← Takaisin

Paaskunnankatu 12 (käyntiosoite Töykkälänkatu 15) A, Nummi, Turku

Näytä kuvat

Kerrostalo

93 m²

Turku, Nummi
Paaskunnankatu 12 (käyntiosoite Töykkälänkatu 15) A

Vh. 198 000 €
Mh. 146 797 €

Seuraava esittely:

03.12.2023

12:15 - 12:45

Näytä kohteen yhteenveto

X

Kerrostalo | Turku, Nummi

4 h + k + kph + wc + vh + parveke, 93 m²

Vh. 198 000 €
Mh. 146 797 €

Energialuokka: C2018

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80332420

Helena Koivisto

Solid House Oy LKV Turku

044 323 3234
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

YLIMMÄN KERROKSEN KOTI NUMMELLA
___________________________________

Huom! Mikäli haluat että kokonaisuus avautuu sinulle paremmin, klikkaa ja katso esittelyvideo, jossa välittäjä kertoo kohteesta tarkemmin.

YLIMMÄN KERROKSEN PÄÄTYASUNTO
Asunnon mikrosijainti yhtiössä on paras mahdollinen. Viimeisen rapun viimeinen asunto A-portaassa, jossa ei ole kuin 2 asuntoa per kerros. Ylimmän kerroksen ja koko rakennuksen päädyn käsittävän huoneiston hyvä puoli on, että vain yhden seinän takana on naapuri.

Molempiin suuntiin näkymät ovat kauniit ja suojaisat. Verhoja ei tarvitse hämärälläkään vetää eteen. Kukaan ei katsele suoraan sisälle. Upea paikka ja todella rauhallinen.

Kylpyhuone ja erillinen wc on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä 2020 ja pintoja on päivitelty eri aikoina. Keittiön kaapistot ovat alkuperäiset, mutta siistit. Keittiöremontin yhteydessä voi kevyen väliseinän avata ja tehdä avokeittiön, mikä muuttaa koko huoneiston kertaheitolla aivan uudelle tasolle.

ASUNTO OY PAASKUNNANLINNA
Vuonna 1971 valmistunut yhtiö sijaitsee omalla, suurella, yli 8000 m2 tontilla. Miljöö on seesteinen. Yhtiöön kuuluu 2 kerrostaloa ja Töykkäläntien toisella puolella sijaitseva rivitalo. Yhteensä asuntoja on 57.

Yhtiössä on tehty paljon korjauksia, joista tähän mennessä suurin on ollut laaja linjasaneeraus 2020, jonka yhteydessä uusittiin viemärit, käyttövesiputket, wc- ja märkätilat, sähkö- ja datakaapeloinnit sekä tehtiin energiaremontti. Nyt yhtiössä on maalämpö ja poistoilman lämmön talteenottojärjestelmä.

Yhtiössä on tehty päätös julkisivuremontista, joka muuttaisi koko rakennukset aivan eri näköisiksi. Havainnekuvat löytyy F-rapun ikkunasta. Vielä aikatauluja ei ole lyöty lukkoon eikä urakkaa kilpailutettu, mutta suuntaa antavaa hinta-arvio löytyy jo (kysy lisää välittäjältä).

Yhtiön tiloista löytyy väestönsuoja, sauna (2 kpl), pesutupa, tilavat huoneistokohtaiset kellarivarastot, kylmäsäilytyskomerot sekä urheiluväline- ja pyöräsäilytysvarastot (4 kpl).

Pihalla on autopaikkoja ja katospaikkoja sekä sähköauton latauspiste (2 kpl).

Hoitovastike on kukkarolle maltillinen: vain 269,71 €/kk mikä on 2,9 €/m2. Normaalitaso Turussa on 3,6 €/m2 ja ylikin.

ALUE, YHTEYDET JA PALVELUT
Nummen alue koostuu pitkälti vanhoista puutaloista ja omakotitaloista. Kerrostaloja on vähemmän ja 4 huoneen kerrostaloasuntoja vieläkin vähemmän, ei juuri lainkaan, joten nyt on tilaisuutesi.

Nummen alue sijaitsee aivan keskustan kupeessa tarjoten sinulle loistavan vaihtoehdon, mikäli et halua asua ydinkeskustassa mutta et perinteisessä lähiössäkään.
• Lähin kauppa: K-Supermarket Nummenpakka 230 metriä
• Lähin päiväkoti: Nummenpuistokadun päiväkoti, noin 600 metriä
• Lähin koulu: Nummenpakan koulu, noin 1 km
• Liikenneyhteydet: Fölin pysäkit löytyy talon vierestä Halistentien sekä Hämeentien varresta.
• Muuta: Tyks ja yliopistot, noin 1 km. Turun keskustaan noin 2 km.

HINTA JA MARKKINATILANNE
Asunnon hinnoittelussa on otettu huomioon kokonaisuus ja markkinatilanne. Sijainti on verraten hyvä ja asunnon mikrosijainti yhtiössä loistava. Mittava linjasaneeraus on takana ja yhtiön taloudellinen tilanne on ollut hyvä. Asunnon pohja on muunneltavissa. Tulevaisuudessa julkisivuremontti tulee nostamaan koko yhtiön arvoa merkittävästi. Mikäli julkisivuremontti olisi tehtynä ja huoneiston keittiö olisi uusittu tämän päivän trendin mukaiseksi ja muutettu avomalliseksi, olisi huoneiston velaton hintapyynti noin 100 000 € enemmän. Hintapyynnissä on siis jo otettu valmiiksi huomioon edellä esitetyt asiat.

Nähdään näytöllä.
___________________________________
SOLID HOUSE OY LKV
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner

044 323 3234
[email protected]
www.solidhouse.fi/helena-koivisto
___________________________________

MYYMÄSSÄ ASUNTOA - MISTÄ VÄLITTÄJÄ?
Onko harkinnassa oman asunnon myynti? Jos on, löysit asunnollesi juuri välittäjän! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Arviokäynti on maksuton, eikä sido mihinkään.

ETSIMÄSSÄ ASUNTOA - ENTÄ RAHOITUS?
Muista että lainalupaus taskussa olet etulyöntiasemassa asuntonäytöllä ja pystyt tekemään tarjouksen heti, kun unelmien asunto osuu kohdalle. Rahoitusasiat kannattaa aina hoitaa kuntoon ennen asuntoesittelyihin lähtöä. Jos et vielä sitä ole tehnyt, ei hätää. Voin auttaa myös laina-asioissa, niin pääset neuvottelemaan parhaimpien rahoitusasiantuntijoiden kanssa parhaimmillaan jo samana päivänä. Kannattaa laittaa viestiä.

Kohdenumero
80332420
Kunta
Turku
Alue
Nummi
Tyyppi
Kerrostalo (Asunto-osake)
Huoneet
4 h + k + kph + wc + vh + parveke
Pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
3
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Muu
Vapautuminen lisätietoja
viimeistään 2 kk kaupantekopäivästä tai sopimuksen mukaan. Ehdot sovitaan tarjouksessa.
Hoitovastike
269,71 €
Rahoitusvastike
539,41 €
Yhtiövastike yhteensä
809,12 €
Vesimaksu
Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista
Laajakaistavastike 2,80 €/kk. Sähkö kulutuksen mukaan 0,12 €/kwh. Vesi kulutuksen mukaan: kuuma vesi 8,80 €/m3 ja kylmä 3,80 €/m3. Huoneistoon linjasaneerauksesta kohdistuvan lainaosuuden voi maksaa pois, jonka jälkeen rahoitusvastiketta (539,41 €/kk) ei enää makseta.
Energialuokka
C2018
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2031-01-26 saakka.
Tehdyt remontit
• 1994 Paaskunnankadun puoleiset ikkunat ja Halistentien suuntaisen kerrostalon pihan puoleiset ikkunat vaihdettiin. Ei parvekesyvennyksen ikkunoita.
• 1996 Julkisivujen saneeraus kerrostaloissa. Tällöin tiivistyksiä uusittiin elementtisaumoissa.
• 2001 Kerrostalojen huopakaton uusiminen.
• 2003 Lukkojen vaihto (Abloy exec) ja kaukolämpösiirtimien uusinta.
• 2008 Salaojien kuvaus sekä A - C talon salaojien uusinta tarvittavilta osin ympäri talon.
• 2013 Rivitalon ikkunat ja takapihan ovi sekä kerrostalon loput ikkunat ja kaikki parvekeovet uusittiin kerrostaloissa.
• 2013 A - C kerrostalon sadevesiviemärit uusittiin Paaskunnankadun puolelta.
• 2015 Ilmanvaihtokanavien puhdistustyö sekä venttiilien säätö.
• 2016 Rivitalon autotallinovien vaihtotyö.
• 2017 Parvekkeiden kunnostusmaalauksia, rivitalon Tuija-aidan istutus sekä parkkipaikkojen viivoituksien uusiminen.
• 2018 B-portaan yhden pystylinjan (3 asuntoa) saneeraus viemäreiden ja vesijohtojen osalta. Myös näiden asuntojen pesuhuoneet kunnostettiin.
• 2019 Rivitalon pohjaviemärit uusittiin/sukitettiin kaivautumalla ulkoapäin talon alle. Rivitaloon rakennettiin sadevesi- ja salaojalinjat rivitalon etupihalle. Molempien kerrostalojen huopakatteet (kumibitumikermit 1450 m²) sekä sadevesikourut- ja syöksyt uusittiin.
• 2020 Rivitalon huopakatteet (kumibitumikermit 880m²) uusittiin. Materiaalitakuu 10 vuotta.
• 2020 Laaja linjasaneeraus. Käyttövesiputket uusittiin koko yhtiössä. Viemärit saneerattiin kerrostalossa. Rivitalon pohjaviemärit uusittiin ulkokautta kaivamalla. Yhtiöön asennettiin Gebwellin Taurus 90 maalämpöpumput (2 kpl), jotka ottavat energian noin 300 metriä syvien lämpökaivojen (15 kpl/4,5 kilometriä) kautta. Kerrostalojen katolle asennettiin 2 kpl LTO- keräimiä (Koja Hilto 36), jotka ottavat energiaa talteen yhtiön poistoilmanvaihdosta. Sähköpääkeskukset, mittauskeskukset sekä asuntojen ryhmäkeskukset uusittiin. Samassa yhteydessä pääsulakekokoa suurennettiin 400 ampeeriin (vanha 200A). Sähköjohdot uusittiin asuntojen ryhmäkeskuksille asti ja asuntoihin asennettiin telejakamosta uusi laajakaistakaapeli (CAT6) + valokuitujohtovalmius. Suurin osa asuntojen pesuhuoneista saneerattiin kerros- ja rivitalossa. (Noin 50 pesuhuonetta) 2. Kerrostalon (D - F) Halistentien puolelle asennettiin salaoja- ja sadevesiputket. Rivitalon etupihan puolelle asennettiin salaoja- ja sadevesiputket. Saunaosasto saneerattiin C-rapussa. Kerrostalon asuinhuoneistojen ikkunoihin asennettiin Air Termicon tuloilmaventtiilit, joissa on raitisilmasuodattimet. Kaukolämmöstä luovuttiin 28.5.2020, jolloin yhtiön uusi maalämpöjärjestelmä kytkettiin yhdessä LTO:n kanssa päälle. Ilmanvaihtokanavat nuohottiin ja poistoilmaventtiilit säädettiin. Patteriventtiilit sekä niiden termostaatit uusittiin ja järjestelmä tasapainotettiin. Käyttövesiputkien uusimisen yhteydessä asennettiin myös vesimittarit käyttöveteen. (kuuma ja kylmä erikseen)
• 2021 Yhtiön vanha exec-lukosto uusittiin nykyaikaiseksi sähköiseksi Iloq-avaimeksi ja kerrostalojen pääoville asennettiin avainlukijat sekä koodilukot. Kerrostalojen (2 kpl) porraskäytävät maalattiin. Aikaisemmin laadittu pihasuunnitelma toteutettiin kerrostalojen pihamaalla.
• 2022 Yhtiöön asennettiin autokatoksen ja pihapaikkojen sähkörasioihin sähköautolatausvalmius sekä autokatoksen päätyyn 2 yhtiön latauspaikkaa. Kerrostalon pihasuunnitelmaa jatkettiin reunakivetyksiä korjaamalla.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 5.10.2023 hyväksyttiin mahdollisesti toteutettavan julkisivusaneerauksen suunnitelmat, jossa kerrostalojen ja rivitalojen seinärakenteet uusitaan keraamisella laatalla. Samassa yhteydessä mm. lämpöeristeet seinissä uusitaan ja niiden paksuutta lisätään, kerrostaloihin asennetaan parvekelasitukset ja ikkunat
vaihdetaan (kerrostaloihin). Autokatoksen julkisivut uusitaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Tasakatto, Huopa
Lämmitysmuoto
maalämpö
Rakennusmateriaali
Betoni
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto lämmön talteenotolla
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Kaapistot alkuperäiset mutta siistit. Etusarjat on pinnoitettu jälkikäteen. Varustus: liesi, liesituuletin, 45 cm leveä astianpesukone ja jääkaappipakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Uusittu putkiremontin yhteydessä. Vesieristetty ja vaalea laatoitus. Temal:n allaskaluste ja peilikaappi. Suihku, suihkuseinä ja seinä-wc. Paikka ja liitäntä pesukoneelle.
Sauna
Ei
Palvelut
• Lähin kauppa: K-Supermarket Nummenpakka 230 metriä • Lähin päiväkoti: Nummenpuistokadun päiväkoti, noin 600 metriä • Lähin koulu: Nummenpakan koulu, noin 1 km • Liikenneyhteydet: Fölin pysäkit löytyy talon vierestä Halistentien sekä Hämeentien varresta. • Muuta: Tyks ja yliopistot, noin 1 km. Turun keskustaan noin 2 km.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste