Leena Tuijula kiinteistönvälittäjä Solid House

Leena
Tuijula

Toimitusjohtaja LKV, YKV
Twitter Facebook

Onnistunut asuntokauppa lähtee siitä, että myyntihinta on asetettu oikein

Asunnon arvon määrittely sisältää monia aspekteja ja vaatii osaamista. Oikein asetettu myyntihinta ratkaisee, onnistuuko asunnon myynti vai ei. Arvon määrittely ei löydy pelkästään toteutuneista vertailukaupoista, vaan pohjautuu lisäksi mm. vahvaan alueen tuntemukseen sekä oikean ostajaryhmän tunnistamiseen.

Jokaisen kohteen myynti on suunniteltava yksilöllisesti

Tämän päivän asuntokaupassa asunnot kilpailevat keskenään huomiosta. On ensiarvoisen tärkeää erottua joukosta positiivisesti. Asunnon myyntikuntoon laittaminen ja laadukkaat valokuvat kuuluvat palveluihimme aina. Lukuisista markkinointikanavista valitaan soveltuvimmat kullekin asunnolle, parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Asuntokaupassa ei arvailla eikä oteta riskejä

Onnistunut asuntokauppa edellyttää, että kauppaan liittyvä selvitystyö asiakirjoineen on ammattilaisen käsissä. Pitkä kokemukseni useista sadoista asunto- ja kiinteistökaupoista, sekä toimiminen esimiehenä sekä yrityksemme vastaavana hoitajana on tuonut kullanarvoista kokemusta, jonka mielelläni jaan asiakkaidemme kanssa.

Rakkaus alaan

Kiinteistönvälitys on uskomattoman monipuolista, opettavaista, jännittävää ja todella antoisaa. Erilaiset asunnot ja elämäntarinat takaavat, että jokainen päivä on erilainen. Asuntojen välityksestä tulee helposti elämäntapa.

Aidot asiakaspalautteet

Kiinteistönvälitys Leena Tuijula Solid House

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti

X

Ota yhteyttä