← Takaisin

Nöykkiönpuro 9 A, Nöykkiö, Espoo

Näytä kuvat

Erillistalo

195 m²

Espoo, Nöykkiö
Nöykkiönpuro 9 A

Vh. 698 000 €
Mh. 698 000 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Erillistalo | Espoo, Nöykkiö

6h+k+3kph+s+khh+2p+autokatos, 1 wc, 195 m²

Vh. 698 000 €
Mh. 698 000 €

Energiatodistus: Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80351864

Hilkka Laakso

Solid House Helsinki Oy, Espoo

040 579 3303
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Suuri ja viihtyisä erillistalo suositussa Nöykkiössä!

Tämä kaunis koti ihastuttaa heti ovelta, sillä jo sisääntulo on avaraa, korkeaa ja suurten ikkunoiden ansiosta valoisaa tilaa. Viihtyisä, laadukas ja ilmava vaikutelma toistuu koko kodissa, sillä talo on kauttaaltaan ylellisen tilava ja kuitenkin tunnelmaltaan lämmin ja kotoisa.

Kauniissa lämpimän sävyisessä keittiössä on hyvin säilytystilaa, laadukkaat kodinkoneet ja kivitasot, sekä nurkkaikkunan ansiosta upea valo ja tunnelma. Keittiö ja olohuonetila yhdistyvät toisiinsa saumattomasti niin, että keittiössä puuhaillessaankin on yhteydessä olohuoneessa oleskeleviin ja kuitenkin keittiö, tilava ruokailutila ja suurella kauniilla takalla varustettu olohuone ovat jokainen oma, valoisa ja viihtyisä kokonaisuutensa. Suurista ikkunoista on vehreä näkymä ja olohuoneen jatkeena on suuri länsiparveke, jossa viihdyt valoa läpäisevän katteen alla huonommallakin säällä ja nautit ilta-auringosta kesällä!

Olohuoneen perältä on käynti talon päämakuuhuoneeseen, jonka yhteydessä on vaatehuone, oma kylpyhuone, sekä erillinen lännen suuntainen parveke. Yläkerrassa on päämakuuhuoneen lisäksi kaksi muuta tilavaa makuuhuonetta, joiden välissä on yläkerran toinen kylpyhuone.

Alakerrassa on vielä yksi suuri makuuhuone, sekä monikäyttöinen iso takkahuone. Talossa siis todellakin on kaksi varaavaa takkaa sekä ilmalämpöpumppu, joka edullisen lämmityksen lisäksi huolehtii kesällä viilennyksestä. Sekä takkahuoneesta, että alakerran makuuhuoneesta on ovi vehreälle ja suojaisalle takapihalle, jossa on suuri puinen avoterassi.

Kodinhoitohuoneesta on käytännöllisellä kurapisteellä varustettu käynti ulos ja kaapistojen lisäksi säilytystilana myös oma vaatehuone. Pääkylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja ikkunallisessa saunassa sähkökiuas. Kodin alakerrassa on myös viehättävä vinokattoinen erillisvessa, jonka istuimella on varsin persoonallinen sijoittelu.

Suuren ja viihtyisän takkahuoneen lisäksi alakerrassa on perheen ja ystävien rentoon oleskeluun sopiva mahtavan kokoinen ja tunnelmallinen elokuvakatsomo. Tilan takaosassa on vielä suurella kaapistokokonaisuudella varustettu säilytystila. Tämän nyt elokuvakatsomona ja säilytystilana nyt toimivan, mutta rakennuspiirustuksissa varastoksi määritellyn suuren tilan käyttötarkoista voit toki helposti muuttaa omien tarpeidesi mukaan, tilaa ainakin riittää!

Säilytystilat tässä kodissa ovatkin kaiken kaikkiaan huikeat, sillä alakerran suuren säilytystilan ja monien vaatekaappien lisäksi kodissa todellakin on peräti kaksi vaatehuonetta. Lisäksi pääsisäänkäynnin yhteydessä on oma lämmin varasto, takapihan puolelta on käynti kylmään varastoon ja taloyhtiön autokatoksessa on lisää kylmää varastotilaa ja yhteinen pyörävarasto. Omalla autokatospaikalla on sähköauton latauslaite jo valmiina, pihalle aivan oven läheisyyteen mahtuu toinenkin auto ja vieläpä vieraskin.

Nöykkiönpuro 9 on pieni ja mukava neljän erillistalon yhtiö, jossa asiat sujuvat! Tässä kodissa yhdistyvät siis omakotitalon ja yhtiön parhaat puolet, väljästi eri tasoihin rakennetuissa erillistaloissa on omakotitalomaista yksityisyyttä, asumiskulut ovat talojen suuresta koosta huolimatta hyvin kohtuulliset ja varainsiirtovero ostettaessa on vain 1,5%. Nyt myytävänä oleva talo on kuntotarkastettu ja sen pinta-ala on tarkistusmitattu.

Kodin lähiympäristö on Espoota parhaimmillaan, sillä Nöykkiö on mukavan rauhallinen, vehreä ja lapsiystävällinen pientaloalue ja kuitenkin lähellä on hyvät palvelut ja loistavat kulkuyhteydet länsiväylän kainalossa.

Tässä talossa on viihdytty pitkään, sillä kokonaisuudessaan se on kuin luotu suuriin juhliin tai useammankin iloisen ystäväporukan rentoon yhdessäoloon, mutta toisaalta se tarjoaa viihtyisän, toimivan ja seesteisen kodin perheen omaa laatuaikaa varten. Nyt sen on aika saada uudet onnelliset asukkaat!

Tervetuloa ihastumaan tähän upeaan tunnelmalliseen kotiin, varaa oma esittelyaikasi!

____________________________
Lisätiedot ja esittelyt:

Hilkka Laakso
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, Partner, Myyntipäällikkö
+358 40 579 3303
[email protected]
facebook: Hilkka Laakso LKV
instagram Hilkka Laakso LKV
www.solidhouse.fi/hilkka-laakso
_____________________________
Kohdenumero
80351864
Kunta
Espoo
Alue
Nöykkiö
Tyyppi
Erillistalo (Asunto-osake)
Huoneet
6h+k+3kph+s+khh+2p+autokatos
Pinta-ala
195 m²
Muut tilat
0 m²
Kokonaispinta-ala
195 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen pinta-ala 207m2.

Tarkastusmitattu huoneistoala 195m2, josta asuintilat yhteensä 192m2 ja muut tilat (lämmin ulkovarasto) 3,5m2. Raportti välittäjällä.
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
Muu
Vapautuminen lisätietoja
sopimuksen mukaan
Hoitovastike
377 €
Yhtiövastike yhteensä
377 €
Vesimaksu
Sisältyy hoitovastikkeeseen
Lisätietoja maksuista
Vuonna 2023 sähkönkulutus 28 000 kWh, sisältäen kodin käyttösähkön ja täyssähköauton lataussähkön.

Yhtiökokouksen päätöksen mukaan erillisistä tarpeista päätetään erikseen mahdollisista ylimääräisistä
vastikkeista.

Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tehdyt remontit
Osakkaan suorittamat kunnossapito ja muutostyöt isännöitsijäntodistuksen mukaan: Sähköauton latauspisteen asennus,sadekourujen koneellinen puhdistus 2022, ak suohkun ja huoneen lattilämmityksen termostaatin uusinta 2019, yläkerran kylpyhuoneen remontti 2018, kodinkoneiden uusiminen 2018, tiilikaton pesu, sammaltuhoaine ja suoja-ainekäsittely 2014, ilmastointiputkien puhdistus 2014

Yhtiön suorittamia korjauksia: Sokkelin pinnoitteen korjaus takapäädyn puolelta 2020, valokuituliittymän rakentaminen ja kytkentä 2017, vesirännien puhdistus ja parvekkeen puoliesilta julkisivuilta rännien uusinta 2017.

Tilikaudella 2022:
-A-talon autokatospaikkaan sähköauton latauspiste
-C-asunnossa remontoitiin sauna ja alakerran kylpyhuone sekä tehtiin ilstointikoneen huolto sekä keittiön viemäriputkien takakaadon korjaus
-D-asunnossa remontoitiin sauna, alakerran kylpyhuone ja kodinhoitohuone, asennettiin ilmalämpöpumppu sekä korjattiin taloyhtiön kustannuksella rakennsuvirheestä johtuva kosteusvaurio alakerran suihkutilan lattiassa.
-varastotilan ja pyörävaraston ovet korjattiin
-taloyhtiön kustannuksella tehtiin ajotien betonivalukorjauksia B-asunnnon edessä ja korjattiin autokatoksen ovenedustan kaato
-Edellä mainitut asuntojen parannustoimet tehtiin asuntojen omistajien omalla kustannuksella, jollei toimenpiteen kohdalla toisin mainita
Tiedossa olevat tulevat korjaukset
Yhtiökokouksessa päätettyä:
-Ikkunapuitteiden huoltomaalaukset kukin osakas hoitaa itse omaan asuntoonsa poiketen
vastuunjakotaulukosta. Jokainen osakas vastaa itse siitä, että oman asunnon korjaukset
tehdään kahden vuoden sisällä.
- Samoin jokainen osakas vastaa omista parvekekaidepintakorjauksista.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto, Tiili
Lämmitysmuoto
Sähkö ja ilmalämpöpumppu
Rakennusmateriaali
Puu ja tiiliverhoilu
Ilmanvaihto
Koneellinen, LTO
Tontin koko
3296 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Side-by-side kylmiö-pakastin, jossa myös kaksi viileälaatikkoa (tuoresäilytys +-0), induktiotaso Bosch 2017, uuni höyry- ja kiertoilma toiminnolla Elektrolux 2017, liesituuletin Franke hormiin, astianpesukone Bosch 2017. Graniittitasot, välitila graniittia, lattia laattaa, seinät maalattu.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 4
Lattiat kirsikkaparkettia, seinät maalattu. Päämakuuhuoneen yhteydessä kylpyhuone, vaatehuone ja länsiparveke. Muissa makuuhuoneissa suuret vaatekaapit.
Olohuone kuvaus
Kirsikkaparketti, seinät maalattu. Olohuoneesta käynti suurelle länsiparvekkeelle. Päämakuuhuoneen yhteydessä toinen parveke.
WC
Lukumäärä: 1
Alakerrassa erillinen wc, yläkerrassa kaksi wc:tä kylpyhuoneiden yhteydessä. Alakerran wc:ssä peilikaappi, allas ja kaapisto.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kodissa kolme kylpyhuonetta. Kaikki kosteat tilat seinät ja lattiat laattaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä oleva kylpyhuone peilikaappi, yläkerran toisen kylpyhuoneen allas, allaskaappi ja peilikaappi uusittu 2018 ja asennettu sähkötoiminen pyyhekuivain. Alakerrassa saunan yhteydessä kylpyhuone, jossa on kaksi suihkua. Kaikkien märkätilojen lattioissa sähkötoiminen lattialämmitys.
Sauna
Kyllä
Sähkökuas, ikkuna.
Palvelut
Lidl Nöykkiö n. 1.1 km, S-market Nöykkiö n. 2,1 km, K-market Nöykkiö n. 2,3 km. Lähellä neljä kauppakeskusta: Liila n. 1 km, Merituuli n. 2 km, Lippulaiva n. 2.5 km, Iso Omena n. 4 km
Koulut
Martinkallion koulu (luokat 1-9) n. 0.3 km, Eestinkallion koulu luokat (1-6) n. 1,1km, Nöykkiönlaakson koulu 1,6km, Nöykkiön koulu (kaksikielinen Suomi-Englanti luokat 7-9), Finno skola (1-6) n. 1.4 km, Storängens skola (7-9 ) 2,7km, Mattlidens skola (1-9, gymnasium, IB) 4,9km, International School 6,2km

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste