Twitter Facebook
Tampere

Onnistuneiden asuntokauppojen puolesta!

Oikein asetettu myyntihinta

Asunnon arvon määrittely vaatii kokemusta ja osaamista. Oikein asetettu myyntihinta ratkaisee, onnistuuko asunnon myynti vai ei. Arvon määrittely ei löydy pelkästään toteutuneista vertailukaupoista, vaan pohjautuu lisäksi mm. vahvaan alueen tuntemukseen sekä oikean ostajaryhmän tunnistamiseen.

Jokaisen kohteen myynti on suunniteltava yksilöllisesti

Tämän päivän asuntokaupassa asunnot kilpailevat huomiosta keskenään. On ensiarvoisen tärkeää erottua joukosta positiivisesti. Asunnon myyntikuntoon laittaminen laadukkaine valokuvineen kuuluvat palveluihimme aina. Lukuisista markkinointikanavista valitaan soveltuvimmat kullekin asunnolle, parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Asuntokaupassa ei arvailla eikä oteta riskejä

Onnistunut asuntokauppa edellyttää, että kauppaan liittyvä selvitystyö asiakirjoineen on ammattilaisen käsissä. Pitkä kokemukseni useista sadoista asunto- ja kiinteistökaupoista, sekä toimiminen esimiehenä sekä yrityksemme vastaavana hoitajana on tuonut kullanarvoista kokemusta, jonka mielelläni jaan asiakkaidemme kanssa.

Rakkaus alaan

Kiinteistönvälitys on uskomattoman monipuolista, opettavaista, jännittävää ja todella antoisaa. Erilaiset asunnot ja elämäntarinat takaavat, että jokainen päivä on erilainen. Asuntojen välityksestä tulee helposti elämäntapa.

Suuri intohimoni ja vapaa-ajanharrastukseni on asuntosijoittaminen. Lisäksi luen ja opiskelen, matkustelen ja välillä piipahdan golf-kentällä.

 

Yhteydenottolomake


 

Asiakaspalautteet

Ajankohtaista

Referenssit

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste