Tampere

solid house TAMPERE 

Kulttuuria, tapahtumia, kongresseja, vilkasta liike-elämää ja tietenkin jääkiekkoa. Suurien järvien ja kauniiden maisemien ympäröimä huikeasti kehittyvä kaupunki satsaa jatkuvasti uusiin hankkeisiin kaupunkilaisten elämää ja viihtyvyyttä ajatellen. Uusimpina raitiovaunu sekä Kansi-Areena, joka tulee muokkaamaan osaltaan kaupungin siluettia.

Tampereella on hyvä fiilis! Kyselyissä Tampere loistaa vuodesta toiseen Suomen vetovoimaisimpana kaupunkina, johon suomalaiset eniten haluaisivat muuttaa. Vilkkaana käyvä asuntokauppa ja alueen positiivinen vire houkutti myös meidät avaamaan toimiston tähän upeaan kaupunkiin.

Solid House Tampere palvelee Pirkanmaan alueella ja toimistomme sijaitsee aivan Tampereen ytimessä, Keskustorin laidalla. Tervetuloa!

 

Yhteydenottolomake

 

 

Solid House Oy LKV | Tampere
Keskustori 1, 33100 Tampere

 

044 206 0600
[email protected]

Oma koti myymättä?

Pyydä ilmainen arvio

Ajankohtaista

Stailaajanainen järjestelee asioita värikkäässä kodissa

ETSIMME ASUNTOJEN STAILAAJAA TAMPEREELLE

Hei stailaaja, sinustako vahvistus tiimiimme?

Etsimme Tampereen toimistollemme vahvan visuaalisen silmän omaavaa stailaajaa, jolla on näyttöä myös oman blogin/sometilien ylläpidosta sekä sisustussuunnitteluprojekteista. Olet ripeä, organisointikykyinen ja loihdit kodista kuin kodista upean ja houkuttelevan kokonaisuuden valokuvaajiemme ikuistettavaksi.

Lue lisää...
Virtuaalinen asunnon arviokäynti

UUTTA! Virtuaalinen asunnon arviokäynti

Onko sinulla kiireinen elämäntapa, suunnittelet asuntosi myyntiä, mutta aika ei tahdo riittää välittäjien tapaamiselle? Haluat myös rauhoittaa kotisi ylimääräiseltä vierailijavirralta vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Solid House kiinteistönvälityksen markkinoille lanseeraama virtuaalinen asunnon arviokäynti on sinulle vaivaton, aikaa säästävä ja turvallinen tapa ottaa ensimmäinen askel kohti asunnon myyntiä...

Lue lisää...
Välitystarjous Tampere

HALUATKO SAADA PAREMMAN VÄLITYSTARJOUKSEN?

Pyydä arviokäynti >> tästä

Myymme asuntosi parhaaseen hintaan. Käytössämme on laaja skaala erilaisia keinoja ja markkinointikanavia, joista valitsemme juuri sinun asunnollesi sopivan palvelupaketin, jotta päädymme parhaaseen tulokseen.

Asunnot ovat yksilöllisiä ja kaikkiin ei sovi samanlainen markkinointi. Suunnittelemme asuntosi myynnin ostajakohderyhmän mukaan mahdollisimman tarkasti.

Lue lisää...
Etsimme Kiinteistönvälittäjä rekry

HEI LKV, TIEDÄTKÖ MITEN MENESTYÄ NYT JA TULEVAISUUDESSA?

Solid House -menestystarinat pohjautuvat vahvasti työkulttuuriimme! Kysyimme välittäjiltämme, miksi Solid House koetaan parhaaksi paikaksi välittäjälle.

Asiakaskohtaamisessa huippuasiantuntija tarvitsee tiedon ja taidon lisäksi muutakin ja meillä arvostetaan erityisesti seuraavia asioita:

Lue lisää...

Sinua palvelevat

Myytävät asunnot

Tampere sijainti

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste