Saarentie 5, Paimio, Naskarla

Previous

omakotitalo

131 m²

Paimio, Naskarla,
Saarentie 5
Mh. 249000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittely

19.7.2020 12:00 - 12:30Twitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

_________
KOTI UPEISSA JA AVARISSA
MAALAISMAISEMISSA
_________

Jos olet etsinyt omakotitaloa perinteisessä Varsinais-Suomalaisessa maalaismaisemassa, se löytyy Paimion Saarentieltä.

VUONNA 2000 RAKENNETTU TALO YHDESSÄ TASOSSA
Tilava ja toimiva pohjaratkaisu. Koti, jossa arjen pyöritys onnistuu sujuvasti. Täällä hallinnoit helposti niin lapsia kuin omaa liikkumistakin. Maisemat näyttelevät suurta roolia myös sisätiloissa ja ikkunat toimivat kuin eri vuodenaikoina vaihtuvina maisematauluina. Tilavuutta, avaruutta ja modernia ilmettä tiloihin tuo korkea viisto ja monimuotoinen sisäkatto. Kaikki pinnat ovat siistissä ja muuttovalmiissa kunnossa. Lattiat ovat parkettia ja laattaa ja lattialämmitys tuo asuinmukavuutta talvella.

AURINKOINEN SUURI PIHA
Tasainen 2700 neliön oma tontti vastaa suuresta pihasta haaveilevan toiveisiin täydellisesti. Piha päättyy avariin peltomaisemiin ja näkymät kantavat pitkälle. Suuren terassin kaveriksi sopisi hyvin ulkoporeallas ja tai miksei isompi uima-allaskin.

Vuonna 2011 etupihalle on rakennettu erittäin tilava autokatos/varasto, joka on arkkitehdin suunnittelema. Katokseen on todellakin satsattu ja se näkyy. Katos on suunniteltu talon tyyliin sopivaksi ja se istuu kokonaisuuteen loistavasti. Talon yhteydessä on myös autotalli, joka on toiminut lähinnä varasto- ja nikkarointitilana.

YMPÄRISTÖ JA SEN LÄHIPALVELUT SEKÄ LIIKENNEYHTEYDET
Paimion keskustan palveluihin on noin 2,5 km ja pääterveysasema on 650 metrin päässä. Lähin päiväkoti Nappulakaari löytyy kävelyetäisyydeltä (noin 1 km) ja pienen koululaisen 1,8 km matka Vistan kouluun taittuu turvallisesti ja nopeasti kävellen tai pyörällä.

Moottoritien liittymään on 2,5 km, josta 20 minuutissa olet Turussa tai Salossa. Yhteydet ovat erinomaiset ja täältä ajat Turun keskustaan jopa nopeammin kuin monilta Turun omilta asuinalueilta.

Paimion asukasluku kasvaa jatkuvasti ihmisistä, jotka ovat ymmärtäneet kansallisesta kulttuurimaisemastaankin tunnetun kaupungin arvon. Paimion kaupungin palvelut, harrastusmahdollisuudet sekä turvallinen ja virikkeellinen ympäristö ovat paras mahdollinen asuinpaikka myös lapsille.

Olet tervetullut tutustumaan, taipuisiko tämä kokonaisuus sinulle kodiksi.

Huom! Myyjä voi ottaa vaihdossa, osana kauppahintaa, kerrostalo- tai rivitaloasunnon (esim. 1-2h+k) hyvästä taloyhtiöstä Turusta tai Turun lähialueelta. Kysy lisää välittäjältä.

SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV

044 323 3234
[email protected]


Kohdenumero
9634990
Kunta
21530 Paimio
Alue
Naskarla
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
4h+k+kph/s/khh+wc+autotalli+2auton katos
Pinta-ala
131 m2
Muut tilat
32 m2
Kokonaispinta-ala
163 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustusten mukaan huoneistoala 131m2 ja kokonaisala 163m2.
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
2000
Käyttöönottovuosi
2000
Vapautuminen
1 kk kaupantekopäivästä
Rakennuksen lisätiedot
Autotalli talon yhteydessä sekä arkkitehti Tero Pelto-Uotilan suunnittelema 2 auton katos, jossa tilava varasto. Rakennettu 2011. Leikkimökki.
Lisätietoja maksuista
SÄHKÖ: Oman kulutuksen ja sähkösopimuksen mukaan. Myyjän sähkön kulutus on ollut noin 16000 kWh/vuosi. Tämä sisältää kaiken taloussähkön sekä lämmitykseen käytetyn sähkön. Kustannukset ovat aina riippuvaisia omasta sähkösopimuksesta, asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, kulutus- ja asumistavoista, lämpimän veden käyttömäärästä, talven keskiarvolämpötilasta, takan käytöstä jne. / VESI: Oman kulutuksen ja Paimion kaupungin hinnaston mukaisesti. Kulutustottumuksista riippuen 10-30€/hlö/kk. Tähän vaikuttaa siis huomattavasti omat tavat ja vedenkäyttötottumukset. / JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. Noin 10-20€/kk. / KIINTEISTÖVERO: 338€/vuosi.
Energialuokka
D2018
Tehdyt remontit
Rakennuksen rappauksen maalaus 2015 ja puuosien maalaus 2017 / Ilmanvaihtokoneen moottori on uusittu keväällä 2019 / Kuntotarkastus tehty kesäkuussa 2019 ja sen pohjalta on tehty tarkastuksessa suositeltuja korjaus- ja parannusehdotuksia 2019 seuraavasti: Sokkelin vedeneristelevyn (patolevyn) korottaminen maanpinnan yläpuolelle sekä maanpinnan muokkaus rakennuksesta paremmin poispäin viettäväksi, jotta rakenne pysyy hyvänä tulevaisuudessakin. Rakenneavauksessa, joka tehtiin riskialtteinpaan kohtaan talon alajuoksuun, todettiin talon rakenteiden kosteuden olevan alle raja-arvojen. / Ikkunoiden vesipeltien reunataitteet tiivistetty 2019. / Kaikki katon läpiviennit on tarkastettu ja palahuopakaton halkeilleet saumat tiivistetty siihen tarkoitetulla bitumimassalla 2019 / Ulkoportaiden laatoitus uusittu 2019. / Kattoikkunan liitoskohta korjattu 2020.
Asunnon kunto
Hyvä
Rakennusmateriaali
RAKENNUKSEN PERUSTUKSET JA ALAPOHJA: Betonianturat. Perusmuuri ja sokkeli harkkoa. Alapohjarakenne maanvarainen betonilaatta, lämmöneriste ja pintalaatta betonia. / SEINÄRAKENNE: Puurunko, eristeenä villa. Julkisivuverhoiluja rapattu tiili ja osittain lauta / KATTORAKENNE: Katto on harjamallinen ja katteena bitumikate. / LÄMMITYS: Lattialämmitys sähköllä ja ilmalämpöpumppu. Lisänä varaava takka. / ILMANVAIHTO: Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla. / KÄYTTÖVESI- JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄT: Liitetty Paimion kunnan vesi- ja viemäriverkkoon.
Tontin koko
2700 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi-pakastin (2012), astianpesukone (2016), keraaminen liesi, erillisuuni ja liesituuletin (puhaltaa ulos)
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitettu. Pesutilojen yhteydessä toinen wc. Erillinen wc löytyy eteisestä. Kodinhoitotila pesutilojen yhteydessä. Pesutilat kosteusmitattu 2019 eikä mittauksessa löytynyt poikkeavia kosteuksia. Sauna remontoitu 2012. Saunassa lasitiiltä oleva ikkuna eteiseen sekä iso ikkuna, josta pesutilojen kautta maisemanäkymät ulos.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste