Noora Ylimys välittäjä Pori

Noora
Ylimys

Asuntomyyjä KiAT, hallintosihteeri

Asunnonvaihto alkaa aina yhteydenotosta. Soita!

[email protected]

Twitter Facebook

Asuntomyyjän tietotaito, monipuolinen koulutus ja osaaminen takaavat sinulle parhaan lopputuloksen asuntokaupoissa. Tilannetaju, huumori ja positiivinen päättäväisyys eivät nekään ole tarpeettomia ominaisuuksia, kun ollaan isojen asioiden äärellä.

Toimin myös Solid House Kiinteistönvälitystoimiston hallintosihteerinä ja näin tuen osaltani koko välittäjätiimimme työskentelyä.

Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse osoitteesta [email protected] Ota yhteyttä!


Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Voimanlähteenä toimii Porin Ässien matsit

2. On aiemmin työskennellyt käräjäsihteerinä

3. Harrasti aikoinaan kamppailulajia

4. Hän on paleofiktiofani

Aidot asiakaspalautteet

Noora Ylimys asunnon myynti Pori

Olemme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun välittäjältämme Noora Ylimykseltä. Olimme myyneet kohdettamme ennen Ylimystä jo reilun vuoden. Emme olleet saaneet yhtään tarjousta, vaikka näytöissä kävikin...

Myyjä, Pori

Olemme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun välittäjältämme Noora Ylimykseltä. Olimme myyneet kohdettamme ennen Ylimystä jo reilun vuoden. Emme olleet saaneet yhtään tarjousta, vaikka näytöissä kävikin jonkin verran väkeä. Ennen Ylimystä oli myös näyttöjä, joissa ei ollut yhtään kävijää ja joitakin ohareitakin. Kun Noora otti ohjat käsiinsä, joka näytössä oli kävijöitä. Turhia näyttöjä ei ollut ja kahden kuukauden jälkeen saimme tarjouksen, joka johti kauppaan. Välittäjä osoitti kaupan käynnin kuluessa ammattitaitonsa niin ammatillisesti kuin myös emotionaalisesti, sillä kaupankäynti eteni välittäjästä riippumattomasta syystä hieman normaalia hankalammin. Kaikin puolin työskentelystä Nooran kanssa jäi erittäin hyvä mieli ja etukäteen kauhistelemamme välittäjäpalkkio oli lopulta mielestämme Nooralle täysin ansaittua. Todellakin voin suositella Nooraa kenelle tahansa. Hän osaa asiansa ja on persoonana miellyttävä ja jämpti. Valitettavasti olemme nähneet myös välittäjiä, jotka eivät ole asiakkaitaan kohtaan lojaaleja (En tarkoita Ylimystä, vaan yleisesti) ja saattavat asettua esim. ostajan "puolelle" tai muuten epärehelliseen peliin. Noora on avoin ja rehellinen ja ymmärtää lapsiperheen näkökulman myymisen suhteen, esim. näyttöjen järjestämisessä. Saamamme myyntihinta oli melko hyvin linjassa alkuperäisen ajatuksemme kanssa.

Myyjä, Pori


Twitter Facebook Pinterest

Kaikki sujui erinomaisesti, olen todella tyytyväinen! Nooran kanssa yhteydenpito toimi ja hän hoiti myymisen reippaalla asenteella ja ammattitaidolla. Suosittelen lämpimästi!

Myyjä, Ulvila

Kaikki sujui erinomaisesti, olen todella tyytyväinen! Nooran kanssa yhteydenpito toimi ja hän hoiti myymisen reippaalla asenteella ja ammattitaidolla. Suosittelen lämpimästi!

Myyjä, Ulvila


Twitter Facebook Pinterest

Välittäjän kanssa kaikki sujui hyvin ja kaupat syntyivätkin yllättävän nopeasti. Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja onnistuneilla kuvilla päästiin hyvään tulokseen. Välityspalkkiokin oli kohtuullinen ja...

Jussi Ojala

Välittäjän kanssa kaikki sujui hyvin ja kaupat syntyivätkin yllättävän nopeasti. Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja onnistuneilla kuvilla päästiin hyvään tulokseen. Välityspalkkiokin oli kohtuullinen ja linjassa ammattitaidon ja laadun kanssa.

Jussi Ojala


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti

X

Ota yhteyttä