Silvia Alegre kiinteistönvälittäjä LKV Helsinki Solid House

Silvia
Alegre

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

Eläköön se pieni ero kodin ja asunnon välillä!

Twitter Facebook

Jokainen koti on uniikki ja jokaisen kodin myyntiprosessi on oma matkansa. Myyntisuunnitelma räätälöidään kodin vaatimusten mukaisesti ja tärkeintä onkin mahdollisten myyntiesteiden poistaminen heti alusta saakka, sillä kuten ihmiskohtaamisissakin, ensivaikutelma on tärkein.

Kanssani voit olla varma siitä, että saan sinulle kodistasi markkinoiden parhaimman hinnan ja tiedät tasan tarkkaan miten kotisi myynti etenee - alusta loppuun. Yhteinen matkamme määräytyykin toiveidesi mukaisesti – jotkut haluavat tietää pienimmätkin yksityskohdat, kun jotkut taas haluavat tietää vain niistä ratkaisevista vaiheista.

Tämän lisäksi saat Helsingin upeimman tiimin, joka yhdessä puhaltaa samaan hiileen saavuttaakseen parhaimmat tulokset joka kerta.

Ota ensiaskel ja aloita tästä.

Alempana on myös muutamia asiakaspalautteita, joiden kautta voit tutustua minuun paremmin.


Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Olen nautiskelija - ruoka on intohimoni aina sen valmistamisesta nauttimiseen asti.

2. Olen merimiehen tytär, ja meri oli lapsuuteni toinen koti. Meren pauhe ja sen suolainen tuoksu ovat ehdottomasti parasta mitä tiedän.

3. Toinen äidinkieleni on espanja. Kolmantena tulee pori, ku sil tuulel sattuu.

4. Olen myös yritysviestinnän tradenomi ja sisustussuunnittelija.

5. Mottoni on ”Meni jo”. Mennyttä on siis turha itkeä, kaasu vaan pohjaan ja kohti uutta.

6. Reppureissasin Thaimaassa kolme kuukautta 24 –vuotiaana ja rakastuin palavasti maahan, sen ihmisiin ja ruokaan.

7. Olen asunut elämäni aikana viidessä kaupungissa ja 16 kodissa.

Aidot asiakaspalautteet

Silvia Alegre kiinteistönvälittäjä LKV Helsinki Solid House

Silvia on tehokas, innostava ja helposti lähestyttävä kiinteistönvälittäjä. Vuoden pimeimpänä aikana hän myi muutamassa päivässä yksiöni, joka oli stailattu myyntikuviin todella edistavaksi, kauniiksi ja...

Anni Myyrä

Silvia on tehokas, innostava ja helposti lähestyttävä kiinteistönvälittäjä. Vuoden pimeimpänä aikana hän myi muutamassa päivässä yksiöni, joka oli stailattu myyntikuviin todella edistavaksi, kauniiksi ja viihtyisäksi, Silvia osaa tuoda esiin kodin parhaan puolet ja hän voittaa ostajienkin luottamuksen puolelleen.

Anni Myyrä


Twitter Facebook Pinterest

Silvia on ammattitaitoinen ja positiivisen asenteen omaava kiinteistönvälittäjä. Hän huolehti kaikki kauppaan liittyvät sopimukset alusta loppuun, joka oli ensiasunnon ostajalle suuri helpotus! Lämmin...

Ensiasunnon ostajat

Silvia on ammattitaitoinen ja positiivisen asenteen omaava kiinteistönvälittäjä. Hän huolehti kaikki kauppaan liittyvät sopimukset alusta loppuun, joka oli ensiasunnon ostajalle suuri helpotus! Lämmin suositus Silvialle!

Ensiasunnon ostajat


Twitter Facebook Pinterest

En olisi voinut toivoa kodilleni parempaa välittäjää kuin Silvia. Minun ei tarvinnut huolehtia mistään, ja kaikki asiat hoituivat jouhevasti. Ja mikä parasta – sain kodistani korkeamman hinnan kuin olin...

Heidi Suomi

En olisi voinut toivoa kodilleni parempaa välittäjää kuin Silvia. Minun ei tarvinnut huolehtia mistään, ja kaikki asiat hoituivat jouhevasti. Ja mikä parasta – sain kodistani korkeamman hinnan kuin olin osannut unelmoidakaan!

Heidi Suomi


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä