Susanna Ojala asuntomyyjä Solid House Turku

Susanna
Ojala

Asuntomyyjä, osakas

Asuntounelmistasi totta tyylikkäästi

ja nykyaikaisin työkaluin!

Twitter Facebook

ASUNTOUNELMISTASI TOTTA TYYLIKKÄÄSTI JA NYKYAIKAISIN TYÖKALUIN

Hei! Tässä Susanna Ojala, Solid House Kiinteistönvälitystoimiston tiimin jäsen!

Sisustuksesta, kodeista ja kaikesta kauniista inspiroituvana ihmisenä löysin itseni näköisen brändin, Solid House -kiinteistönvälitystoimiston. Yrityksen palvelukonsepti, jonka arvot kulkevat käsi kädessä kanssani sai minut osakkaaksi tähän yhtälöön. Odotan innolla, että pääsen tekemään Solid House Oy LKV:n tarjoamien nykyaikaisten menetelmien avulla juuri sinun asuntounelmistasi totta. Minulle kiinteistönvälitys merkitsee asiakaslähtöistä ja palveluhenkisestä toimintatapaa asiakkaan kannalta aina sen parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Nautin siitä, kun asuntokaupat onnistuvat ja asiakas saa unelmiensa kodin.

Toimintatapani ovat muodostuneet jo useamman vuoden asiakaspalvelutyön ja kotien myynnin tuomasta kokemuksesta. Osaamiseni kulminoituu myynnin ja markkinoinnin eri osa-alueisiin, joihin mahtuu mukaan niin esimiestehtäviä, yritysten markkinointia ja somistajanakin toimimista. Suhtaudun tekemääni työhön kunnianhimoisesti, nöyrästi ja suurella intohimolla. Helposti lähestyttävä ihmisenä pyrin ymmärtämään asiakasta aidosti kaikissa mahdollisissa tilanteissa, joihin ammattini parissa satunkaan joutumaan. Haluan tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua ja luotettavan ammattimaisen vaihtoehdon. Minun tehtävänäni on löytää kotisi avaimille uusi omistaja ja lupaan auttaa juuri sen oikean löytämisessä. Hoidan kaikki asuntokaupat suurella sydämellä, sillä jokainen kohde on minulle yhtä arvokas!

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinulle parhaiten sopiva ratkaisu!


Susanna Ojala - tätä et tiennyt välittäjästä

1. Sisustus on intohimoni, moderni ja skandinaavinen tyyli on mieleeni.

2. Työpaikka on toinen kotini.

3. Lempivärini on valkoinen ja se näkyy kodissani.

4. Asun rivitalossa Liedossa luonnon helmassa.

5. Olen ihan mahtava kuuntelija ja minulla on kaiken lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot.

6. Olen asunut Liedossa lähes koko ikäni.

7. Olen tehnyt asiakaspalvelu- ja myyntityötä jo yli 6 vuoden ajan.

Asiakaspalautteet

Susanna Ojala Solid House Turku

Olimme erittäin tyytyväisiä Susannan työskentelyyn. Hän antoi asiantuntevan arvion asunnostamme ja toisin kuin muut tapaamamme välittäjät, hän kuunteli meitä. Eli kun kerroimme kesän alussa, että vielä...

Anna Tapiola-Lammi ja Rami Lammi, Littoinen

Olimme erittäin tyytyväisiä Susannan työskentelyyn. Hän antoi asiantuntevan arvion asunnostamme ja toisin kuin muut tapaamamme välittäjät, hän kuunteli meitä. Eli kun kerroimme kesän alussa, että vielä myynti ei ole ajankohtainen, hän ymmärsi että palaamme asiaan kun on asunnon myynnin aika. Kaikki muut välittäjät tyrkyttivät itseään joko heti tai soittivat perään.
Kun sitten soitin, että on myynnin aika, hän aloitti heti aktiivisen työn myynnin suhteen. Hän piti myös koko ajan meidät ajan tasalla miten asiat etenee. Myyntiaika uskomattomat 5 päivää oli kaiken kruunaus! Olipa kiva yllätys vielä kuohuvat pullot mukaan kaupantekotilaisuudesta.
Ei mitään pahaa sanottavaa ja ehdottomasti voimme suositella Susannaa muillekin asuntoaan myyjille.

Anna Tapiola-Lammi ja Rami Lammi, Littoinen


Twitter Facebook Pinterest

Susanna saa täydet 5/5 ammattitaidosta. Oli jatkuvasti yhteydessä missä mennään ja hoiti myynnin uskomattoman nopeasti. Aikaisempi välittäjä, jota en viitsi mainita, niin epäammattimaista käytöstä enkä...

Myyjä, Lieto

Susanna saa täydet 5/5 ammattitaidosta. Oli jatkuvasti yhteydessä missä mennään ja hoiti myynnin uskomattoman nopeasti. Aikaisempi välittäjä, jota en viitsi mainita, niin epäammattimaista käytöstä enkä saanut mitään informaatiota missä mennään ja puheluihin ei vastattu. Suosittelen kaikille, jotka ovat myymässä tai etsimässä asuntoa niin Solid Housea. Lämpimät kiitokset Susannalle ja myös Solid Houselle. Otan yhteyttä taas kun on asunto hakusessa. 

Myyjä, Lieto


Twitter Facebook Pinterest

Olet todella tehokas myyjä, olemme tyytyväisiä työskentelyysi ja olimme todellakin tietoisia kaupan edistymisestä riittävän hyvin. Toimit kuten asiaan kuuluukin ahkeruudella, jota arvostamme. 

...

Myyjät, Henna ja Erkki Kopponen, Lieto

Olet todella tehokas myyjä, olemme tyytyväisiä työskentelyysi ja olimme todellakin tietoisia kaupan edistymisestä riittävän hyvin. Toimit kuten asiaan kuuluukin ahkeruudella, jota arvostamme. 


Kauppahintaan olemme tyytyväisiä, koska alkuperäinen tavoitehinta ylittyi ja myyntiaika oli toivotunlainen. Kiitos sinulle hyvästä yhteistyöstä.

Myyjät, Henna ja Erkki Kopponen, Lieto


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Referenssit

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste