← Takaisin

Ulvilantie 11b A, Munkkivuori, Helsinki

Näytä kuvat

Kerrostalo

99 m²

Helsinki, Munkkivuori
Ulvilantie 11b A

Vh. 539 000 €
Mh. 539 000 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Kerrostalo | Helsinki, Munkkivuori

4-5h,k,wc,kph, lasit.parveke(yj 5h+k), 99 m²

Vh. 539 000 €
Mh. 539 000 €

Energiatodistus: Kyllä

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80307707

Marja Pellosniemi

Solid House Oy LKV Helsinki

040 511 6411
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Avara, valoisa ja viihtyisä koti

50 -luvulla rakennettiin komeita taloja, pääasiassa tiilestä ja betonista. Arvostettiin luonnonvaloa ja tilavia huoneita. Ulvilantie 11 b A-talossa on vain kaksi asuntoa kerroksissa.

Asunnon hyvät puitteet sopivat moneen elämäntilanteeseen. Vanhaan tapaan asunto-ovia on kaksi, toinen keittiön puolelle ja toinen salin puolelle. Huoneiston isoista ikkunoista tulee luonnonvaloa olohuoneeseen kolmesta suunnasta. Makuuhuoneita on kolme ja läpitalon olevasta olohuoneesta voi erottaa tarvittaessa vielä yhden makkarin lisää.

Omalla tontilla oleva taloyhtiötä on hoidetaan suunnitelmallisesti, A-rapussa on yksi taloyhtiön kolmesta saunasta. Käytettävissä on kellari- ja vinttikomerot. Huippusijainti paikalla, missä Munkkiniemi kohtaa Munkkivuoren. Hyvät palvelut, arvostetut koulut alueella ja monipuoliset ulkoilu- ja urheilupuistot ovat lähellä. Mainiot liikenneyhteydet.

Tervetuloa tutustumaan! Varaa yksityisesittely ja kysy lisää:

Marja Pellosniemi, LKV, partner p. 040 5116411 tai [email protected]

Kohdenumero
80307707
Kunta
Helsinki
Alue
Munkkivuori
Tyyppi
Kerrostalo (Asunto-osake)
Huoneet
4-5h,k,wc,kph, lasit.parveke(yj 5h+k)
Pinta-ala
99 m²
Muut tilat
0 m²
Kokonaispinta-ala
99 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
4
Rakennusvuosi
1959
Käyttöönottovuosi
1959
Vapautuminen
Heti
Hoitovastike
495 €
Yhtiövastike yhteensä
495 €
Vesimaksu
20 € / hlö
Lisätietoja maksuista
DNA Welho, maksuton 10 M taloyhtiölaajakaista ethernetpistokkeesta.
Energiatodistus
Kyllä
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2022-12-19 saakka.
Tehdyt remontit
2022 A-F -portaan tarvittavat lasimuutokset turvalasiksi. B- ja C-portaiden porrashuoneiden maalaus. Parvekelasien huolto (huoneistoparvekkeet). 2021 Sadevesiviemäreiden sisäpuolinen saneeraus D-porrashuoneen maalaus. Haljennut pystyviemäri C-rapussa keittiölinjassa. Katon uusiminen:– Vesikaton uusinta (paloalueen ulkopuolelta, A-C ja F-rapun kohdalta). 2020 Ullakkopalo ja katon uusiminen paloalueen osalta (D-E rapun kohdalta). 2019 Piha-alueen kunnostus (itä- ja eteläpuoli) sis. itäpuolensadevesiputkitus. 2018 D-rapun hissin nostokoneiston ja ohjauskeskuksen uusinta.Takapihan kunnostus sadevesiputkituksen jäljiltä. Tonttivesijohdon uusinta. 2017 F-rapun porrashuoneen kunnostusmaalaus.
Länsipuolen sadevesirännien putkitus sekä saattolämmityksen asennus. Autohallin kunnostus. 2016 F-rapun hissin nostokoneiston ja ohjausjärjestelmän uusiminen Vesikattojen polyureapinnoitus (kaikkien rakennusten). 2015 Askarteluhuoneen korjaus. B-rapun hissin nostokoneiston ja kannatusköysien uusinta. Parkkipaikkojen lisääminen liiketilan viereen. 2014 C-rapun hissin nostokoneiston uusiminen. 2013 Leikkialueen uusiminen (As Oy Mäntyrinteen kustannus), keinu, pihasuunnittelua. B-portaan kaide. Julkisivun maalauskunnostus B-rakennus. 2012 Julkisivun maalauskunnostus A-rakennus. Porrashuoneiden ulko-ovien korjaus B-rakennus. Autotallien ovien korjaukset
Lämmönjakokeskuksen uusiminen ja lämm. järjestelmän tasaus. Uusi jäteasema Molok Domino syväkeräysastiat.Piha-alueen asfaltointi. 2011 Ilmastointihormien korjaus ja poistoventtiilien säätö. Porraskäytävävalaistuksen uusiminen. Pesuhuoneen, kuivaushuoneen ja mankelihuoneen kunnostus. Kellarin valaistuksen uusiminen
C ja D rikkoutuneiden palo-ovien ja karmien vaihto uusiin. Pyöräkellariin asennettu uudet pyöriensäilytystelineet Putkisaneeraus:– Talon ja kaupungin välisen viemäriputken uusiminen sukkasujutusmenetelmällä. 2010 Hissien korjaukset. Ikkunapielien maalaus. Väestänsuojan varastokoppien rakentaminen. 2009 A-F portaan huoneistoparvekekaiteiden korjausmaalaus. Hissien korjauksia. Putkisaneeraus:
– Talon sisäisten viemäreiden korjaus pinnoittamalla – Käyttövesiputkien uusiminen – Kylpyhuoneiden kunnostus osakkaiden toimesta, taloyhtiön osuus vesieristyksen uusinnasta – Sähkö- ja tietojärjestelmien uusiminen. 2008 A-talon saunan kosteusvahingon korjaus. Erinäisiä LVI-korjauksia. 2007 Pihan asfaltoinnin paikkausta. Saunojen uusiminen (A- ja B rakennus). 2006 Parvekkeiden lasitus. Parvekkeiden ikkunoiden ja ovien huoltomaalauksia. A- ja B-rakennuksien eteläpäätyjen rappaus ja maalaus sekä räystään laajennus.2005 Parvekkeiden ja julkisivun pieliseinien korjaukset ja maalaus. 2004 A-talon syöksytorvien uusiminen. C-F-portaiden porrashuoneiden maalaus. Neljään ulkoportaaseen asennettu ulko-ovien yläpuolelle kattolippaat (katokset). 2003 B-talon syöksytorvien uusiminen (24 kpl). Hissien peruskorjaus 2002 Talojen kattojen huolto- ja paikkausmaalausta A-porrashuoneen maalaus. 2001 Lukkojärjestelmä uusittu (Kaba-avaimet). 2000 Autohallin kattotasanteen uudelleen eristäminen. Talojen päätyjen rappauskorjausta. Lisätiedot Solid House kiinteistönvälittäjältä.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset
Lisätiedot Solid House kiinteistönvälittjältä.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asunnon kunto
Tyydyttävä/hyvä. Keittiön kaapistot noin -90 luvulta. parketti hyväkuntoinen.
Katon kuvaus
Harjakatto, peltikate
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö
Rakennusmateriaali
Betoni ja tiili
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto
Tontin koko
9263 m²
Tontin omistus
Oma
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Sauna
Ei
Palvelut
Munkkivuoren ostoskeskus; K-Supermarket, S-market, Fazerkahvila, n. 800 m.
Koulut
Alueella

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste