Rami Valli kiinteistönvälittäjä Pori

Rami
Valli

Asuntomyyjä, Osakas
Twitter Facebook

Tervehdys!

Olen sopivasti kokenut 43-vuotias neljän lapsen isä Porista. Parikymmentä ensimmäistä vuotta elämästä kului Ulvilassa ja seuraavat parikymmentä Tampereella. Palasin kotiseudulle Poriin muutama vuosi sitten.

Työelämän syövereihin sukelsin jo 15-kesäisenä ja sillä tiellä ollaan edelleen. Myynnin parissa aloitin aikanaan Porin vanhassa ”Cittarissa” kaupan alalla. Nykyään kokemusta kaupan lisäksi löytyy muun muassa vartiointialasta, optoelektroniikasta ja telecomista. Myynnin johtotehtävissä olen työskennellyt viimeiset 15 vuotta.

Ihania lapsia minulla on neljä kappaletta. Kaksi teinaria tosin asustelee Oulun seudulla ja pienemmät kaksi prinsessaa Porissa.


Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Villeinä pesäpalloiluvuosinaan voitti jo edesmenneen läntisen maanpuolustusalueen mestaruuden tykistöprikaatin tarkka-ammuntamestaruuden lisäksi.

2. On tehnyt stand upia kymmenen vuotta.

3. Vapaa-aikanaan on erittäin kiinnostunut niin golfista kuin moottoripyörien rakentamisesta ja niillä radalla ajamisesta.

4. Toimii myös näyttelijän tehtävissä Rakastajat teatterilla porissa.

5. On opettanut muun muassa pikkuveljelleen lukiossa terveystietoa ja liikuntaa.

6. Pyrki liikuntatieteelliseen tiedekuntaan kolmasti, kunnes tajusi että kirjoja lukematta sinne ei vaan pääse. Lisähuomiona on siitä itse tänä päivänä äärimmäisen kiitollinen, kun pihalla on 22 astetta pakkasta ja seiskaluokkalaisilla luistelua.

Yhteydenottolomake


 

Aidot asiakaspalautteet

Rami Valli kiinteistönvälittäjä Pori

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste