← Takaisin

Jokipuistonkaari 8 A, Nikkilä, Sipoo

Näytä kuvat

Kerrostalo

92 m²

Sipoo, Nikkilä
Jokipuistonkaari 8 A

Vh. 324 000 €
Mh. 324 000 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Kerrostalo | Sipoo, Nikkilä

3h, k, kph, s, 92 m²

Vh. 324 000 €
Mh. 324 000 €

Energialuokka: E2018

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80355536

Tuula Piiroinen

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

040 680 7716
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

UPEA JUGEND-KOTI!

Kerrassaan ihastuttavaa! Tämä miljöö ja puistomainen asuinalue lumoaa...

Itäinen Jokipuisto on kulttuurihistoriallisesti arvokas ja viihdytty asuinalue Sipoon Nikkilässä. Alueella toiminut sairaala on lopettanut toimintansa vuonna 1999, jonka jälkeen alueen rakennuksia on saneerattu asuinkäyttöön. Sairaalan piirustukset laati 1909 arkkitehti E.A. Kranck. Täällä jokainen talo ja koti on yksilöllinen!

Tämä asunto sijaitsee vuonna 1915 valmistuneessa talossa on vuonna 2014 otettu asuinkäyttöön. Hissitalon 3.kerros, josta on upeat näkymät ikkunoista. Valoa ja tunnelmaa luo mieletön 3,7m huonekorkeus.

Olohuone on erittäin tilava, helppo sisustaa. Kaksi tilavaa makuuhuonetta. Asuintiloissa parkettilattiat. Keittiössä monen makuun sopivat valkoiset kaapistot. Kylpyhuone on siisti ja tilava sekin. Saunassa jatkuu arvokas tunnelma hulppean huonekorkeuden ja ison ikkunan ansiosta. Täällä nautitaankin hyvät löylyt IKI-sähkökiukaalla. Asuintilojen seinillä on käytännölliset galleriakiskot tauluille.

Lapsiperheitä palvelevat myös päiväkoti Lehmuslinna sekä Jokipuiston koulu, jotka sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.
Nikkilässä kattavat palvelut.

Tervetuloa Sipoon kulttuurihistoriallisesti merkittävälle asuinalueelle!

Esittelyt ja lisätiedot:
Tuula Piiroinen
040 680 7716 / [email protected]

Kohdenumero
80355536
Kunta
Sipoo
Alue
Nikkilä
Tyyppi
Kerrostalo (Asunto-osake)
Huoneet
3h, k, kph, s
Pinta-ala
92 m²
Muut tilat
0 m²
Kokonaispinta-ala
92 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
3
Rakennusvuosi
1915
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Muu
Vapautuminen lisätietoja
2kk/sop. mukaan
Hoitovastike
460 €
Yhtiövastike yhteensä
460 €
Vesimaksu
25 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista
Autopaikkavuokra, lämmin 14,00 €/kk. Hoitovastike 1.7.2024 alkaen 5,25€/m²/kk, nyt myytävän huoneiston hoitovastike 1.7. alkaen on 483,00 €/kk. Vesimaksu 1.7.2024 alkaen on 26€/hlö/kk.
6.2024 kerätään ylimääräinen hoitovastike, jonka tuotoilla rahoitetaan parvekekorjauksen suunnittelua. Lisäksi hallituksella on valtuudet kerätä tilikauden aikana myös enintään 1 kk ylimääräinen hoitovastike, jos taloustilanne sitä vaatii.
Energialuokka
E2018
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2033-02-04 saakka.
Tehdyt remontit
2005 Saneerattu asunnoiksi (NCC).
2008 Kellareiden ilmanvaihto- ja kosteusarvoja tutkittu. 2009-10 : NCC Rakennus Oy on parantanut kellaritilojen ilmanvaihtoa talo 5 ja talot 6 ja 7.
2011 NCC Rakennus Oy on tehnyt reklamaatiokorjauksia, mm pumppukaivo as. talo 7, J-portaan viereisen sisänurkkaan estämään veden kulku kellariin. Talo 6 koksiluukun kohta seinästä on tiivistetty ja as. salaoja.
2012 A2, B13 ja C15 terassilaudoitukset uusittu ja kaiteiden puuosat maalattu. NCC Rakennus Oy korjannut salaoja- ja pintavesiohjauksia talo 5 länsiseinustalla (terassisyvennys), sisänurkkiin pumppukaivot, maapinnat muotoiltu.
2013 Ikkunat ja ulko-ovet huoltomaalattu ulkopuolelta, leikkipaikan turvallisuustarkastus.
2016 Asuinrakennusten vesikatot ja ovikatokset huoltomaalattu.
2017 Taloyhtiön kaikki lukitukset uusittu Abloy Sento järjestelmän mukaisiksi, iv-kanavien puhdistus ja ilmavirtojen mittaus sekä säätö, kellaritilojen kosteuskartoitus sis. myös ulkopuolisten vedenohjausten tarkastelun.
2018 Kellaritiloista poistettu kaikki muovimatot, kuivaushuoneen lattia laatoitettu, käyttövesiputkien kuntotutkimus ja sen perusteella käyttövesiverkoston linjasäätö- ja sulkuventtiilien lisäyksen ja virtausnopeusarvojen suunn.
2019 Lämpimän kiertoveden verkostoon parannuksia lisäämällä linjasäätö- ja sulkuventtiileitä sekä säädetty lämpimän kiertoveden virtaukset, puiden kuntokartoitus.
2021 Puiden kaato 24 kpl, parvekerakenteiden kuntotutkimus.
2022-2023 aikana on kahdessa 1. kerroksen asunnossa havaittu lattioiden pintamateriaalin poiston jälkeen voimakas tervamainen haju. Metirak Oy on tehnyt asunnoissa kartoituksen, jonka yhteydessä on todettu kivihiilitervan ja naftaleenin hajua. Näiden lähteeksi on todettukellarin ja 1. kerroksen välipohjarakenteessa käytetty pikipahvi. Korjaustoimenpiteeksi on määritetty lattiarakenteen kapselointi, joka on toteutettu tiivistämällä huonetilojen lattiarakenne kauttaaltaan epoksilla. Märkätiloissa jo olemassa oleva vesieriste toimii ilmansulkuna. Kyseinen rakenne on nykytiedon mukaan vain kellarin ja 1. kerroksen välisessä välipohjassa.
Syksyllä 2023 kaikissa 1. kerroksen asunnoissa (18 kpl) tehtiin sisäilmatutkimus. Sen perusteella sisäilmassa ei ole haitallisia aineita sallittujaraja-arvoja ylittäviä pitoisuuksia.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset
2024 teetetään parvekkeiden korjaus-/uusimissuunnitelmat. Tarkoitus on pyytää urakkatarjoukset syksyllä 2024. Taloyhtiö on teettänyt suunnitelmat ja pyytänyt tammikuussa 2024 tarjoukset latausinfran toteutuksesta. 18.3.2024 yhtiökokous päätti, ettei toteuteta.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Tasakatto, bitumihuopa
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö
Rakennusmateriaali
betonielementti
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto (ilman lämmön talteenottoa)
Tontin koko
17031 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Kaapistot, jääkaappi, pakastin, kiertoilmauuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja välitila laatoitettu. Parkettilattia.
Olohuone kuvaus
Tilava olohuone, jossa parkettilattiat ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa laattalattia, seinät osittain kaakeloitu, lattialämmitys (sähkö), pesukoneliitäntä, peili- ja allaskaapistot, suihku, suihkuseinä, bideesuihku ja wc-istuin.
Sauna
Kyllä
Ikkunallinen ja valoisa sauna, jossa on Harvian sähkökiuas ja lauteet. Seinät puupaneeli ja laattalattia.
Palvelut
Nikkilän kattavat palvelut, lähikaupat, pankit, ravintolat jne. Nikkilän sosiaali- ja terveysasema.
Koulut
Jokipuiston koulu (luokat 1–6), Pilvilinnantie 7. Kungsvägens skola.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste