← Takaisin

Puistotie 21 A, Keskusta, Naantali

Näytä kuvat

Kerrostalo

79 m²

Naantali, Keskusta
Puistotie 21 A

Vh. 259 000 €
Mh. 258 728 €

Seuraava esittely:

14.07.2024

12:00 - 12:30

Näytä kohteen yhteenveto

X

Kerrostalo | Naantali, Keskusta

3 h + k + kph + erill. wc + las. parv., yj:ssä 3h+k+sauna, 1 wc, 79 m²

Vh. 259 000 €
Mh. 258 728 €

Energialuokka: F2013

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80348575

Anneli Saario

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

040 062 4928
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

KAUNIS, VALOISA ASUNTO KESKEISELLÄ PAIKALLA IDYLLISESSÄ NAANTALISSA –
ONKO TÄÄLLÄ TEIDÄN UUSI KOTINNE?

Naantalin keskustan läpi kulkevan puiston vieressä sijaitsee tämä kaunis ensimmäisen asuinkerroksen kerroksen koti.
Asunnon pohja on erittäin toimiva ja selkeä. Asunto on kolmio, mutta melkein neliö.

Olohuone on tilava, valoisa ja sen Ikkuna sekä iso lasitettu olohuoneen levyinen parveke ovat rauhallisen pihan puolelle.
Avarassa makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa ja ikkunat rauhallisen pihan puolelle. Pienemmässä makuuhuoneessa ikkunat ovat puistoon päin ja säilytystilaa ihan tarpeeksi tässäkin huoneessa.
Keittiössä paljon kaappi- ja laskutilaa kuin myös ruokapöytä löytää sopuisasti paikkansa. Lisäksi keittiön jatkeena on tila, joka käy niin "paremmaksi ruokailutilaksi", työtilaksi tai tv-huoneeksi, mikä sitten parhaiten sopii juuri teidän tarpeisiin.
Pesutilassa tilava suihkunurkkaus, riittävästi säilytystilaa ja pyykkihuoltokin toimii loistavasti. Tässä tilassa on aikanaan ollut myös sauna, mutta se on poistettu ja koko tila otettu pesutilakäyttöön.
Huoneiston pinnat ovat erittäin siistissä kunnossa ja asunto onkin täysin muuttovalmis. Täällä viihtyy niin yksinasuva, pariskunta kuin pieni perhekin.

Taloyhtiöstä on pidetty ja pidetään edelleen hyvää huolta. Ei siis ihme, että tässä talossa viihdytään.

Sijainti on mitä parhain – ihastuttava merenranta, kirkkopuisto ja Kuparivuoren puisto/kallio ovat kävelymatkan päässä ja keskustan läheisyys palveluineen aivan vieressä.
Vaikka ollaankin keskustan asuinalueella, sijoittuu tämä koti rauhalliselle, puistomaiselle paikalle. Kesällä puiston puut ja pensaat takaavat vehreän keitaan ja talvella huuruisen valkean lumimaiseman.
Myös perheen pienimmille löytyy niin päiväkodit kuin koulutkin läheltä, ja lisäksi kulkuyhteydet ovat kattavat. Myös Naantalin muutkin palvelut ovat lähellä ja toimivat hyvin.

Erillisillä osakenumeroilla oleva autokatospaikka myydään erikseen hintaan 15 000 €.

Täällä nautit ihastuttavasta asumisesta meren lähellä. Tervetuloa esittelyyn!
Tiedustelut ja esittelyt: Anneli Saario p. 040 0624 928 tai [email protected]

Etsitkö omalle asunnollesi välittäjää? Löysit hänet juuri! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Hinta-arvio ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään. Ota yhteyttä!

Kohdenumero
80348575
Kunta
Naantali
Alue
Keskusta
Tyyppi
Kerrostalo (Asunto-osake)
Huoneet
3 h + k + kph + erill. wc + las. parv., yj:ssä 3h+k+sauna
Pinta-ala
79 m²
Muut tilat
0 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala saattaa olla suurempi tai pienempi kuin ilmoitettu. Pinta-ala saattaa tämän ikäisissä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
1
Rakennusvuosi
1980
Käyttöönottovuosi
1980
Vapautuminen
Muu
Vapautuminen lisätietoja
2 kk kaupasta
Hoitovastike
355,50 €
Rahoitusvastike
39,50 €
Yhtiövastike yhteensä
395 €
Vesimaksu
25 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista
Sähkömaksu 10,00 € / hlö / kk

Varainsiirtovero 1,5% maksetaan velattomasta kauppahinnasta kaupanteon yhteydessä.

Energialuokka
F2013
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2025-03-30 saakka.
Tehdyt remontit
2015 Etupihan yläkerroksen asuntojen parvekkeiden vesikaton uusinta. Puistotien puoleisten käytävien laatoitus. Ilmastointikanavien perusteellinen nuohous ja palopeltien tarkastus. Poistopuhaltimen vaihto rikkoutuneen tilalle. Kaikkien parvekkeiden lattioiden maalaus. Kaikkien parvekkeiden puuosien korjaus ja maalaus. Etupihanpuoleisten ikkunoiden korjausmaalaus.
2016 Puistotienpuoleisten porraskatoksen korjaus. Lähi-Tapiolan vastaisen aidan uusiminen. Autokatoksen listoituksen loppuunsaattaminen. Puistotien puoleisten ikkunoiden maalaus ulkopuolelta. Parvekekohtaisten valopisteiden ja pistorasioiden asennus. Piha-alueen routaeristyksen uusinta. Puistotien puoleisen vesirännin korjaus erikoismatolla.
2017 Kuntokartoituksen määrittelemät asuntokohtaiset viat ja korjaukset. Puistotien puoleisten puuosien maalaus. Lämmönvaihtimen vaihto. Taloyhtiön ja Keskusaukion välisen aidan uusinta. Etupihan maisemointi. Porraskäytävien peruskorjaus. Etupihanpuoleisten yksiöiden ikkunoiden vaihto. Pihanpuoleisen rännin liitosalueen kunnostus kuten Puistotien puolella. Pihan puoleisten ovien muuttaminen ovikoodilla toimivaksi.
2018 Taloyhtiön ja Prikitankadun välisen aidan uusinta.
2019 Kuntokartoituksen määrittelemät asuntokohtaiset viat ja korjaukset. Saunatilojen uusinta.
2021 Kaivokadun puoleisen julkisivun puuosien tarkastus ja maalaus. Neljän asunnon päätyikkunat maalattu ja kattotasanteen yläpuoliset puuosat maalattu. Kaivokadun puoleisten ikkunoiden peltiosien korjausmaalaus talkootöinä.
2021 Pihan puuaidan korjaukset ja lautojen vaihtaminen vaurioituneiden tilalle. A4, A6, B10 ja B12 ulkopatioiden puuosien kunnostus ja maalaus.
2021-2022 Parvekkeiden puuosien paikkamaalauksen loppuunsaattaminen.
2022 Julkisivun tiilielementtien saumojen ja parvekepilarien halkeamien korjaus. Parkkialueen yhden lisäpaikan muutos otetaan virallisesti käyttöön. Yhtiön katon pesu ja katon huoltotarkastus ulkopuolisella toimijalla. Pihan – ja Puistotien puoleisten ulko-ovien tiivisteiden ja lukko-osien huolto sekä ulkopuolinen maalaus (talkootyönä). Ilmastointikanavien puhdistus ja poistopuhaltimien toiminnallinen tarkastus. Haitariputkien yhteydessä olevien palopeltien tarkastus. Yhtiön väestösuojan käyttöönotto ja tarkastus (talkoot). Taloyhtiön yhteisten tilojen ehostus ja kuivaushuone on muutettu saunan pukuhuoneeksi. Puistotien puoleisen julkisivun patolevyjen korjaus asentamalla tippapellit koko pituudelta. Puistotien puoleisen A-portaan sisäänkäynnin laatoituksen korotus. Autokatoshuoltoa ja maalausta.
2022: Asunto A6 kosteusvaurion korjaus. Parvekkeiden puuosien paikkamaalauksen loppuunsaattaminen (Huom! osittain toteutettu 2021, mutta työ jatkuu ja saatetaan valmiiksi kevään 2022 aikana. Kaivokadun puoleisen julkisivun puuosien tarkastus ja maalaus. Pihan puuaidan korjaukset ja lautojen vaihtaminen vaurioituneiden tilalle. A4, A6, B10 ja B12 ulkopatioiden puuosien kunnostus ja maalaus. Julkisivuntiilielementtien saumojen ja parvekepilarien halkeamien korjaus. Parkkialueen yhden lisäpaikanmuutos otetaan virallisesti käyttöön. Yhtiön katon pesu ja huoltotarkastus ulkopuolisella toimijalla. Pihan - ja Puistotien puoleisten ulko-ovien tiivisteiden ja lukko-osien huolto sekä ulkopuolinen maalaus (talkootyönä). Ilmastointikanavien puhdistus ja poistopuhaltimien toiminnallinen tarkastus. Yhtiön väestösuojan käyttöönotto ja tarkastus (talkoot). Taloyhtiön yhteisten tilojen ehostus ja niiden uudet käyttömuodot (rengasvarastosta kuivaushuoneeksi). A6 pesuhuoneen tuuletusikkunoiden huolto
(3 kpl ). Puistotien puoleisen julkisivun patolevyjen korjaus asentamalla tippapellit koko pituudelta. Puistotie puoleisen A-portaan sisäänkäynnin laatoituksen korotus. Autokatos: (Huom! koskee ainoastaan 1/8 osuudella yhtiötä, koska 7 osakasta ovat pääomistajat katoksessa) -talkoilla. katon harjaus ja pesu (syksyllä), Puuosien huoltomaalaus.
Autotallit: Autotallien ovien muuttaminen lämpöeristetyiksi kauko-ohjattaviksi oviksi (osakkaat kustantavat työt 100%)
2022-2023 Saunaosaston korjaus tehty talkoovoimin.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset
Hallituksen laatima asunto-osakeyhtiön kunnossapitotarveselvitys.
Suuria tulevia korjauksia ei ole päätettynä, korjaustarpeita eriteltynä kunnossapitotarveselvityksessä.

2023 - 2026; Jokavuotinen huoneistokohtainen kuntotarkastus (WC, kaivot, hanat, palovaroittimet, vesipisteet, kylmälaitteiden lauhduttimien kunto).
2024: Energialuokan kehittäminen.
2025: Pihanpuoleisten aitaelementtien muutos ja uudistaminen.
Asunnon kunto
Hyvä
Asunnon kunto
Siisti, muuttovalmis asunto.
Katon kuvaus
loiva harjakatto, peltikate
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö
Rakennusmateriaali
Tiili ja betoni
Ilmanvaihto
Koneellinen poistoilmanvaihto: huippuimuri. .
Tontin koko
1260 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso (induktio), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, työtasot kiveä, kiinteät valaisimet.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
WC
Lukumäärä: 1
Wc-istuin, bide, allaskaappi, peili, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkukaappi, pesukoneliitäntä, pesukone, allaskaapisto, peili, kiinteät valaisimet, lattialämmitys.
Sauna
Ei
Palvelut
Ruokakauppa n. 200 m, posti n. 400 m, kirjasto n. 200 m, terveysasema n. 400 m
Koulut
Kuparivuoren koulu, luokat 1-6 n. 600 m, Maijamäen koulu, luokat 7-9 n. 800 m

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste