← Takaisin

Lumpeenkatu 8, Rantaperkiö, Tampere

Näytä kuvat

Rivitalo

90.4 m²

Tampere, Rantaperkiö
Lumpeenkatu 8

Vh. 335 000 €
Mh. 335 000 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Rivitalo | Tampere, Rantaperkiö

4h + k + kph/khh + wc + las.parv + las. ter, 90.4 m²

Vh. 335 000 €
Mh. 335 000 €

Energialuokka: B2018

Tontin omistus: Vuokra

Kohdenumero: 80296877

Tuomas Telemäki

Solid House Oy LKV Tampere

045 123 3935
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan juuri valmistuneeseen kiinteistömuotoiseen rivitalo-asuntoon Tampereen Rantaperkiössä! Tämä kaunis ja valoisa n. 90 m²:n huoneisto käsittää kaksi kerrosta ja kutsuu ensimmäiset asukkaat viihtymään sen uutuutta hohtavien tilojen pariin. Kolmella makuuhuoneella ja yhteensä neljällä huoneella on tarjolla runsaasti tilaa pariskunnalle tai perheelle.

Kodin pinnat on valittu huolellisesti ja laadukkaat materiaalit ovat tuoneet kotiin modernin ja huolitellun ilmeen, mikä hurmaa heti sisään astuttaessa. Pohjaratkaisu on todella toimiva ja sisätiloihin tulvii luonnonvaloa isojen ikkunoiden ansiosta. Valoisuus korostaa entisestään tilojen avaruutta. Sisätiloista löytyy myös oma sauna, joka takaa rentouttavat hetket omassa rauhassa. Kodin kruunaavat lasitettu terassi sekä lasitettu parveke, jotka antavat mukavasti lisätilaa pitkälle syksyyn asti.

Rantaperkiön rauhallisesta asuinalueesta löytyy erinomaiset liikenneyhteydet, joten arjen pyörät rullaavat sujuvasti. Haluttu alue tarjoaa mainiot puitteet ja tässä on täydellinen koti niin lapsiperheille kuin muillekin asukkaille, jotka arvostavat laadukasta asumista hyvällä sijainnilla.

Asunto lämpenee energiatehokkaasti poistoilmalämpöpumpulla, ja huoneilma pysyy raikkaana koneellisen ilmanvaihdon ansiosta. Autopaikat on olemassa kahdelle autolle, sekä lämmin varasto löytyy ulko-oven vierestä, joten harrastavan perheen arki taittuu mukavasti.


Lämpimästi tervetuloa omalle yksityisnäytöllesi, olethan yhteydessä, niin sovitaan sinulle sopiva aika!

Palveluksessasi,

Tuomas Telemäki,
045 123 3935 tai [email protected]

Kohdenumero
80296877
Kunta
Tampere
Alue
Rantaperkiö
Tyyppi
Rivitalo (Kiinteistö)
Huoneet
4h + k + kph/khh + wc + las.parv + las. ter
Pinta-ala
90.4 m²
Muut tilat
3.5 m²
Kokonaispinta-ala
93.9 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala tiedot perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin suuntaa antaviin arvioihin. Rakennuspiirustusten mukainen asuinrakennuksen huoneistoala 90,4 m2. Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu varasto/tekninen tila. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu eikä pinta-alatietojen paikkansapitävyyttä ole voitu varmistaa, joten todellinen asuinpinta-ala saattaa poiketa ilmoitetusta. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros
2
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti
Lisätietoja maksuista
Kiinteistövero koko tontille ollut 666,98 euroa / vuosi (v. 2022). Kiinteistöveron määrä tulee nousemaan, kun rakennusten arvo huomioidaan verotuksessa. Määräosan tonttivuokra on 3 187,59 euroa / vuosi eli n. 266 euroa/kk (v. 2023). Tarkistus kerran vuodessa elinkustannusindeksin mukaan. Vesi ja jätevesi palveluntuottajan hinnaston mukaan ja oman kulutuksen mukaan. Jätehuolto paikallisen urakoitsijan taksoituksen mukaan n. 10 eur/kk riippuen jäteastian tyhjennyskerroista. Vakuutus vakuutusyhtiön taksoituksen mukaan n. 20 eur/kk). Sähkönkulutus perhekohtaisen kulutuksen mukaan arvio n. 9000 kWh / vuosi. Hallinnanjakosopimuksen mukaan hallinta-alueet vastaavat oman hallinta-alueensa hoitamisesta ja kustannuksista yksin. Yhteyspihan rakentamisesta ja kunnossapidosta aiheutuvat kustannukset jaetaan hallinta-alueille tasaosuuksin. Autokatoksen osalta kustannusvastuu on vain niiltä osapuolilta, jotka autokatosta omistavat. Valokuidun kytkentä n. 495,00 €.
Energialuokka
B2018
Asunnon kunto
Uusi
Katon kuvaus
Harjakatto, Pelti
Lämmitysmuoto
Poistoilmalämpöpumppu
Rakennusmateriaali
Betoni ja puu
Ilmanvaihto
Koneellinen
Tontin koko
126 m²
Tontin omistus
Vuokra
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Sauna
Kyllä
Yhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste