Tiedote

Solid House Oy LKV:n lausunto liittyen aluehallintoviraston antaman määräaikaisen toimintakiellon uutisointiin.

Hallinto-oikeus on kieltänyt aluehallintoviraston määräämän toimintakiellon täytäntöönpanon - toimintamme jatkuu normaalisti. 

Lounais-Suomen aluehallintoviraston aiemmin yrityksellemme langetettaman määräaikaisen toimintakiellon täytäntöönpano on kumottu Turun hallinto-oikeuden toimesta. Iloksemme tämä tarkoittaa sitä, että toimintamme jatkuu normaalisti ja saamme palvella asiakkaitamme keskeytyksettä.  

Syynä alkuperäiseen toimintakieltoon olivat välittäjiemme osakassopimukset, jotka LSAvi katsoi riittämättömiksi palveluksessa olon määrittelyyn. Oma tulkintamme on eri, mutta tästä huolimatta olemme asiasta tiedon saatuamme muokanneet sopimukset niin, että ne vastaavat avin näkemystä. Haimme alkuperäiseen päätökseen muutosta hallinto-oikeudelta, koska katsoimme, että seuraamus oli kohtuuton ja lainvastainen monilta osin.   
 

Virheellinen uutisointi toistuvista rikkomuksista  

Toimintakieltoseuraamus perustui hallinnolliseen rikkeeseen sekä kolmeen aiempaan varoitukseen. Varoitukset ovat 11-vuotisen historiamme ainoat, ja tapahtumat sijoittuvat toimistoihimme eri puolella Suomea. Yksikään seuraamus ei ole samasta rikkeestä, joten uutisoinnin vastaisesti tapahtumat eivät ole toistuneet, eikä meitä ole huomautettu toimintakieltoon johtaneesta rikkeestä aiemmin.  

Toimintaamme ohjaavat laki ja hyvä välitystapa, ja yrityksemme on sitoutunut noudattamaan molempia ehdottomalla tavalla. Valvontamme on organisoitu tehokkaasti ja ammattimaisesti, jotta pystymme varmistamaan lain noudattamisen toimintamme jokaisella osa-alueella. Välittäjillämme on korkea moraali työssään ja reklamaatioiden määrä onkin suhteessa yrityksen kokoon nähden promillen luokkaa.  Asiakastyytyväisyytemme on todistettavasti erittäin korkealla tasolla.   

Olemme pahoillamme asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuneesta haitasta. Lisäkysymyksiin vastaa lakijohtajamme Minna Akonniemi-Mytty, 040 680 7707.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste