Raila Perttilä kiinteistönvälittäjä LKV Helsinki Solid House

Raila
Perttilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

KOTISI ON LINNASI

Twitter Facebook

Vaikka olen lähes koko työurani toiminut myynnin ja markkinoinnin parissa koen, että kiinteistövälittäjänä  olen voinut eniten hyödyntää arvokasta kätilö-koulutustani. Lapsen syntyminen ja oman kodin myynti- tai ostoprosessi ovat useimman ihmisen tunteikkaimpia ja arvokkaimpia hetkiä elämässä. Kumpaankin tapahtumaan liittyy kasapäin tunteita, epävarmuutta ja ”jännän äärellä” olemista.

Uskon vahvasti, että ammattitaitoisella välittäjällä on edelleen enemmän kuin paikkansa asuntokaupan osto-/myyntiprosessissa. Tilastot ja virtuaalinen maailma ovat hyviä vänkäreitä, mutta edelleen tähän hyvin monimuotoiseen prosessiin tarvitaan hommansa osaava ihminen asiantuntijaksi ja tueksi päätöksenteossa, niin myyjälle kuin ostajalle.

Minulle asunnot eivät ole ”kämppiä” tai ”arvoasuntoja”. Jokaisella ihmisellä on koti, joka on hänen linnansa ja turvasatamansa oman näköisine tavaroineen.

Viihdyn ihmisten parissa ja koen aidosti olevani etuoikeutettu roolissani, jos voin auttaa Sinua hyvän asuntokaupan syntymisessä!

KOTISI ON LINNASI

Ota yhteyttä


Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Olen ylpeä pohjalaisuudestani, jossa rehellisyys, suoruus ja toisten kunnioittaminen opetettiin perusasioina. Mutta Helsinki on ollut viimeiset 30 vuotta kotikaupunkini, jossa viihdyn erinomaisesti.

2. Välitysalalla vuodesta 2009. Sitä ennen cv:stä löytyy mm. sairaanhoitaja, maitotyttö, lääke-esittelijä, AMK kätilö, myyntiedustaja urheiluväline- ja -vaatealalla.

3. Kolme rakasta lasta - yksi mies.

4. Matkan varrella muutama luottamustoimi… Helsingin käräjäoikeuden lautamies 8v, Vanhuspalvelujaoston vpj 4v, Ladykapteeni (Tahko Golf), TGS:n johtokunnan jäsen yli 10v….

5. Entinen aktiiviurheilija- nykyään ”mieli” liikkuisi enemmän kuin keho saa käskyjä.

6. Tahkovuori rakas ja tärkeä latautumispaikka.

7. Tarvitsen ystävien seuraa = täydellinen ekstrovertti.

8. Soitan pianoa. Ystävieni kauhuksi myös laulan karaokessa ja aina saman kappaleen…

9. Mottoni: Hymyyn on helppo vastat hymyllä!

10. Vahva mielipiteeni: Tätä työtä ei voi tehdä kauaa, jos tästä ei oikeasti pidä!

Aidot asiakaspalautteet

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste