← Takaisin

Nevakatu 2, Kaanaa, Raisio

Näytä kuvat

Omakotitalo

181 m²

Raisio, Kaanaa
Nevakatu 2

Vh. 268 000 €
Mh. 268 000 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Omakotitalo | Raisio, Kaanaa

5-6h+k+kph/s+khh+wc+2xvh+autotalli, 2 wc, 181 m²

Vh. 268 000 €
Mh. 268 000 €

Energialuokka: C2018

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80351652

Jaana Kylä-Kaila

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

0400 677 446
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

_______________________________
UNIIKKI PERHEKOTI HYVÄLLÄ SIJAINNILLA
_______________________________
Huikea uniikki omakotitalo yhdessä tasossa seuraavalle perheelle Raision Kaanaassa, Sommaron alueella. Kodin alkuperäinen atriumpiha on laajennettu sisätiloiksi ja toteutus lasikattoineen luo kotiin persoonallisen ilmeen sekä ulkoa että sisältä. Tämä koti sopii niin isolle kuin pienemmällekin perheelle. Muunneltavuus ja hyvin suunniteltu toiminallisuus tukevat arjen toimia mukavuudesta tinkimättä. Tässä kodissa on kaikki mitä lapsiperhe voi sujuvaan arkeen tarvita todella kauniissa puitteissa.

Kodissa on kolme makuuhuonetta, valoisa olohuone lasikaton alla, moderni keittiö, kylpyhuone saunoineen sekä kolme vaatehuonetta. Huoneet ovat muunneltavia ja kotiin saa jaettua tilat jopa viidelle makuuhuoneelle. Olohuone, takkahuone ja keittiö muodostavat kokonaisuuden, jota erottelee avoimet sisäikkunat mahdollistaen kattoikkunasta tulvivan valon esteettömän kulun. Kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone ja keittiö on remontoitu 2017 ja muidenkin huoneiden pinnat on käyty kauttaaltaan läpi. Linjakkaat kalusteet ja maanläheiset sävyt tekevät kodista modernin ja tyylikkään kokonaisuuden. Keittiön jatkeena on lasikuisti, kesähuone, jossa on tilaa esimerkiksi ruokapöydälle. Lisäksi on tilava lämmin kahden auton autotalli, jossa voit säilyttää työkaluja ja puutarhan hoitotarvikkeita, sekä varastotilaa, jota ei koskaan ole liikaa.

Talossa on tehty valtavasti remonttia vuosien varrella ja myyjä on tehnyt kuntotarkastuksen 06/2024. Lämmönlähteenä toimii 2017 asennettu maalämpö ja lisämukavuutta tuo maaviileä. Talossa on koneellinen ilmanvaihto, kanavat on nuohottu ja säädetty 2023, salaojat on uusittu 2000 sekä kuvattu viime talvena ja todettu että kaikki on kunnossa. Talosta on tehty kuntotarkastus 2023 ja siinä todetut huomiot on korjattu seuraavaa omistajaa varten. Muutamia asioita mainitaksemme. Laittoakin varmasti vielä löytyy, niin kuin vanhoissa taloissa aina, mutta tästä on hyvä seuraavan asukkaan jatkaa.

Alue on lapsiperheiden suosimalla Kaanaan Sommaron alueella. Lyhyet matkat kouluihin ja päiväkoteihin, hyvät liikenneyhteydet ja rauhallinen vehreä asuinympäristö houkuttelevat perheitä alueelle, ja miksipä ei. Lapsilla on kavereita naapurustossa, pihalla ja kujilla tilaa touhuta sekä sujuva arki. Siinä on hyvän asumisen ainekset.

Tämä koti ehdottomasti nähdä itse? Soita niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika.
Nähdään näytöllä!
______________________________
SOLID HOUSE KIINTEISTÖNVÄLITYS OY
Erika Sjö
Asuntomyyjä, partner
050 542 3414
[email protected]

facebook: Solid House Erika Sjö
instagram: solidhouse_erikasjo
www.solidhouse.fi/erika-sjo
________________________________
Onko oma asuntosi vielä myymättä?
Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen. Saat arvion asuntosi hinnasta sekä juuri sinun kodillesi räätälöidyn myyntisuunnitelman. Se on sinulle maksuton, eikä sido mihinkään.

Kohdenumero
80351652
Kunta
Raisio
Alue
Kaanaa
Tyyppi
Omakotitalo (Kiinteistö)
Huoneet
5-6h+k+kph/s+khh+wc+2xvh+autotalli
Pinta-ala
181 m²
Kokonaispinta-ala
263.3 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinpinta-ala perustuu rakennuspiirrustuksista saatuihin tietoihin. Asuinpinta-alaan kuuluu alkuperäisten rakennuslupapiirrustusten mukainen asuinpinta-ala 139m2 sekä vuonna 1987 tehdyn laajennuksen osalta rakennuspiirrustusten mukaiset 42m2 joihin lasketaan lasikuisti sekä katettu sisäpiha. Asuinpinta-alaan ei lasketa autotallia.
Kerrosala on alkuperäisten rakennuslupapiirrustusten mukaiset 198m2 sekä laajennuksen 65,3m3 mukaiset alat, yhteensä 263,3m2.
Kerros
1
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Heti
Kiinteistövero
272.43 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
Kokonais sähkönkulutus: 18000kwh/v. Lämmityssähkön osuus: 13000kwh (kolmelta hengeltä).
Vesi ja jätevesi: käyttötottumuksista riippuen n. 45€/kk.
Energialuokka
C2018
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2034-06-05 saakka.
Tehdyt remontit
2024 Ulkoseinän tukipuiden kengitys vaatehuoneen osalta, ränni korjauksia, IV-kanavien yläpohjan läpivientien höyrysulkujen asennus, IV-kanavien nuohous ja järjestelmän säätö, atriumosan kattoikkunan kunnostus.
2023 Lasikuistin kunnostus
2017 Maalämpöön ja -viileään siirtyminen, keittiö ja ph/s/khh remontoitu, seinäpintojen maalaus, ulko-ovet vaihdettu
2011 Liittyminen kunnan viemärijärjestelmään
2005 Atriumosan lasikatto uusittu 3-kerroksisiin selektiivilaseihin, joissa uloin kerros itsepuhdistuva auringonsuojalasi.
2001 Julkisivun lämpörappaus
2000 koneellinen ilmanvaihto, käyttövesi- ja viemärit uusittu, salaojat ja patolevyt asennettu, ikkunat uusittu 3-kerroksisiin selektiivilaseihin,
1987 Autotallin laajennus kahden auton talliksi, lasikuistin rakentaminen, atriumpihan muuttaminen sisätiloiksi. Peltikaton uusiminen ja lasikaton asennus.
Asunnon kunto
Hyvä
Asunnon kunto
Rakennuksesta on tehty kattava kuntotutkimus 2023 ja lisätutkimus 2024, jonka pohjalta myyjä on korjannut pääosin kaiken kuntotarkatusraporteilla mainitut puutteet joitain pienempiä ja kustannuksiltaan edullisempia lukuunottamatta. Myyjä on tietoinen valesokkelin riskirakenteesta ja lisätutkimus on teetetty vaurion laajuuden selvittämiseksi. Vaurio on korjattu niiltä osin. Salaojat on tehty vuonna 2000, ja niiden kunto on kuvattu 2023, hyvät.
Peltikaton kunto on myyjän mukaan tyydyttävä.
Katon kuvaus
Pulpettikatto, pelti, atriumin osalta lasi, tyydyttävä
Lämmitysmuoto
Maalämpö ja vesikiertoinen, osittain lattialämmitys, makuuhuoneissa patterit
Rakennusmateriaali
Tiiliverhoilu ja puu
Ilmanvaihto
koneellinen (asennettu v. 2000), maaviileä (2017)
Tontin koko
1030 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu vuonna 2017. Linjakas vaalea keittiö vetimettömillä kaapistoilla ja laadukkailla kodinkoneilla. Tyylikäs kokonaisuus. Varustus: Integroidut kodinkoneet, induktio liesi, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, byrolyysiuuni, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, komposiittiallas, kylmiö, saareke Kulku lasikuistille Materiaalit: lattia lamiaatti, seinät maalattu, tasot laminaatti
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Makuuhuoneita on kolme, mutta päämakuuhuone on aiemmin yhdistetty kahdesta erillisestä makuuhuoneesta, joten tilasta saa helposti yhden makuuhuoneen lisää.
Varustus: kaapistot, vaatehuoneet, seinäpatterit
Materiaalit: lattia laminaattia, seinät maalattu
Olohuone kuvaus
Tämän kodin erikoisuus on todella upea olohuone. Huone on talon sydämessä, aivan keskellä rakennusta, vuonna 1987 atrium pihasta sisätiloiksi muutetussa lasikatolla varustetussa valoisassa tilassa. Huone avautuu avonaisin sisäikkunoin viereiseen keittiöön ja takkahuoneeseen luoden näiden yhtenäiset oleskelutilat eri toiminnoille, ja mahdollistaen samalla perheen yhteisen oleilun. Tämä täytyy nähdä itse!
Varustus: Lattialämmitys, maaviileän viilennysyksikkö, ilmalämpöpumppu (ei käytössä, vaatii huoltoa tai vaihdon), kattoikkunoissa itsepuhdistuva ja auringolta suojaava pinta, upea kiinteä valaistus lasikattoon.
Materiaalit: lattia laminaattia, seinät maalattu
WC
Lukumäärä: 2
Erillinen wc sijaitsee oleskelutilojen läheisyydessä. Myös täällä on tehty pintaremonttia vuonna 2017.
Pieni näppärä asiansa ajava ja tyylikäs wc.
Varustus: wc-istuin, bidee, allaskaappi, peili, kiinteät valaisimet
Materiaalit: lattia epoksi pinnoitettu tasoite, seinät maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu 2017. Kylpyhuoneessa kaksi suihkua (grohe), kauniit maan läheiset sävyt ja lämpökäsitelty haapa kattopaneeli. Tunnelmaa lisää kaunis tähtitaivas valaistus.

Varustus: kaksi suihkua, wc-istuin, allas, allaskaappi, peilikaappi, lattialämmitys
Materiaalit: lattia ja seinät laattaa, katto paneelia
Pesuhuone / sauna on alunperin remontoitu vuonna 2000. Uusi laatoitus tehty vanhan päälle. Sekä aiemmin tehdyssä että nykyisessä veden eristys.
Kodinhoitohuone kuvaus
Kodinhoitohuone on uusittu kokonaan vuonna 2017 ja sijaitsee kylpyhuoneen rinnalla. Kodinhoitohuone on suunniteltu lapsiperheen tarpeille, tilassa on paikka pesutornille, pesuallas, hyvät tilat pyykeille ja pesuaineille. Toiminnallisuuden lisäksi kaapistot ovat keittiön kanssa samanlaiset, joten vähäeleinen linjakas tyyli jatkuu myös täällä.
Varustus: säilytyskaapistot, ja laatikosto, paikkapesutornille, allas, allaskaapisto, peili, lattialämmitys
Materiaalit: seinät ja lattia laattaa, katto paneelia
Sauna
Kyllä
Tilavassa saunassa rentoutuu koko perhe. Tunnelmaa tuo tähtitaivas valaistus.
Harvian sähkökiuas ja avattava ikkuna.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste