← Takaisin

Kauppiaankatu 27 A, Solja, Pirkkala

Näytä kuvat

Kerrostalo

58 m²

Pirkkala, Solja
Kauppiaankatu 27 A

Vh. 257 000 €
Mh. 257 000 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Kerrostalo | Pirkkala, Solja

3h, k, kph, s, vh, 2 x parveke, 58 m²

Vh. 257 000 €
Mh. 257 000 €

Energialuokka: B2018

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80358783

Niina Nurminen

Solid House Kodit Oy, Tampere

050 917 8787
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Ihana koti Romeossa hurmaa - onhan tämä koti, joka on täynnä valoa ja avaruutta! OMALLE TONTILLE Pyhäjärven rantamaisemiin rakentuneessa asunnossa on tavanomaista korkeampi huonekorkeus ja suuret ikkunat.

Tämä koti on vuonna 2021 valmistunut aivan Kalatorin viereen. Erikoisuutena tässä kodissa on kaksi parveketta, jotka tarjoavat upeat näkymät Pyhäjärven suuntaan. Olohuoneen puolelta on kulku kodin suurelle parvekkeelle, jossa neliöitä on jopa noin 13m2. Parvekkeelle on asennettu lisäksi lämpömatto koko alueelle sekä ala- ja ylälasituksiin kaihtimet, jolloin parveke tarjoaa lähes ympäri vuotisen käytön omassa rauhassa! Luksusta lisää toisen makuuhuoneen yhteydessä oleva toinen parveke, jossa pääset nauttimaan vaikkapa aamukahvisi. Asunnossa on kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, joiden molempien yhteydessä on reilut säilytystilat.

Kodin sydämessä on avara ja valoisa olohuone, joka yhdistyy saumattomasti moderniin keittiöön. Keittiössä on induktioliesi ja erillinen uuni sekä muut nykyaikaiset kodinkoneet, jotka tekevät ruoanlaitosta nautinnon. Lisäksi asunnossa on oma sauna, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi.

Asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa hissillisessä taloyhtiössä, mikä takaa esteettömän pääsyn kotiovellesi. Lämmityksestä huolehtii kaukolämpö ja asunnossa on moderni koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, mikä takaa miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Energialuokka B2018 kertoo rakennuksen energiatehokkuudesta, mikä näkyy myös edullisempana asumiskustannuksena. Hoitovastike on edullinen 232€/kk.

Säilytystilaa löytyy tästä kodista löytyy reilusti, nimittäin heti eteisestä avautuvat isot liukuovikaapistot, suuremmassa makuuhuoneessa on reilusti kaappitilaa ja toisessa makuuhuoneessa todella reilun kokoinen vaatehuone. Lisäksi asunnolle on häkkivarasto, joten kaikelle löytyy oma paikkansa.

Sijaintia on vaikea hehkuttaa liikaa. Asunto Oy Pirkkalan Romeo sijaitsee rauhallisella alueella, joten luonnon ystävät ja ulkoilun harrastajat viihtyvät varmasti. Kävelymatkan päässä kimaltelee Pyhäjärvi, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet virkistymiseen, lähdetpä sitten uimaan, ongelle tai veneilemään. Ulkoilureittejä pitkin on helppo tutustua tähän asuinalueeseen. Pirkkalan keskustaan matkaa on vain noin 1km verran ja lähimmälle bussipysäkille noin 400 metriä. Tampereen läntiselle kehätielle puolestaan matkaa on vain noin 2km, joten liikkuminen on vaivatonta niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin.

Tämä koti on ihanteellinen valinta niin pienille perheille, pariskunnille kuin yksinasuvillekin, jotka arvostavat modernia asumista luonnonläheisessä ympäristössä. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – ota yhteyttä ja sovi näyttö, jotta pääset kokemaan tämän upean kodin tunnelman itse!

Asunnon oston yhteydessä on mahdollisuus ostaa myös autokatospaikka hintaan on 10 000e.

Myynti ja lisätiedot:

Niina Nurminen, p. 050 917 8787 tai [email protected]

www.facebook.com/niinanurminenkiinteistonvalitys/
IG: @solidhouseniina

ONKO OMAN ASUNNON MYYNTI AJANKOHTAINEN?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat minulta kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Kohdenumero
80358783
Kunta
Pirkkala
Alue
Solja
Tyyppi
Kerrostalo (Asunto-osake)
Huoneet
3h, k, kph, s, vh, 2 x parveke
Pinta-ala
58 m²
Kokonaispinta-ala
58 m²
Kerros
3
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Vapautuminen lisätietoja
Sopimuksen mukaan
Hoitovastike
232 €
Yhtiövastike yhteensä
261 €
Lisätietoja maksuista
Korjausvastike asuinhuoneisto 0,50 € / m2 Vesimaksuennakko 20,00 € / henkilö Tietoliikennemaksu 1,50 € / huoneisto Kylmä käyttövesi 4,70 € / m3 Käyttövesi lämmin 10,00 € / m3.

Myyjällä on kaupan kohteeseen kohdistuva sähköinen omistajamerkintä huoneistotietojärjestelmässä. Ostajan tulee viipymättä kaupanteon jälkeen hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2030-02-06 saakka.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset
Yhtiöllä ei ole yhtiökokouksen hyväksymää suunnitelmaa rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapidosta sekä uudistamisesta. Taloyhtiö on valmistunut 28.5.2021. Vuositakuutarkastuskokous pidettiin 29.6.2022.
Autopaikkojen ja kulkuväylien asfaltointi lähivuosina, yhdessä As Oy Pirkkalan Julian kanssa.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto, Kumibitumi
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö ja Vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo- ja poisto (LTO)
Tontin koko
2934.5 m²
Tontin omistus
Oma
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Sauna
Kyllä
Saunassa asennettu selkänojat.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste