< Takaisin

Hei LKV – tule menestymään kanssamme!

Me Solid Housella etsimme kasvavaan ja vahvistuvaan joukkueeseemme jatkuvasti lisää menestyjiä, ja Tampereen toimistolla on tilaa vielä yhdelle LKV:n omaavalle välittäjälle.

Tarjoamme alan kannustavimman palkkiomallin, kattavat digitaaliset palvelut, monipuoliset asiakashankintakanavat, erottuvan brändin sekä laadukkaat kalustus- ja stailauspalvelut. Saat vapautta omaan tekemiseesi, mutta vahvan taustatiimin henkilökohtaisen tuen niin markkinointiin kuin juridiikkaankin. Olemme kuluvan vuoden aikana kasvaneet ja kansainvälistyneet, jonka ansiosta tarjoamme välittäjillemme entistä monipuolisemmat ansaintamahdollisuudet. 

Tyylikäs toimistomme sijaitsee kaupungin sydämessä Hallituskadulla. Halutessasi voit kuitenkin tehdä töitä sieltä mistä haluat, ja suunnitella työaikasi ja -päiväsi oman makusi mukaan. Meillä pääset mukaan tiimiin, jossa työtä tehdään ammattitaidolla, innolla ja huumorilla. Uskomme vahvasti siihen, että parhaisiin tuloksiin pääsemme yhteen hiileen puhaltamalla. 

Sovit porukkaamme, jos olet ahkera ja iloinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava ammattilainen. Kuten mekin, rakastat kanssakäymistä ihmisten kanssa, ja asiakas on sinulle aina tärkein. 

Luottamukselliset yhteydenotot:
Rami Valli, myyntijohtaja, LKV
040 035 2504
[email protected]
Solid House Tampere

Twitter Facebook
brändimateriaaleja ja puhelin

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste