Varaa arviokäynti

Asunnon myynti alkaa helpoiten, kun otat yhteyttä meihin.

Varaa ilmainen arviokäynti tästä

Kuuluu asiaan, että myyntiä suunnitellaan pitkään. Viikkoja, kuukausia, jopa vuosia. Älä epäröi pyytää välittäjäämme käymään, vaikka myyntiajankohta ei olisikaan vielä ensi viikolla. Saat paljon ratkaisevaa tietoa myyntiprosessista sekä tietysti asuntosi hinta-arvion välittäjän käynnillä. Se helpottaa suunnitteluasi, eikä sido sinua mihinkään. Lähdemme etenemään sitten kun olet valmis.

 

Maksuttomiin palveluihimme arviokäynnin yhteydessä sisältyy aina mm.

 

Asunnon hinta-arvio

Asunnon suullinen hinta-arvio on aina maksuton, kun se annetaan asunnon myyntiä varten. Mikäli tarvitset asunnon hinta-arvion esim. lainahakemusta, perukirjaa tai ositusta varten ja asunto myydään myöhemmin kauttamme, hyvitämme arviopalkkion välityspalkkiostamme. 

 

Myyntitilanteen arviointi

Asunnon myyntiin liittyy erilaisia lähtökohtia, jotka pitää selvittää ennen myyntiä. Välittäjämme kartoittaa ja konsultoi arviokäynnillä mitä asioita, asiakirjoja, verotuksellisia seikkoja yms. pitää ottaa myyntitilanteessa huomioon. Erityisesti kun asuntoa myydään yrityksen tai perikunnan toimesta, avioerotilanteessa, ulosmittauksen yhteydessä tai jos myytävä kokonaisuus on laaja, asunto on huonokuntoinen tai se on vuokrattu. Saat aina arvokasta tietoa välittäjältäsi arviokäynnin yhteydessä.

 

Parhaan ajankohdan valinta

Asuntojen ja kiinteistöjen myyntiajankohdalla on merkitystä. Oli kyse sitten vuodenajasta, viikonpäivästä tai kellonajasta. Me ammattilaisina osaamme kertoa juuri oikean ajoituksen, joka voi säästää omistajalle selvää rahaa.

 

Ohjeet myynnin esteiden poistoon

Myynnin esteet ovat asioita, joita asunnossa ei ostajien mielestä kuuluisi olla, kuten puuttuva astianpesukone, liian pitkä vapautumisaika, tuleva kattoremontti, puuttuva energiatodistus yms. Osaamme arvioida, mitkä ovat ostajien näkökulmasta merkityksellisiä asioita. Ohjeistamme miten myynnin esteet voidaan poistaa. Suunnittelemme myynnin niin, että ostajan on mahdollisimman helppo ostaa juuri sinun asuntosi.

 

Koko myyntiprosessin suunnittelu. 

Teemme jokaiselle kohteelle räätälöidyn myyntisuunnitelman. Kuulet palvelumme sisällön sekä eri mahdollisuuksista arviokäynnin yhteydessä. Nähdään pian!

                     

Eikö julkinen myynti nappaa? Tutustu Salaiseen palveluun tästä.

 

Palveluhinnasto

 

varaa ilmainen arviokäynti

soita 044 282 0038

tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä

Yhteydenottolomake

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste