← Takaisin

Nevanperäntie 265, Kiikoinen, Sastamala

Näytä kuvat

Omakotitalo

170 m²

Sastamala, Kiikoinen
Nevanperäntie 265

Vh. 459 000 €
Mh. 459 000 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Omakotitalo | Sastamala, Kiikoinen

7h,k,2xwc,khh,kph,s,ak, 2 wc, 170 m²

Vh. 459 000 €
Mh. 459 000 €

Energialuokka: C2018

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80356630

Rami Valli

Solid House Kodit Oy, Tampere

040 035 2504
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Harvinaislaatuinen tilaisuus Kiikoisissa!

Ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa koti ja työpaikka kerralla!

Nyt myynnissä päärakennus, joka toimii asuinrakennuksena sekä erilliset kolme talousrakennusta, joista kaksi toimii kissa- ja koirahoitolana sekä yksi kylmä ja peruskorjausta vaativa entinen navettarakennus. Kokonaisuus sijaitsee Tampereen, Porin, Kankaanpään ja Sastamalan risteyskohdassa Kiikoisissa, joten asiakaskunta on hyvin hoidettuna taattu.

Päärakennus: Iso ja remontoitu omakotitalo kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla. Makuuhuoneet eivät lopu kesken isoltakaan perheeltä sillä niitä on kuusi kappaletta. Tilava avokeittiö on kodin sydän. Modernit laitteet, saareke ja runsas työskentelytila tekevät ruoanlaitosta nautinnon. Lämmitys hoituu pääsääntöisesti pelletti-/puulämmityksellä lämmönjakotavan ollessa ilmalämmitys. Lämmönlähde voidaan päivittää haluttaessa esimerkiksi ilmavesilämpöpumppuun. Pihan pihasauna, terassi ja uima-allas tarjoavat loistavat puitteet rentoutumiseen ja kesäpäivien viettoon. Tämä koti on läpikäynyt useita remontteja, jotka ovat tuoneet siihen nykyaikaista mukavuutta ja toimivuutta. Valokuituyhteys mahdollistaa nopeat internetyhteydet syrjäisestä sijainnista huolimatta.

Koira- ja kissahoitolarakennukset:
Kiinteistöllä on myös varusteltu koirahoitola, joka on oiva mahdollisuus yhdistää asuminen ja yrittäjyys. Hoitolan tilat ovat remontoitu turvallisiksi ja eläimille viihtyisiksi. Ulkoalueilla myös lukuisat omat hyvin hoidetut ja aidatut aitaukset, jossa eläimet voidaan ulkoilututtaa turvallisesti. Koirahoitolan yhteydessä toinen rakennus, joka on hoitolan laajennusosa. Kaikki eläinhoitotilat on remontoitu ja hyvässä kunnossa.

Piha-alueet:
Oma aidattu eläinten uittolampi, jossa metsäpuron vesi vaihtuu luonnollisesti ja tarvittaessa poistotulpan avulla mekaanisesti helpottaen kunnossapitoa. Erillinen noin hehtaarin kokoinen kokonaan aidattu iso nurmikenttäpohjainen koirien ulkoilutus-/juoksutusalue jota voidaan vuokrata koirayhdistyksille ja -harrastajjille tarpeen mukaan. Alueella myös uusi grillikota sekä uimalammella suihkutila ja katoksia.

Kiinteistö sijaitsee rauhallisella alueella, lähellä metsää, tarjoten rauhaa ja yksityisyyttä. Tässä kodissa yhdistyvät moderni asuminen ja maaseudun idylli – täydellinen pakopaikka arjen kiireiltä. Koe maaseudun rauha ja tilan tuntu tässä upeassa omakotitalossa, joka sijaitsee idyllisessä Sastamalan Kiikoisissa. Tämä koti tarjoaa tilaa suuremmallekin perheelle tai yrittäjälle, joka arvostaa asumisen ja työnteon yhdistämistä saman katon alla.

Ota yhteyttä välittäjään ja sovi oma yksityisnäyttöaikasi!

Rami Valli
Myyntijohtaja, LKV, partner
0400352504
[email protected]
Solid House Kodit Oy

Kohdenumero
80356630
Kunta
Sastamala
Alue
Kiikoinen
Tyyppi
Omakotitalo (Kiinteistö)
Huoneet
7h,k,2xwc,khh,kph,s,ak
Pinta-ala
170 m²
Muut tilat
0 m²
Kokonaispinta-ala
170 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Päärakennus: Rakennusala 202m2 / huoneistoala 170m2. Ei tarkistusmitattu. Perustuu rakennuspiirustuksiin ja omistajan kertomaan.
Autokatos (päärakennuksen yhteydessä): 54m2
Koirahoitola: Rakennusala 184m2 / huoneistoala 167m2
Laajennus: Rakennusala 151m2 / huoneistoala 77m2 / kellarikerroksen kylmä varastotila 76m2 maalattialla.
Navetta: n. 62m2 + 200m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kerros
1
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Muu
Vapautuminen lisätietoja
2kk kaupanteosta
Kiinteistövero
480 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
Puulämmitykseen noin 30 kiintomottia (n. 50 heittomottia) lämmityspuuta. Sakokaivon tyhjennys 1 x vuosi.
Energialuokka
C2018
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2033-11-29 saakka.
Tehdyt remontit
Asuinrakennus rakennettu -81, laajennettu -91.
Remontit:
2011: Sisäseiniä maalattu ja tapetoitu, keittiö uusittu, pesuhuone (+poreamme) ja sauna uusittu, WC:t uusittu, käyttövesiputket uusittu (vanhaan osaan, laajennuksessa alkuperäiset muoviputket), ilmalämmityskone uusittu, tehty kodinhoitohuone varastohuoneeseen, kodinkoneet uusittu. Pesuhuoneessa vesikiertoinen lattialämmitys, vanhan puolen WC:ssä, eteisessä ja kodinhoitohuoneessa lattialämmitys sähköllä.
Talotikkaat uusittu ja piippu pellitetty
2016: Ikkunat vaihdettu
2020: Tehty etupihan terassi
2022: Ulkoverhous ja sokkeli maalattu
2023: Vanhalla puolella seiniä maalattu, poistettu väliseinät 2kpl, keittiö ja olohuoneen välistä, keittiö muutettu L-malliseksi ja kaappien ovet, tasot ja tiskiallas uusittu, vanhaan osaan ja laajennuksen yläkertaan asennettu vinyylilankkulattiat.
Ulko-ovet vaihdettu 2011-2020

Lemmikkihoitola:

2015: Pesuhuoneeseen valettu uusi lattia ja asennettu vesikiertoinen lattialämmitys lattia ja osa seinistä laatoitettu uudestaan.
2017: Purettu vanha ulkoverhous ja asennettu tuulensuojalevyt ja uusi ulkoverhous (tuuletusrako 23mm), ikkunat vaihdettu, katto uusittu (Jaakkotuote Tiilijaakko), Sisällä osa huoneista levytetty + maalattu, osaan laitettu lasikuitutapetti + maalaus, kodinkoneet uusittu, lattioihin asennettu muovimatot, keittiökaappien ovet maalattu ja tasot uusittu. Isojen koirien huoneiden (5kpl) ja pienten koirien huoneiden (4kpl) lattioihin laitettu 2”x2” puut, väleihin lattiastyrox, tämän rakenteen päälle lattia gyproc, seinissä 2”x4” lankku, seinät levytetty gyprocilla. Lattiat ja seinien alaosat vesieristetty ja laatoitettu, seinien yläosat maalattu.
Asennettu ilmalämpöpumppu, tilassa puulämmitys pattereilla joista koirahuoneiden puoleinen linjasto uusittu remontin yhteydessä.

Lemmikkihotellin laajennusosa:

2022-23: Vanha varastorakennus muutettu lämpimäksi tilaksi lemmikkihotellin käyttöön, 3 kpl 6 neliön ja 2 kpl 10 neliön koirien huoneita.
Asennettu tuulensuojalevyt ja uusi ulkoverhous (tuuletusrako 23mm), asennettu uudet ikkunat. Valettu uusi betonilattia ja asennettu koirien huoneisiin lattialämmitys (kaikissa huoneissa oma erillinen lämmitys.
Ulkoseinien runkoa vahvistetu siten, että eristevahvuus on 250mm, yläpohjassa 400mm, eristeenä puhallusekovilla.
Sisäseiniin asennettu ilmansulkupahvi jonka päälle kipsilevy. väliseinien rungot 2"x4" lankkua, seinät levytetty ja äänieristeenä ekovillalevy. koirien huoneiden lattia ja seinien alaosat vesieristetty ja laatoitettu seinien yläosat maalattu. Aulatilan lattia maalattu. Lämmityksenä koirahuoneiden lattialämmitykset + ilmalämpöpumppu.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto, Tiili, Pestävä, ei rikkonaisia tiiliä. Tyydyttävä.
Lämmitysmuoto
Puu, sähkö ja Puu-/pellettikattila. Päärakennuksessa puukattila ja ilmalämmitys. Koirahoitolarakennuksessa ilmalämpöpumppu ja puulämmitys. Laajennusrakennus Ilmalämpöpumppu ja sähköinen lattialämmitys.
Rakennusmateriaali
Puu
Ilmanvaihto
Koneellinen poistoilmanvaihto (wc ja vh), pesutiloissa koneellinen tulo- ja poisto. Koirahoitolassa painovoimainen. Laajennuksessa painovoimainen (sekä lisänä koneellinen poistoilmapuhallin katkaisijalla (pex)).
Tontin koko
531000 m²
Tontin omistus
Oma
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 6
WC
Lukumäärä: 2
Sauna
Kyllä
Pihasaunassa puukiuas. Pihasaunan vieressä terassi ja uima-allas. Päärakennuksen saunassa sähkökiuas.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste