Tampere

solid house TAMPERE 

Avasimme Tampereelle uuden toimipisteen alkuvuonna 2020.

Kulttuuria, tapahtumia, kongresseja, vilkasta liike-elämää ja tietenkin jääkiekkoa. Suurien järvien ja kauniiden maisemien ympäröimä huikeasti kehittyvä kaupunki satsaa jatkuvasti uusiin hankkeisiin kaupunkilaisten elämää ja viihtyvyyttä ajatellen. Uusimpina raitiovaunu sekä Kansi-Areena, joka tulee muokkaamaan osaltaan kaupungin siluettia.

Tampereella on hyvä fiilis! Kyselyissä Tampere loistaa vuodesta toiseen Suomen vetovoimaisimpana kaupunkina, johon suomalaiset eniten haluaisivat muuttaa. Vilkkaana käyvä asuntokauppa ja alueen positiivinen vire houkutti myös meidät avaamaan toimiston tähän upeaan kaupunkiin.

Solid House Tampere palvelee Pirkanmaan alueella ja toimistomme sijaitsee aivan Tampereen ytimessä, Keskustorin laidalla. Tervetuloa!

 

Yhteydenottolomake

 

 

Solid House Oy LKV | Tampere
 

044 206 0600
[email protected]

Oma koti myymättä?

Pyydä ilmainen arvio

Ajankohtaista

Välitystarjous

Pyydä räätälöity välitystarjous!

>> tästä

Myymme asuntosi parhaaseen hintaan. Käytössämme on laaja skaala erilaisia keinoja ja markkinointikanavia, joista valitsemme juuri sinun asunnollesi sopivan palvelupaketin, jotta päädymme parhaaseen tulokseen.

Asunnot ovat yksilöllisiä ja kaikkiin ei sovi samanlainen markkinointi. Suunnittelemme asuntosi myynnin  ostajakohderyhmän mukaan mahdollisimman tarkasti.

Lue lisää...
Etsimme kiinteistönvälittäjiä Tampere

ETSIMME KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ, LKV TAMPEREELLE

HEI LKV! Haluaisitko uudenlaista virtaa urallesi? Onko sinulla ideoita ja tuntuuko, että voisit tehdä töitä tehokkaammin ja joustavammin? Etsimme kiinteistönvälittäjiä, LKV Tampereelle ja jos arvostat vapautta toimia ja markkinoida, suoraselkäistä otetta työhösi, etkä pelkää henkilöbrändäystä ja uusia tuulia alalla, niin ole yhteydessä pikaisesti. 

Lue lisää...
Rekry myyntijohtaja Tampere

MYYNTIJOHTAJA TAMPEREELLE!

Hei, sinä pitkään alalla toiminut kiinteistönvälittäjä! Koetko, että sinulla olisi paljon annettavaa myös muille, ja mietit, että nyt olisi aika edetä uralla eteenpäin ja astua uusiin haasteisiin? Tai toimitko jo välitysalalla myyntipäällikkönä tai johtotehtävissä, mutta koet että voisit antaa enemmän, jos sinulla olisi edistykselliset ajatuksesi jakava yritys ja oman näköisesi brändi tukenasi?

Lue lisää...

Sinua palvelevat

Tampere sijainti

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste