Mikko Reunanen kiinteistönvälittäjä Salo

Mikko
Reunanen

Asuntomyyjä, osakas
Twitter Facebook

Moikka, olen Mikko. Olen Salon toimiston kuopus ja ylpeä siitä. Tietotaitoni koostuu talonrakentajan ja myynnin ammattitutkinnon pohjalta ja myös hyvästä paikallistuntemuksesta.

Työssäni panostan ennen kaikkea laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Yhteydenpito asiakkaaseen on minulle tärkeätä, joten lupaan että asiakkaani pysyy aina ajantasalla.

Kun etsit hyvää asiakaspalvelijaa, myynnin ammattilaista ja rakennuksista teknistä tietoa omaavaa välittäjää, ota minuun yhteyttä niin tehdään unelmistasi totta.

"#välittäjäjokavälittää"

Aidot asiakaspalautteet

Mikko Reunanen kiinteistönvälittäjä Salo

Täällä tyytyväinen yksiön myyjä Salosta. Asiointini välittäjänne Mikko Reunasen kanssa oli ripeätä, avuliasta ja asiallista ja todella nopeata. Kaupanteko oli takuuvarma ja kivuton ja yksiöstä saamani hinta...

Myyjä, Salo

Täällä tyytyväinen yksiön myyjä Salosta. Asiointini välittäjänne Mikko Reunasen kanssa oli ripeätä, avuliasta ja asiallista ja todella nopeata. Kaupanteko oli takuuvarma ja kivuton ja yksiöstä saamani hinta oli olosuhteisiin nähden kohtuullinen. Voin suositella.

Myyjä, Salo


Twitter Facebook Pinterest

Mikon kanssa kaikki sujui oikein mukavasti ja ostajaa miellytti hyvä palvelualttius ja nopea sekä suoraviivainen eteneminen. Kaikki ensimmäisestä puhelinsoitosta aina kauppakirjan allekirjoitukseen sujui...

Eeli Takatalo, Salo

Mikon kanssa kaikki sujui oikein mukavasti ja ostajaa miellytti hyvä palvelualttius ja nopea sekä suoraviivainen eteneminen. Kaikki ensimmäisestä puhelinsoitosta aina kauppakirjan allekirjoitukseen sujui luontevasti. Iso kiitos!

Eeli Takatalo, Salo


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä