← Takaisin

Vyökatu 10, Katajanokka, Helsinki

Näytä kuvat

Kerrostalo

144 m²

Helsinki, Katajanokka
Vyökatu 10

Vh. 1 495 000 €
Mh. 1 479 650 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Kerrostalo | Helsinki, Katajanokka

3-4h, k, kph, wc, 144 m²

Vh. 1 495 000 €
Mh. 1 479 650 €

Energialuokka: F2018

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80352708

Saija Hakola-Tikanoja

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

0400 468 300
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Luksusluokan merinäköalakoti!

Ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja erittäin hyvällä maulla suunniteltu sekä laadukkaasti toteutettu upea arvohuoneisto Katajanokan jugendkortteleiden sydämessä, meren äärellä. Tämä vuonna 1903 valmistunut asunto tarjoaa hulppeat 144m2 tyylikästä ja valoisaa asuintilaa, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Kokonaisuus on täysi 10! Huoneiston kokonaisvaltaisessa remontissa (v. 2018) asunto suunniteltiin palvelemaan erityisesti kahden hengen talouden tarpeita edustavaan asumiseen, mutta ilman sen suurempia muutostöitä (lähinnä oven siirrolla) saat toisen, pienemmän makuuhuoneen/työhuoneen/vierashuoneen - jos sellainen on toivelistalla.

Astuessasi sisään koet välittömästi tilan avaruuden ja kauniin valon. Olohuoneen lukuisat yksityiskohdat, ajaton kalanruotoparketti ja marmoriverhoiltu avotakka luovat ylellisen tunnelman, jota korostaa esteetön merinäköala. Olohuoneessa on myös parveke, jossa on mukava ihailla vaikka auringonlaskua kesäiltoina viinilasin kera. Suuren olohuoneen vieressä avautuu vaikuttava ruokailuhuone, jossa on erikoisuutena alkuperäinen, huolella kunnostettu kasettikatto. Tähän tilaan tuo lisää dramatiikkaa mustapippurin värinen seinä koristelistoineen.

Keittiö vastaa huippukokin vaatimukset. Tilaa on laajennettu viereisen palvelijanhuoneen verran, joten tilaa riittää myös ystävien kanssa kokkailuun. Keittiö on uusittu täydellisesti vuonna 2018 ja täällä jos missä, yhdistyvät toiminnallisuus ja esteettinen nautinto. Italialaiset Molteni & C Dada-kaapistot, kaksi suurta saareketta ja huippuluokan Gaggenaun kodinkoneet sekä kaasuliesi tekevät ruoanlaitosta ja yhdessäolosta nautinnon. Tämä on nähtävä!

Päämakuuhuoneessa on runsaasti kaappitilaa. Ikkunat ovat rauhalliselle Vyökadulle aamuauringon suuntaan. Makuuhuoneen vieressä on toinen huone, joka tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet esimerkiksi työhuoneena, vierashuoneena, pukeutumishuoneena tai pienenä makuuhuoneena.

Sijainti Katajanokalla on vertaansa vailla. Kaikki keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä, ja alueen kulttuuritarjonta sekä merellinen ympäristö tekevät asuinalueesta erityisen. Jäänmurtajat, Kanavaranta, Katajanokan kasino, Jungmannin palveukortteli, vierasvenesatama, Fit Skatta-kuntosali, Uspenskin katedraali, ruokakauppoja, rantareitit, Kauppatori, Allas Sea Pool jne. lähellä ja ratikalla keskustaan vain muutamassa minuutissa.

Tämä asunto ei ole vain koti – se on elämäntapa, jossa yhdistyvät historia, moderni mukavuus ja ainutlaatuinen sijainti. Tutustu ja ihastu – tässä on mahdollisuutesi asua yhdessä Helsingin kauneimmista kodeista.

Lisätiedot ja myynti:
Saija Hakola-Tikanoja, LKV, LVV, KED, partner
[email protected]
0400 468300

SOLID HOUSE HELKSINKI - ALUEEN ASIANTUNTIJA

Kohdenumero
80352708
Kunta
Helsinki
Alue
Katajanokka
Tyyppi
Kerrostalo (Asunto-osake)
Huoneet
3-4h, k, kph, wc
Pinta-ala
144 m²
Kokonaispinta-ala
144 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
4
Rakennusvuosi
1903
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Hoitovastike
619,20 €
Rahoitusvastike
144 €
Yhtiövastike yhteensä
763,20 €
Vesimaksu
25 € / hlö / kk
Energialuokka
F2018
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2033-12-11 saakka.
Tehdyt remontit
1960 ikkunat ja ovet uusittu,1994 Lämmönsiirrin, 1996 Piianporrashuoneiden ikkunoiden peruskunnostus, 1995 Katujulkisivujen kunnostus, 1999 Tukimuurin kunnostus, 2001 Vesikatto uusittu, 2003 Pihajulkisivujen parvekkeet, 2004 Vesikaton maalaus, 2007 Hissien peruskorjaus, 2009-2010 Vesi- ja viemärijohtojen uusiminen, 2009-2010 sähkösaneeraus ja teleasennukset, 2010 Porrashuoneiden A ja B kunnostus, lukituksen uusiminen, 2012 Piharakennuksen yläpohjan uusinta, terassiparvekkeen korjaus, 2015 Polkupyörävaraston oven uusinta, 2016 Piianporrashuoneiden ikkunoiden peruskorjaus, 2019 Kaukolämmönvaihtimen uusinta, 2019-2020 pihapuolen parvekkeet uusittu, 2020 kadunpuolen parvekkeet uusittu, 2021 Ilmanvaihtokanavien nuohous, 2022 Vesikaton huoltomaalaus, 2022 Sisäpihan tuuletusparvekkeiden ikkunoiden ja ovien kunnostaminen
Tiedossa olevat tulevat korjaukset
kts. kunnossapitotarveselvitys.
Ikkunaremontista on puhuttu yhtiössä reilut kymmenen vuotta. Yhtiökokouksessa 14.5.2024 on info- ja keskustelutilaisuus liittyen ikkunahankkeen edistymisestä. Hallitus on päättänyt järjestää ylimääräisen yhtiökokouksen 10.6.2024, jossa on tarkoitus päättää ikkunahankkeen toteuttamistavasta, laajuudesta sekä rahoituksesta. Kokousmateriaalia ei vielä ole saatavilla. Alustavan suunnitelman mukaan osa ikkunoista uusitaan ja osa kunnostetaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto, Pelti
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö
Rakennusmateriaali
Tiili
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Tontin koko
1305 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Upea, vuonna 2018 täysin uusittu keittiö viehättävin sisäpihanäkymin. Molteni & C I Dada kaapistot (Italia), kaksi saareketta, joiden kaappien materiaali grey oak, työtaso graniitti (granite Absolute Black), sähköinen avaus alalaatikoille, aamiaiskaappi, jossa ulosvedettävä metallinen apupöytä/takaseinä valaistu. 2 x GAGGENAU uunit, monitoimiuuni ja kiertoilmauuni pyrolyysillä, jääkaappi ja pakastin SIEMENS, kaasuliesi SIEMENS (kaupunkikaasu), kattoliesituuletin, valaistus SIEMENS, astianpesukone MIELE, hana Dornbracht. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu SIEMENS, keittiössä ovien takana piilossa.
Olohuone kuvaus
Edustava, valoisa olohuone esteettömällä merinäköalalla. Alustaan liimattu kalanruotoparketti, tammi. Avotakka; marmoriverhoilu. Erkkeri, parveke.
Maalit; Farrow & Ball.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatta MARVEL CALACATTA, allas + allaskaluste L-Cube/ DURAVIT, taso Silestone TULIKIVI, lattiawc DURAVIT, sadesuihku Hansgrohe, hana DORNBRACHT, lasiset suihkuseinät, peilikaappi + Astro valaisimet. Lattialämmitys (sähkö). Kaikki uusittu v. 2018.
Sauna
Ei
Koulut
Koulut ja päiväkodit lähellä.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste