti myymättä?

Varaa arviokäynti!

Soita 044 282 0038

tai jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä

ota yhteyttä

Tutustu välittäjiin

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste